Lucek 4 417 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 Male miasto to jest fakt, ja ludzi nie oceniam po ubiorze, ale jak to mowicie takie "fity" mnie raza, nie zebym sie do kogos rzucal za ubranie, ale przejsc sie u mnie w nocy rynkiem w takim stroju to nie lada wyczyn by byl. Psyko, mieszkasz na Bronxie? Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 Czas na mój outfit! Niestety tylko na tym zdjęciu widać mój piękny monokolor. Czarne spodenki z zary , czarne polo z białym big pony od RL i czarny pasek plecionka. Enjoy! Cytuj
Gość Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 Na Pogórzu Izerskim stary, na Pogórzu. Rememba' that! Cytuj
Manor 645 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 lukasz, twoja prawa łydka od tylca dziwnie się prezentuje, zrób coś z tym. A poza tym do monokoloru trochę te klapki nie pasują. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 lukasz, twoja prawa łydka od tylca dziwnie się prezentuje, zrób coś z tym. A poza tym do monokoloru trochę te klapki nie pasują. Ważne ,że cała reszta pasuje. Moje łydki są w porządku , powiedziałbym nawet ,że są pięknie wyrobione przez piłkę i basen , więc hejting ci nie wyszedł. Cytuj
Manor 645 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 (edytowane) to nie jest hejting, czy inne modne słowo. Spójrz na moje posty i powiedz czy jestem jakimś forumowym hejterem. Stwierdzam tylko że chu.jowo na tym zdjęciu wyszła ;], jakbyś miał jakąś opuchliznę, ale dobra, nie będę się nad tym rozwodził, bo jeszcze mnie zaraz o gejostwo posądzą. "Od stwierdzeń czy coś wyszło ch.ujowo na zdjęciu to ja tu jestem." edit: więc przyznaj że masz chu.jową łydkę i zakończmy temat Edytowane 2 września 2008 przez Manor Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 to nie jest hejting, czy inne modne słowo. Spójrz na moje posty i powiedz czy jestem jakimś forumowym hejterem. Stwierdzam tylko że chu.jowo na tym zdjęciu wyszła ;], jakbyś miał jakąś opuchliznę, ale dobra, nie będę się nad tym rozwodził, bo jeszcze mnie zaraz o gejostwo posądzą. Od stwierdzeń czy coś wyszło ch.ujowo na zdjęciu to ja tu jestem. Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 3 września 2008 Opublikowano 3 września 2008 mozesz byc ubrany nawet w armaniego, ale szczanie w miejscu publicznym psuje caly efekt kulturalnie ubranego chlopca ;( Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 września 2008 Opublikowano 3 września 2008 Ej chłopaczki to jest w miarę świeże zdjęcie, co sądzicie? Cytuj
Tori 12 Opublikowano 3 września 2008 Autor Opublikowano 3 września 2008 Buty Adio fajne, reszta do dupy. A te koszule z napisami pokroju US ARMY to szczyt targowiska. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 3 września 2008 Opublikowano 3 września 2008 ogolnie w porzadku, ale rozowa opaska ? ;/ Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 3 września 2008 Opublikowano 3 września 2008 to byla chyba jakas zorganizowana akcja z tymi opaskami, bo osoba naprzeciwko ma taka sama! Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 września 2008 Opublikowano 3 września 2008 Jak się miało 18 lat to dostawało się taką opaskę, żeby barman wiedział komu sprzedać alkohol a komu nie. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 3 września 2008 Opublikowano 3 września 2008 mozesz byc ubrany nawet w armaniego, ale szczanie w miejscu publicznym psuje caly efekt kulturalnie ubranego chlopca ;( Frak lezy dobrze dopiero w trzecim pokoleniu. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 mozesz byc ubrany nawet w armaniego, ale szczanie w miejscu publicznym psuje caly efekt kulturalnie ubranego chlopca ;( "Szczam na to wszystko z dużej wysokości" Louis-Ferdinand Céline. Pamiętaj hejtersie. Cytuj
Gość Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Ej chłopaczki to jest w miarę świeże zdjęcie, co sądzicie? ej, chodzisz w brudnych spodniach, czy one mają taki brudny odcień z przodu ? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Takie oświetlenie, własnie też zauważylem ze wyglądają na brudne ale napewno nie były Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 (edytowane) dzis trochę inaczej (jutro juz naprawde będzie 'normalnie', obiecuje) Emerica Cap Reserved sunglasses (rayban style ;f) DC backpack H&m polo H&m hood Cheap monday jeans Puma Sky II Sneaker soundtrack: Edytowane 9 września 2008 przez banny Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Gdzie kupiles te Pumiacze? I za ile? ;p Kcem je ;p Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 ojj, w marcu , 2 lata temu ? coś koło tego allegro okazyjnie Cytuj
hdx 86 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 banny daj tą fotkę w kolorze bo o ile się nie mylę to Ty się ubierasz pod kolor ściany na osiedlu Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 w ha emie widze fajne ciuchy sa. w toruniu jest jeden, ale maja tylko damskie ;/ Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 no nei moge, nikt mnie nei 'zdissował' o.o fotke w kolorze dam jutro, dzis mi się nie chce w gwoli scislosci - ta sciana z Malborka jest, RÓŻOWA Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi