kanabis 22 420 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Macie posmiejcie sie xD No nie moglem miec takiej gęby jak po lewej juz, wiedzialem ze somfin going wrong po lewej wtedy na pyzach 74kg po prawej 85 kg To nie o to chodzi stary, poczytaj o weglowodanach prostych i złozonych . No aż chce sie złapac za ten polik niu niu niu ti ti ti Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 No żadnym zdjęciu nie budzisz zaufania. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Tititi liti. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Jeszcze na masie do tego jedz co chcesz jestem w stanie się zgodzić . Raz na jakiś czas wrzucić sobie coś brudnego za posiłek ok , ale na redukcji to leciał u mnie ryż+kura bez żadnych dodatków. A jak poszedł teść to potrafiłem codziennie po kartonie algidy jeść a z dnia na dzień coraz bardziej docięty byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 No typy leca ostro na tesciu i nagrywaja filmiki "jedz co chcesz" xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Hasło sensowne,jedz co chcesz,wyglądaj jak chcesz,czyli jesz choojowo,wyglądasz choojowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Jeden z typów,który robi kasę na gimbazie,wciskając im ze jest naturalem.Ale szacunek za pomysł na życie.Mi sie sylwetka robercika nei podoba,sakera też przez bicepsy,owcy chyba najbardziej za pas.nie wiem, co jest bardziej niepokojace- to, ze ja go/ich nie znam, czy to, ze Wy znacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Hasło sensowne,jedz co chcesz,wyglądaj jak chcesz,czyli jesz choojowo,wyglądasz choojowo. A no to jesli tak brzmi dokladnie ich haslo to zwracam honor :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Jeden z typów,który robi kasę na gimbazie,wciskając im ze jest naturalem.Ale szacunek za pomysł na życie.Mi sie sylwetka robercika nei podoba,sakera też przez bicepsy,owcy chyba najbardziej za pas.nie wiem, co jest bardziej niepokojace- to, ze ja go/ich nie znam, czy to, ze Wy znacie. Niestety ale czytając i oglądając filmik z "branży" czy się chce czy nie zawsze się na nich trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Ale chwila moment. Ze niby liti ich cisnie i wyglada lepiej? Czy to tak ogolnie bol dupy ze maja z tego hajs a biedny liti jedzie na krecie bo na bombe nie stac? Co jest gurwa z wami zawistne polaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Nikogo nie cisnę i napisałem że ich szanuję ze umieją robić kasę na gimbazie. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 ciekawe jak ich białka. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Bialko jak bialko. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 chodzi mi bardziej o smak i rozpuszczalność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Bialko jak bialko. To kup hi teca ze śnieżynki z soją i nową mieszankę wpc z wpi Olimpa cherry yogurt i zobaczymy czy można postawić znak równości. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Kobik z jaranka siłownią i prowadzeniem dziennika ćwiczeń i diety w grupowcu coraz bardziej przychyla się do trollingu i gierek... jeszcze 2 miesiące i odpłynie niczym delfin w kierunku błękitnej laguny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) No typy leca ostro na tesciu i nagrywaja filmiki "jedz co chcesz" xD ten robercik prawie na pewno po kuracji, choć zawsze wyglądał huyowo - huyowe geny i proporcje, reszta niekoniecznie z tym ich jedz co chcesz, to wiem o co chodzi, bo też tak robiłem. oni to słabo przekazują, bo ludzie myślą, ze chodzi o kiepskie żarcie all day, a chodzi po prostu o ustepstwa i ciskanie się z dietą przy każdym posiłku. no i kluczowa kwestia - młody wiek i krótki staż. no i nie dla każdego. dla endomorfików to oznacza jedz co chcesz, wyglądaj jak swinia Edytowane 21 Stycznia 2016 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Nie mogli wybrać lepszego typa do tej koszulki w swoim e-sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Myślałem, że ot Matt Damon na kacu i po pigułce gwałtu. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Bialko jak bialko.To kup hi teca ze śnieżynki z soją i nową mieszankę wpc z wpi Olimpa cherry yogurt i zobaczymy czy można postawić znak równości. Nie ma potrzeby sterydziarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) To zluzuj poślady z teoriami z poopy. Edytowane 21 Stycznia 2016 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Nie mogli wybrać lepszego typa do tej koszulki w swoim e-sklepie No na tej focie to fakt. Sylwetka nie osiagalna bez sterydow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 No typy leca ostro na tesciu i nagrywaja filmiki "jedz co chcesz" xD ten robercik prawie na pewno po kuracji, choć zawsze wyglądał huyowo - huyowe geny i proporcje, reszta niekoniecznie z tym ich jedz co chcesz, to wiem o co chodzi, bo też tak robiłem. oni to słabo przekazują, bo ludzie myślą, ze chodzi o kiepskie żarcie all day, a chodzi po prostu o ustepstwa i ciskanie się z dietą przy każdym posiłku. no i kluczowa kwestia - młody wiek i krótki staż. no i nie dla każdego. dla endomorfików to oznacza jedz co chcesz, wyglądaj jak swinia No właśnie bym dyskutowal, bo z tego co widziałem kilka filmików to za każdym razem jak pojawia sie temat "jedz co chcesz" to tlumacza jak debilom, ze polega to na tym zeby jeść zdrowo, ale nie odmawiać sobie ulubionych potraw, tylko je wliczać w makro i jesli sie mieszczą to po prostu je jeść. Ja co kilka dni tnę tłuszcze z czego sie da tylko po to zeby opyerdolic 150g lay'sow i uwaga uwaga chudnę cały czas, wiec jednak się da to jakos pogodzić i osiągać zamierzone efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Bo ludzie ogladaja i sluchaja to co chca. Przekaz jest dobry ale posluch tylko tam gdzie zryj co chcesz bo akurat kontowersje wprowadza i piedyliard wyswietlen. W jednym vlogu ponczek polecal keratynian z parowek. Zostawil w lodowce zamoczone parowki w sloiku a pozniej pil ten super ekstrakt a ludzie to lykneli. No gurwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 No typy leca ostro na tesciu i nagrywaja filmiki "jedz co chcesz" xD ten robercik prawie na pewno po kuracji, choć zawsze wyglądał huyowo - huyowe geny i proporcje, reszta niekoniecznie z tym ich jedz co chcesz, to wiem o co chodzi, bo też tak robiłem. oni to słabo przekazują, bo ludzie myślą, ze chodzi o kiepskie żarcie all day, a chodzi po prostu o ustepstwa i ciskanie się z dietą przy każdym posiłku. no i kluczowa kwestia - młody wiek i krótki staż. no i nie dla każdego. dla endomorfików to oznacza jedz co chcesz, wyglądaj jak swinia No jesli taki maja przekaz to ok. Tyle ze to peir.dolenie o szopenie bo tak jak piszesz kazdy jest inny. Ty robisz fizycznie , mozesz sobie pozwolic na wiecej, niektorzy maja prace siedzaca i dla niech odstepstwa od diety czestsze niz raz na tydzien nawet wliczone w makro powoduja swiniowacenie. Uniwersalny slogan w bodybuildingu to czysta głupota. Za duzo jest zaleznosci zeby wypowiadac sie jednokierunkowo. Wiek, geny, aktywnosc w pracy, przemiana materii... gdyby nie byli przygłupami zamiast mówić "jedz co chcesz" głosili by "znaj swój organizm." Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi