Sylvan Wielki 4 638 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Opublikowano 14 kwietnia 2023 Niedawno wróciliśmy z Alp. W ubiegłym roku szusowaliśmy sobie w Les Deux Alpes, natomiast w tym roku padło na Serre Chevalier. Piękna pogoda, znakomite warunki. Z całą pewnością w przyszłym roku wybierzemy się tam ponownie. Apres-ski. 2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 września 2023 Opublikowano 26 września 2023 W niedzielę wróciłem z tygodniowego wyjazdu z Korsyki. To był mój powrót na tę cudowną wyspę po 7 latach i nic tam się nie zmieniło - jest niesamowicie pięknie. Spanko było w Muratello, małej wiosce (?) położonej na zachód od Porto Vecchio. Nocowaliśmy w zajebiście położonym domku z basenem, spójrzcie no tylko na ten widok, jaki miałem po przebudzeniu i wyjściu z pokoju: To była nasza baza wypadowa, a co zwiedzaliśmy? W sumie nie wiele, bo i czasu mało, ale to co zwiedzaliśmy, zapierało dech w piersiach - miasto Bonifacio, oraz górki, no i stare miasto w Porto Vecchio, a także plaże, przepiękne plaże. Zapraszam do oglądania: Spoiler Tu jest wodospad jakby co, he. Jezioro w górach, całe góry mają RDR2 vibe. Knajpa Mama Gina w Bonifacio, top pizzka. Lecieliśmy z Krakowa do Monachium i potem do Bastii, a z Bastii dojeżdżaliśmy samochodami do Porto Vecchio. Skąd taki kierunek podróży? Mój tate pracuje i mieszka od ponad 10 lat na Korsyce. A co nas tam sprowadziło? Jedno z ważniejszych wydarzeń w moim życiu, do którego wskazówki można znaleźć na jednym ze zdjęć, obłędny moment w obłędnych okolicznościach. Uwielbiam Korsykę, mógłbym tam mieszkać. Tylko drogo w chuj, ale gdzie teraz jest tanio? PS Dla uważnych, na jednym ze zdjęć są gołe cyce. PS 2 Nie jest to zdjęcie poniżej. ESSA WARIATY! Cytuj
Figaro 8 299 Opublikowano 26 września 2023 Opublikowano 26 września 2023 Gratuluje ślubu i zazdro fajnej wyprawy. Cytuj
Sylvan Wielki 4 638 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja Jak co roku - Alpy. Tym razem padło na Val Thorens. Natomiast za kilka miesięcy... Arktyka. 3 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi