kanabis 22 640 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Banny naprawde tak chodzisz po mieście? Pewnie nie raz wpierdol dostałes jak szłeś pomiędzy blokami co, no przyznaj sie :> Cytuj
superment 6 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 banny gdzie w necie kupie takie okulary?? ( przekozaki z nich ). Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Banny naprawde tak chodzisz po mieście? Pewnie nie raz wpierdol dostałes jak szłeś pomiędzy blokami co, no przyznaj sie :> hahaha xD nie chodze po blokowiskach a oksy rzadko kiedy zakladam /s - szukaj na allegro 'blues brothers' / 'rayban' te moje w reserved na wyprzedaży znalazlem za 11.90 zł, a są bardzo podobne własnie do org rayban (tak mysle) pozdr! Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Nie dziwię się , i lepiej nie chodź. Taka mała rada Cytuj
mj 13 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 ej cwaniaku, swego czasu w italii widzialem dosc tanio oryginalne ray ban takze zawsze to lepsze niz patrzalki z reservecostam pozdr! Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 ale to ejst polska a nie ku.rwa italia cwaniaku to mogles przywieźć i zarobic sprzedajac mi. Cytuj
Burth 2 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Banny naprawde tak chodzisz po mieście? Pewnie nie raz wpierdol dostałes jak szłeś pomiędzy blokami co, no przyznaj sie :> hahaha xD nie chodze po blokowiskach a oksy rzadko kiedy zakladam /s - szukaj na allegro 'blues brothers' / 'rayban' te moje w reserved na wyprzedaży znalazlem za 11.90 zł, a są bardzo podobne własnie do org rayban (tak mysle) pozdr! Okulary za 11zl... Oczy "mysla" ze jest ciemno, rozszerza sie zrenica, brak filtrow w plastikowych szkielkach nie zatrzymuje nieprzyjemnych promieni ktore maja doskonaly dostep do oka. Takie "okulary" jedyne co robia to niszcza wzrok. Sanglasow ponizej stówy nie zalozylbym na nos. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 napisałem ,ze rzadko kiedy zakladam i to w dodatku rzadko ,to naprawde rzadko ale sluszna uwaga Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Nie dziwię się , i lepiej nie chodź. Taka mała rada Mowisz tak, jakbys razem ze swoimi kolegami czepial sie osob ubranych, jak banny:) Mnie w sobote pod klubem kolesie w kapturach wyzwali od pedalow Milo:) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Karol wku'rwiasz mnie kilkoma rzeczami, mianowicie: -piszesz nazwy ciuchów po angielsku -w okularach wygladasz jak slepiec -te języki ku*wa jak ja tego nie znosze. a tak to ładnie Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Nie dziwię się , i lepiej nie chodź. Taka mała rada Mowisz tak, jakbys razem ze swoimi kolegami czepial sie osob ubranych, jak banny:) Mnie w sobote pod klubem kolesie w kapturach wyzwali od pedalow Milo:) Mnie wali jak sie kto ubiera , jego sprawa. Jak Cię wyzwali od pedałów to pewnie wyglądałeś jak pedał, mogłeś się im zrewanżować i nazwać ich dresiarzami byś mógł sie tym pochwalić na forum :] A co do Bannego, to napisałem tak bo znam takich ludzi którzy mogli by się przyczepić do jego ubioru , widoczne mieszkam w patologicznym mieście no trudno Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 (edytowane) Czy wygladalem jak gej, to bym polemizowal, mialem na sobie normalnue buty(zadne z tych astronomicznych, ktore pokazywalem;) )- Nike Air Force I, Normalne jeansy, rurki, ale nie obcisle, i biale dosc tightowe polo:) Mysle, ze to kwestia fryzury byla, mam troche dluzsze, dodatkowo krecone wlosy:) Aha, moglem im odszczekac, ale ja z natury nie jestem agresywny, ich wypowiedziane cicho 'ej pedale', gdy stalem 5 metrow od nich nie zrobilo na mnie wrazenia zadnego, pozatym, po co znizac do poziomu pantofelka, bo przeciez taki wlasnie poziom prezentuja tacy panowie:) Nie miescie, a kraju:( Edytowane 9 września 2008 przez _Kamaz_ Cytuj
Blok 6 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 tak gwoli nazwy tematu, to Stachu biedaczysko się pewnie w grobie przewraca. Cytuj
molly 311 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 pewnie mi powiecie, że się niemodnie ubieram <tnie się> Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 nie ubierasz sie tak, klamczuchu!! sam widzialem!!!1111one Cytuj
kanabis 22 640 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Legion spoko , tylko ten kołnierzyk jakiś taki nie teges Cytuj
Tori 12 Opublikowano 10 września 2008 Autor Opublikowano 10 września 2008 Legion- chu.jowo. Kołnierzyk dowaliłeś chyba dla żartów. Cytuj
Gość Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 ...trochę krzywy jesteś Legionku ... Zarzuca Cię w bok, no chyba że w krzywym bloku mieszkasz ? No i ten kołnierzyk faktycznie porażkowy. Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Legion- chu.jowo. Kołnierzyk dowaliłeś chyba dla żartów. Nic dodac, nic ujac ;p Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Mateusz znawca mody co chodzi w kaszkiecie. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 10 września 2008 Autor Opublikowano 10 września 2008 Chociaż ciuchy piorę i zęby myję. Cytuj
molly 311 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 o kur'wa od dzisiaj zmieniam ciuchy, absolutnie. marynarka + rurki + beret i bede w pytke koles! ale Tomasz Szerzad powinien mnie poprzeć, wszak przyowdziany jestem w glołb i rl i w ogole! Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 o kur'wa od dzisiaj zmieniam ciuchy, absolutnie. marynarka + rurki + beret i bede w pytke koles! Ej,ej, nie spinaj posladow, naprawde slabo sie ubierasz:) Ale imo rurki + marynarka bo do Ciebie nie pasowaly Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi