Opublikowano 25 czerwca 201014 l Ale to nie powód, żeby mnie obrażać zważywszy na bardzo dobre wyniki w nauce i bardzo dobre zachowanie, mój panie.
Opublikowano 25 czerwca 201014 l W takim razie przepraszam za moje naganne zachowanie oraz pochopna ocene Twojej gimberskiej osobowosci. Jeszcze raz przepraszam i polecam sie na przyszlosc. Peace and love. Mam nadzieje, ze moj wybryk nie wplynie na nasze e-kolezenskie stosunki :confused:
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Autor Usunalem kilka glupich postow uzytkownika "Pan Pieczarka", przesadziles, dow(pipi)nisiu.
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l Bo to nie szmata, tylko kur.wa. Było mówione przynajmniej 20 razy,. Edytowane 11 sierpnia 201311 l przez Siara_iwj
Opublikowano 14 lutego 201411 l (pipi)a mać. Mój awatar widniał na górze szmat od sierpnia i ma tam zostać. Gó.wno mnie obchodzi, że random będzie tu pisał.
Opublikowano 14 lutego 201411 l (pipi)a mać. Mój awatar widniał na górze szmat od sierpnia i ma tam zostać. Gó.wno mnie obchodzi, że random będzie tu pisał. Taki afront u samego zarania znajomości? Rozpoczynamy studium cholerycznej natury protobrudasa. Pojedynek na sześciostrzałowce zatem?
Opublikowano 15 lutego 201411 l tak myślałem -- tchórz No ale to nie ja skończę z nożem w plecach, c'nie..?
Opublikowano 25 listopada 20168 l Zalando mi spamuje non stop kodami rabatowymi. Tez dostajecie te kody rabatowe? Kiedys pisałem z jednym userem, to w ogóle nic nie dostawał. Jakby co, to mam np taki kod: CZARNY20C Daje to 20 procent zniżki. Jak coś to mogę wam spamować kodami.