Opublikowano 2 września 200816 l Male miasto to jest fakt, ja ludzi nie oceniam po ubiorze, ale jak to mowicie takie "fity" mnie raza, nie zebym sie do kogos rzucal za ubranie, ale przejsc sie u mnie w nocy rynkiem w takim stroju to nie lada wyczyn by byl. Psyko, mieszkasz na Bronxie?
Opublikowano 2 września 200816 l Czas na mój outfit! Niestety tylko na tym zdjęciu widać mój piękny monokolor. Czarne spodenki z zary , czarne polo z białym big pony od RL i czarny pasek plecionka. Enjoy!
Opublikowano 2 września 200816 l lukasz, twoja prawa łydka od tylca dziwnie się prezentuje, zrób coś z tym. A poza tym do monokoloru trochę te klapki nie pasują.
Opublikowano 2 września 200816 l lukasz, twoja prawa łydka od tylca dziwnie się prezentuje, zrób coś z tym. A poza tym do monokoloru trochę te klapki nie pasują. Ważne ,że cała reszta pasuje. Moje łydki są w porządku , powiedziałbym nawet ,że są pięknie wyrobione przez piłkę i basen , więc hejting ci nie wyszedł.
Opublikowano 2 września 200816 l to nie jest hejting, czy inne modne słowo. Spójrz na moje posty i powiedz czy jestem jakimś forumowym hejterem. Stwierdzam tylko że chu.jowo na tym zdjęciu wyszła ;], jakbyś miał jakąś opuchliznę, ale dobra, nie będę się nad tym rozwodził, bo jeszcze mnie zaraz o gejostwo posądzą. "Od stwierdzeń czy coś wyszło ch.ujowo na zdjęciu to ja tu jestem." edit: więc przyznaj że masz chu.jową łydkę i zakończmy temat Edytowane 2 września 200816 l przez Manor
Opublikowano 2 września 200816 l to nie jest hejting, czy inne modne słowo. Spójrz na moje posty i powiedz czy jestem jakimś forumowym hejterem. Stwierdzam tylko że chu.jowo na tym zdjęciu wyszła ;], jakbyś miał jakąś opuchliznę, ale dobra, nie będę się nad tym rozwodził, bo jeszcze mnie zaraz o gejostwo posądzą. Od stwierdzeń czy coś wyszło ch.ujowo na zdjęciu to ja tu jestem.
Opublikowano 3 września 200816 l mozesz byc ubrany nawet w armaniego, ale szczanie w miejscu publicznym psuje caly efekt kulturalnie ubranego chlopca ;(
Opublikowano 3 września 200816 l Autor Buty Adio fajne, reszta do dupy. A te koszule z napisami pokroju US ARMY to szczyt targowiska.
Opublikowano 3 września 200816 l to byla chyba jakas zorganizowana akcja z tymi opaskami, bo osoba naprzeciwko ma taka sama!
Opublikowano 3 września 200816 l Jak się miało 18 lat to dostawało się taką opaskę, żeby barman wiedział komu sprzedać alkohol a komu nie.
Opublikowano 3 września 200816 l mozesz byc ubrany nawet w armaniego, ale szczanie w miejscu publicznym psuje caly efekt kulturalnie ubranego chlopca ;( Frak lezy dobrze dopiero w trzecim pokoleniu.
Opublikowano 7 września 200816 l mozesz byc ubrany nawet w armaniego, ale szczanie w miejscu publicznym psuje caly efekt kulturalnie ubranego chlopca ;( "Szczam na to wszystko z dużej wysokości" Louis-Ferdinand Céline. Pamiętaj hejtersie.
Opublikowano 9 września 200816 l Ej chłopaczki to jest w miarę świeże zdjęcie, co sądzicie? ej, chodzisz w brudnych spodniach, czy one mają taki brudny odcień z przodu ?
Opublikowano 9 września 200816 l Takie oświetlenie, własnie też zauważylem ze wyglądają na brudne ale napewno nie były
Opublikowano 9 września 200816 l dzis trochę inaczej (jutro juz naprawde będzie 'normalnie', obiecuje) Emerica Cap Reserved sunglasses (rayban style ;f) DC backpack H&m polo H&m hood Cheap monday jeans Puma Sky II Sneaker soundtrack: Edytowane 9 września 200816 l przez banny
Opublikowano 9 września 200816 l banny daj tą fotkę w kolorze bo o ile się nie mylę to Ty się ubierasz pod kolor ściany na osiedlu
Opublikowano 9 września 200816 l w ha emie widze fajne ciuchy sa. w toruniu jest jeden, ale maja tylko damskie ;/
Opublikowano 9 września 200816 l no nei moge, nikt mnie nei 'zdissował' o.o fotke w kolorze dam jutro, dzis mi się nie chce w gwoli scislosci - ta sciana z Malborka jest, RÓŻOWA