Skocz do zawartości

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Male miasto to jest fakt, ja ludzi nie oceniam po ubiorze, ale jak to mowicie takie "fity" mnie raza, nie zebym sie do kogos rzucal za ubranie, ale przejsc sie u mnie w nocy rynkiem w takim stroju to nie lada wyczyn by byl.

Psyko, mieszkasz na Bronxie?

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czas na mój outfit! Niestety tylko na tym zdjęciu widać mój piękny monokolor. Czarne spodenki z zary , czarne polo z białym big pony od RL i czarny pasek plecionka. Enjoy!

p1010307rz6.jpg

Opublikowano
lukasz, twoja prawa łydka od tylca dziwnie się prezentuje, zrób coś z tym.

A poza tym do monokoloru trochę te klapki nie pasują.

Ważne ,że cała reszta pasuje. Moje łydki są w porządku , powiedziałbym nawet ,że są pięknie wyrobione przez piłkę i basen , więc hejting ci nie wyszedł.

Opublikowano (edytowane)

to nie jest hejting, czy inne modne słowo. Spójrz na moje posty i powiedz czy jestem jakimś forumowym hejterem. Stwierdzam tylko że chu.jowo na tym zdjęciu wyszła ;], jakbyś miał jakąś opuchliznę, ale dobra, nie będę się nad tym rozwodził, bo jeszcze mnie zaraz o gejostwo posądzą.

"Od stwierdzeń czy coś wyszło ch.ujowo na zdjęciu to ja tu jestem."

edit: więc przyznaj że masz chu.jową łydkę i zakończmy temat

Edytowane przez Manor
Opublikowano
to nie jest hejting, czy inne modne słowo. Spójrz na moje posty i powiedz czy jestem jakimś forumowym hejterem. Stwierdzam tylko że chu.jowo na tym zdjęciu wyszła ;], jakbyś miał jakąś opuchliznę, ale dobra, nie będę się nad tym rozwodził, bo jeszcze mnie zaraz o gejostwo posądzą.

Od stwierdzeń czy coś wyszło ch.ujowo na zdjęciu to ja tu jestem.

Opublikowano

Ej chłopaczki to jest w miarę świeże zdjęcie, co sądzicie?

szmatamd1.jpg

Opublikowano

Jak się miało 18 lat to dostawało się taką opaskę, żeby barman wiedział komu sprzedać alkohol a komu nie.

Opublikowano
mozesz byc ubrany nawet w armaniego, ale szczanie w miejscu publicznym psuje caly efekt kulturalnie ubranego chlopca ;(

"Szczam na to wszystko z dużej wysokości" Louis-Ferdinand Céline. Pamiętaj hejtersie.

Opublikowano
Ej chłopaczki to jest w miarę świeże zdjęcie, co sądzicie?

ej, chodzisz w brudnych spodniach, czy one mają taki brudny odcień z przodu ?

Opublikowano

Takie oświetlenie, własnie też zauważylem ze wyglądają na brudne ale napewno nie były :blush:

Opublikowano (edytowane)

dzis trochę inaczej

(jutro juz naprawde będzie 'normalnie', obiecuje)

fit1ag5.jpg

Emerica Cap

Reserved sunglasses (rayban style ;f)

DC backpack

H&m polo

H&m hood

Cheap monday jeans

Puma Sky II Sneaker

soundtrack:

cover.jpg

Edytowane przez banny