Gość Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Witam! Słyszałem, że istnieje taki kabelek do Gacke, ale raczej trudno jest go dostać w związku z tym mam pytanie. Czy wyjście w Wii jest takie same jak w GC, bo wtedy to można by podłączyć Component od Wii? Pozdrawiam FredDie Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Witam! Słyszałem, że istnieje taki kabelek do Gacke, ale raczej trudno jest go dostać w związku z tym mam pytanie. Czy wyjście w Wii jest takie same jak w GC, bo wtedy to można by podłączyć Component od Wii? Pozdrawiam FredDie do palowskiej wersji gacka taki kabelek ci niepotrzebny - dlaczego? bo palowskie wersje gier na gc maja wycieta obsluge progresive scan, obraz nie ulegnie poprawie Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 ale jak ma freeloadera lub chipa w konsoli to moze sobie odpalic improty te kable do gacka sa dosyc drogie w przeliczeniu 120zl [okolo]... imo malo oplacalne, chyba, ze ktos chce zeby grafika z residentow wypalila mu galki oczne ;] Cytuj
Julita 17 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 (edytowane) Chciałam sobie pograć w resident'y. Kupiłam gacuszka, konsola nie jest przestrojona żadnym czipem i mam w komplecie zwykły kabel czincz. A na E-bay znalazłam taki kabelek [COMPONENT] dość tanio. Czy jak kupie ten kabel to będę miała obraz w moim LCD czy może lepiej polecacie S-Video, albo SCART. Konsola nie jest przerobiona żadnym czipem, gry i tak kupuje na ebay.UK więc są w systemie PAL Edytowane 6 września 2008 przez Julita Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 lepiej component ;] nic lepszego do ngc nie znajdziesz. masz dol-001? czy nowszy bo nie wiem czy z nowszymi konsolami ten kabel bedzie dzialac Cytuj
Julita 17 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 (edytowane) Mam model DOL-101 (EUR) // ahh i dziś w sklepie sprawdzałam kabel SCART od Wii i nie pasuje bo jest inna końcówka więc siłą rzeczy COMPONENT od Wii też nie ma prawa pasować. Pozostaje jedynie e-bay o ile będzie współpracować z moją konsolą. Szkoda by było nie móc wycisnąć wszystkiego z grafiki Edytowane 6 września 2008 przez Julita Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 (edytowane) a masz tam digital av out? bo chyba pod to sie podpina componenta ;] dopytaj sie jeszcze sprzedajacego EDIT (pipi)!!!!11111 one one TUTAJ BYŁ TEKST SKOPIOWANY Z OKNA GG! I JUZ GO NIE MA! I NIE BEDZIE, BO BYL CHAMSKI I OBRAŹLIWY! MOJE KAJANIE NIE ZNA GRANIC! AMEN! Edytowane 6 września 2008 przez Coati Cytuj
C-Boy 51 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 (edytowane) Tja, nie dosyć, że wyszłem na chama, to mało tego, musiałem strzelić 10 błędów na zdanie... (EMO MODE ON )Zostać upokorzony przez najlepszego kumpla, idę się pociąć ( EMO MODE OFF). Ok, wracając do tematu... Julita, można wiedzieć w jakiej cenie znalazłaś tego COMPONENT'a, gdyż też bym sobie kupił takie coś, ( co prawda nie mam do czego tego podłączyć, ale myślę przyszłościowo ) a z tego co ostatnio patrzyłem na e-bay/ play asia, to 100 zeta trza było wydać na taką imprezę ( co takie tanie nie jest, porównując do cen componentów do ps2).... BTW: Wybacz Julita. Jeżeli czujesz się urażona to najmocniej ciebie przepraszam. Nie miałem nic złego na myśli A pan powyżej jeszcze poczuje moją złość, kiedy mu zrobię coś w stylu "akcji reksio" tudzież Takedown Revenge.... UPDATE: Teraz 90% powyższej treści z mojego posta ni ma sera, a mnie się :censored2: nie chce edytować całej wypowiedzi. Edytowane 9 stycznia 2009 przez consoleboy Cytuj
Julita 17 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Dajcie spokój i tak nie wiem oco chodzi Wracając do GameCube to niestety nie podepnę go componentem do swojego lcd, tak jak napisałeś coati moja wersja nie ma Digital Tv Out znalazłam w necie fotkę jak wygląda NGC z takimi dwoma wyjściami a mój ma jedno, Analog TV OUT. fotka jest tutaj http://ramblings.narrabilis.com/images/gamecube_ports.jpg :evil: Ajjj mogłam głupia ryża małpa popytać się ludzi na allegro czy ich kostka jest właśnie z takimi dwoma wyjściami. A teraz już po zakupie dowiaduje się że mam nowszy model i być może dobrze bo z jednej strony dłużej podziała, jak gram na oryginałach a dwa że component do niego to tania impreza nie jest. Rzeczywiście nawet z UK to wydatek 100 PLN a nawet nieco więcej. Chyba kupie do niego SCART BigBen. Jest tez S-Video ale jakość chyba gorsza od SCART. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 ;] czy scart czy s-video to w tym momencie bez roznicy.. jakosciowo bedzie podobnie. Cytuj
Julita 17 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Myślę że kupie jednak SCART. Często korzystałam z niego przy ps2 obraz był w porządku, w sumie nie wiem czego oczekiwać od S-Video ale czytałam opinie że obraz z tego kabla jednak może być niezauważalnie dla mojego oka gorszy a wiec wybiorę to co mnie zadowala. Cytuj
skyblue 0 Opublikowano 21 września 2008 Opublikowano 21 września 2008 tak sie zastanawiam po co wam ten component, jeśli i tak poprawy obrazu nie bedzie. Ktos tam napisał, że europejskie gry nie obsługują progressive scan więc po co marnować kasę? Swoja drogą do ps2 mam kabel component i grafika jakoś się wcale nie poprawiła. Juz lepiej pograć na tv kineskopowym Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi