Plugawy 3 661 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Niezly mutant i jeszcze ta failowa fotka ze stojaca pala, lol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Zobaczcie na google grafika jak ch.am wygląda na wycince. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) Bardzo ciekawy wywiad z Dorianem, pozostałe części znajdziecie w profilu kanału. https://www.youtube.com/watch?v=dXxk42DS_k8 Edytowane 18 Lutego 2015 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Panowie chyba zbijam wagę do 70 kg,zobaczcie jak wygląda lista zgłoszeń: http://www.olimpzabrze.pl/images/stories/debiuty%20lista%20zgoszonych.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Przynajmniej bys wrocil z medalem Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 I tak będzie weryfikacja i od nowa ustalanie wagi,ale lepiej być najcięższym do 70 kg niż najlżejszym do 75 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Tak jak w boksie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Sprawdz sobie tego typka ze Szczecina przy 70 kg wyglada na 80. Albo ma 160cm albo strasznie drobne stawy jak i ja Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Jak masz gdzieś linka z jego fotkami to dawaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Sprawdz sobie tego typka ze Szczecina przy 70 kg wyglada na 80. Albo ma 160cm albo strasznie drobne stawy jak i ja z tym wyglądaniem to kwestia proporcji. przykładowo, jak ma specyficzny stosunek ramienia do szerokosci obręczy barkowej i stanie w pozycji biceps przodem, to.... i tak dalej dlatego pozowanie na zawodach to osobna bajka. w wyznaczonych pozach możesz się nieco inaczej ustawić, żeby uwydatnić to i owo. w dowolnym spamujesz swoje najbardziej korzystne pozy. kwestia odpowiedniego zaprezentowania sie. na zdjęciach to już kompletnie inna bajka.... dlatego Jak masz gdzieś linka z jego fotkami to dawaj. ciężko obiektywnie ocenić. można się wprowadzić w błąd i zawyżyć lub zaniżyć samoocene. potem wychodzisz na porównanie i..... Edytowane 22 Lutego 2015 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Na fb wpisalem dane i znalazlem. Sam chcialem startowac w 70kg ale jak tam chlopy po 160cm maja to wiadomo ze zniszczyli by mnie.Nie wiem co oceniaja na zawodach ale staraj sie do 70kg wejsc bo 75kg to juz bestie pokroju Zacharego. I jeszcze mam pytanko co trzeba zrobic by na zawody wyjsc? Pewnie masa papierkowej roboty i czekania az zaakceptuje zwiazek .Sorry za polskie brak polskich znakow ale tablet nie ogarnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Na debiuty tylko zaświadczenie od lekarza,gacie sportowe,bronzer i wpisowe.Tutaj nie trzeba należeć do klubu.A oceniają na zawodach głównie symetrię i docięcie.Co do tego typa ze Szczecina to nie chcę pucować,ale mógłbym z nim powalczyć,bo od tygodnia mam prążki na prostownikach na plecach Gorzej z tym typem Piela z Zatoru,grubo soku poszło co widać po jego progresie. No i brzuch lepiej,ale słabo to widzę,organizm się stawia,nie chce tak nisko z wagą schodzić,chooj z tym,zrobię wszystko by jak najlepiej się zaprezentować,obojętnie w jakiej wadze. Edytowane 22 Lutego 2015 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) z tego co zasłyszałem od ludzi startujących, to wzrost ma znaczenie. nie, nie wystarczy być kurduplem, żeby wypełniać limit na dobrych obwodach. wyższy koleś zawsze jest lepiej widoczny i sam fakt, że dominuje wzrostem, wpływa na podświadomość sędziów, którzy są tylko ludźmi, nie maszynami A oceniają na zawodach głównie symetrię i docięcie symtrie..hmmm....jak z odległości sceny rzuca się w oczy brak symetrii, to nie powalczysz. każdy powinien mieć względną symetrię, ale też nikt tak do końca jej nie ma (czynnik ludzki), więc chodzi tylko o to, żeby twoje niedoskonałości i jeden biceps większy od drugiego NIE BYŁ WIDOCZNY, a nie na odwrót. innymi słowy, symetria to nie czynnik do oceny, tylko warunek. miałem na kursie podstawowe kryteria oceny, ale nie pamiętam dokładnie, pewnie w internecie jest wszystko jak zwykle. na pewno pierwsze są proporcje poszczególnych mięśni, potem definicja, chyba gęstość.......a, taki banał jak stosunek długości nóg do tułowia, rąk do nóg i tak dalej. niestety z tym się trzeba urodzić, choć fajnymi proporcjami można to i owo przykryć. oczywiście samym wyglądaniem wygrywa się, kiedy odstawiasz dobrze resztę, ale kiedy stajesz na porównaniu obok gościa, który prezentuje zbliżony level (a sędziowie cie specjalnie tak ustawią), to w gre w chodzi pozowanie, które trzeba dobrze wytrenować, bo ty masz byc widoczny a on nie. kiedy wchodzisz na układ dowolny solo, to sedziowie cie już zapamiętali i teraz masz ich zaczarować. scena to taki teatr, co nie. co nie dowyglądasz, to dograsz. to już nawet arnold opowiadał, że spotykał gości, którzy pomimo gorszej formy wygrywali pozowaniem Edytowane 22 Lutego 2015 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Na fb wpisalem dane i znalazlem. Sam chcialem startowac w 70kg ale jak tam chlopy po 160cm maja to wiadomo ze zniszczyli by mnie.Nie wiem co oceniaja na zawodach ale staraj sie do 70kg wejsc bo 75kg to juz bestie pokroju Zacharego. I jeszcze mam pytanko co trzeba zrobic by na zawody wyjsc? Pewnie masa papierkowej roboty i czekania az zaakceptuje zwiazek .Sorry za polskie brak polskich znakow ale tablet nie ogarnia. Zachary to chyba w kat 80+ bedzie wychodzil bo teraz cos 101 kg wazy :F Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 No pozowanie to podstawa by dobrze uwypuklić swoje mocne strony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 535 Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Wyniki z tegorocznego Arnolda.I. Deter JacksonII. Branch WarrenIII. Justin ComptonIV. Cedric McMillanV. Evan Centopani Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Szkoda że cedric tak nisko. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Dexter, 45 lat i wygrywa Arnolda. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Mistrz aktualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) Nie wiadomo gdzie konczy sie przedramie a gdzie zaczyna bic lol a raczej na odwrot Edytowane 16 Marca 2015 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Phil może i jest aktualnie najlepszy, ale w Generation Iron pokazał, że kawał (pipi)a z niego. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Koleś ma taki gen, że jeszcze wygra kilka Mr.O. Osobiście bym chciał, aby chociaż raz Kai wygrał, chociaż jakoś za nim nie przepadam, ale być cały czas drugim, lipa straszna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 To tak jak Ronaldo i złota piłka Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 No Kai fajnie jakby tak na pocieche chociaż raz zgarnął to Mr. O., niedługo nawet sponsorzy go oleją, bo będzie synonimem wiecznego luzera;). Przydałoby się też przerwać dominacje Phila, bo głupio (pipi)i;). W przyszłych latach będę kibicował Rodenowi i Cedricowi, kozackie sylwetki i duży potencjał . Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Phil może i jest aktualnie najlepszy, ale w Generation Iron pokazał, że kawał (pipi)a z niego. Tak jak Arni. Albo jesteś (pipi) i do przodu albo jesteś drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi