szeni 114 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Dzien dobry, dzien dobry. Powiedzmy ze dzisiaj bedzie jeszcze wolna amerykanka, robcie sobie co chcecie, ale tez nie zakladajcie tematow z du.py. Jutro czy pojutrze sie wszystko uporzadkuje, moze pomysli o jakis zasadach. Cegla zostal zastepca, zeby moc dawac warny w przypadku gdyby ktos tu wpadl i zrobil bydlo. Odchodzenie od tematu, delikatny spam, dyskusje itp. nie beda oczywiscie karane ani kasowane. Tematyka jest chyba oczywista - ubrania, obuwie i wszystko co z tym zwiazane. Licze na wasza inwencje. Cytuj
szeni 114 Opublikowano 1 września 2008 Autor Opublikowano 1 września 2008 No, juz otwarte. Poki co forum pozostaje tak luzne, jak to tylko mozliwe. Nie moge zakazac klotni i osobistych nagonek (oczywiscie bez przesady), bo one byly sila wyjsciowego tematu w WKP. Zabijajcie sie wiec do woli. Na forum moze wejsc i napisac kazdy. Glupie posty (w odpowiednich granicach) nie beda usuwane - to zadne elitarne forum, od tego sa inne adresy w sieci, ktore chetni juz dobrze znaja. To po prostu miejsce do dyskusji o ubraniach ludzi zwyklych, szarych, konsolomaniakow i ubraniowych i frikow. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Grupowiec nie jest klozet?! łeee Cytuj
szeni 114 Opublikowano 1 września 2008 Autor Opublikowano 1 września 2008 Nie. Po cholere klozet? Zebysmy w 10 osob siedzieli i komentowali ubrania, ktore pozostala czesc forum uzna za pedalskie albo brudasowe? Do takich celow sa inne fora. Tutaj kazdy ma dostep, kazdy moze podyskutowac o ubraniach, niewazne czy nosi Najki czy Armani. Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Zgadzam sie z szenim, nie ma po co sie ograniczac imo. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 joł, joł witam was wszystkich miśki! zapewniam, ze ebde tu wrzucal foty swoich fitow, pozdro! Cytuj
szeni 114 Opublikowano 1 września 2008 Autor Opublikowano 1 września 2008 Który ukradł nazwę. Ja. Grozisz mi? Cytuj
okens 541 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 (edytowane) Witam panowie i panie w niedalekiej przyszlosci mam nadzieje. Freakiem jesli chodzi o ubrania nie jestem acz interesuje sie moda, bardzo lubie dobrze ubranych ludzi, biegam regolarnie po sklepach i czasem blysne pomyslem. Jako jeden z prowadzacych tego grupowca( wcisniety nieco na chama, po znajomoci ) licze, ze rozwiniemy tu kilka ciekawych tematow, na strazy stoje czojnie ale jak obiecalem twarda reka rzadzic nei bede Co w repertuarze.... niedawno nabylem cyfrowke wiec gdy tylko dostane urlop( za dwa tygonie) mam zamiar pobiegac po sklepach gdzie mam zaprzyjaznione ekspedietki i pstryknac klika fotek, mysle nad tematem o 2nd hand shoopach, moze pojdziemy dalej i topik o sexownych modelkach? Komentujcie, dzialajcie a przede wszytskim ubierajcie sie z gustem Edytowane 1 września 2008 przez okens Cytuj
mord00k 0 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Komentujcie, dzialajcie a przede wszytskim ubierajcie sie z gustem Podpisuję się pod tym. Dodając tylko: z gustem, ale swoim - nie innych (nie znaczy to ,że warto być zamknięty na krytkę). A co do mnie: cóż... jestem uzależniony. No może inaczej, ciuchy to jedno z najważniejszych moich hobby. Połowę czasu, jak nie 3/4 na necie spędzam przeglądając PFS, Hypebeasta, Hypecrew czy pododział Rapgrowy . Lubię to po prostu, nie wiem czemu ale mnie to jara. I podoba mi się to. (dla osób ,które chciałby się dopieprzyć do tego z argumentem mojego wieku powiem tylko ,że forsę kombinuję na to w zdecydowanej większości sam) Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Który ukradł nazwę. Ja. Grozisz mi? Jesteś u Policjanta. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 3 września 2008 Opublikowano 3 września 2008 miło że grupowiec jest otwarty, fajnie się czyta Wasze komentarze i wywody Cytuj
mj 13 Opublikowano 3 września 2008 Opublikowano 3 września 2008 normalnie jak kobity ;p licze na duzo okazji do hejtow x) Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Byłbym zapomniał. Szczęść Boże. Cytuj
wielad 0 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 dopiero teraz zauważyłem ze taki temat istnieje.... Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 pochwa. lony Pochwa Łony? Tego rapera? Jego? Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 po co odgrzałeś kotleta żartem, który jest niezbyt śmieszny ;< ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi