molly 311 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 o kur'wa od dzisiaj zmieniam ciuchy, absolutnie. marynarka + rurki + beret i bede w pytke koles! Ej,ej, nie spinaj posladow, naprawde slabo sie ubierasz:) Ale imo rurki + marynarka bo do Ciebie nie pasowaly nie spinam sie nie Wam akurat oceniać, czy ja się dobrze ubieram czy nie, a combo, które podałem jest dla mnie porażkowe po prostu i dlatego je podałem :> Cytuj
szeni 114 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Daniel, porażka na całej linii, wyglądasz jak hrabia Dracula, nawet pomimo tego, że nie objąłeś twarzy! Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Kołnierzyk taki ostatnio w modzie jest. Widzę małolatów takich po 15-16 latek zapieprzających tak po Warszawce, często chodzą w parach, i to nie damsko-męskich. Są zblazowani, machają zalotnie rączka i mówią "oh-oh-oh" (dopasujcie sobie głosik Gracjana, tego od piosenek...) Cytuj
Tori 12 Opublikowano 10 września 2008 Autor Opublikowano 10 września 2008 nie Wam akurat oceniać To po chuj tu wrzucasz foty? Napisz jeszcze, że nie takich kozaków już prałeś z foruma Cytuj
molly 311 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 nie Wam akurat oceniać To po chuj tu wrzucasz foty? Napisz jeszcze, że nie takich kozaków już prałeś z foruma nie wiem po co się spinasz. fot tutaj nie wrzucam, jedną wrzuciłem, z czystej ciekawości - na temat kołnierzyka się nie wypowiem, bo by się flejm wywiązał, ale taki na przykład Bartezoo, czy inne osoby, które mnie kilkanaście razy widziały, wiedzą w jakim celu on na tym zdjęciu występuje. fragment z napier'dalaniem kozaków raczej już bardziej do Ciebie pasuje, to nie ja w stosunku do wszystkiego jestem krytyczny i to nie ja naigrywam się z e-kolegów <tupie nogą> Cytuj
szeni 114 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Widze ze musze tutaj napisac druga juz Prawde, Daniel. Przypominam, ze pierwsza mowi, ze Adicolory z Allegro to podje.by. Natomiast druga brzmi: owszem, kolnierzyk w polo jest zaprojektowany po to, zeby go stawiac. Ale kur.wa polowki to wyjsciowo byly koszule dla tenisistow, ktorzy mogli sobie w ten sposob oslonic kark przed sloncem na korcie. Noszenie postawionego kolnierzyka jest trendy i kewl, ale chyba u was na wiosce. Identyczna sytuacja jak z noszeniem okularow przeciwslonecznych w cieniu i budynkach. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Kamaz oraz Tomek Sz. pokazywać się ino szybko :slinotok: Cytuj
molly 311 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Widze ze musze tutaj napisac druga juz Prawde, Daniel. Przypominam, ze pierwsza mowi, ze Adicolory z Allegro to podje.by. Natomiast druga brzmi: owszem, kolnierzyk w polo jest zaprojektowany po to, zeby go stawiac. Ale kur.wa polowki to wyjsciowo byly koszule dla tenisistow, ktorzy mogli sobie w ten sposob oslonic kark przed sloncem na korcie. Noszenie postawionego kolnierzyka jest trendy i kewl, ale chyba u was na wiosce. Identyczna sytuacja jak z noszeniem okularow przeciwslonecznych w cieniu i budynkach. przepraszam kur'wa bardzo - właśnie się spiąłem. jeżeli porównujesz noszenie postawionego kołnierzyka w polówce (ale jak już napomniałem, w sumie nie mam się z czego tłumaczyć) do noszenia okularów słonecznych w miejscach, gdzie nie są one potrzebne, to... nie wiem. poka fote Tomek, wyczaiłem już z Lucjanem za czasów podstawówki, przydałaby się jakaś aktualniejsza, to bym wiedział co założyc, jakie massy itp. Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Kamaz oraz Tomek Sz. pokazywać się ino szybko :slinotok: Obawiam sie, ze to forum nie jest jeszcze gotowe na taki wstrzas. Cytuj
majkelek 23 Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Zostawcie Legiona!! Znam gościa z 10 lat jak nie więcej i 2 raz go widze w postawionym kołnierzyku!! I bez kitu nie wyobrażam sobie żeby zaczął poginać w rurkach, sportowych marynarkach czy innych elo rap szalikach. On sie po prostu nie nadaje do bycia trendy. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Kamaz pewnie chodzi w flanelach, glanach i w koszulkach ze szatanami dlatego się wykręcasz. O! <chaos_theory_mode_ON> Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 Kamaz pewnie chodzi w flanelach, glanach i w koszulkach ze szatanami dlatego się wykręcasz. O! <chaos_theory_mode_ON> Hmm, nie:) Zostawcie Legiona!! Znam gościa z 10 lat jak nie więcej i 2 raz go widze w postawionym kołnierzyku!! I bez kitu nie wyobrażam sobie żeby zaczął poginać w rurkach, sportowych marynarkach czy innych elo rap szalikach. On sie po prostu nie nadaje do bycia trendy. Nie znam go, ale sie zgadzam;) Cytuj
Tori 12 Opublikowano 11 września 2008 Autor Opublikowano 11 września 2008 Kamaz to dopiero ma odwagę dobierać ciuchy. Przyjdzie czas, to zobaczycie, a Ty majkelek się nie tłumacz za Legiona, bo naprawdę koleś do polówki przywdział skejtowe brandy. A co do rurek, kupiłem wąskie lewisy 3 lata temu, czarne, genialne. Znajdźcie mi podobny model czarny, prosty, bez praktycznie żadnego dodatku, nie podarte, nie pozdzierane. Ozłocę! Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 A co do rurek, kupiłem wąskie lewisy 3 lata temu, czarne, genialne. Znajdźcie mi podobny model czarny, prosty, bez praktycznie żadnego dodatku, nie podarte, nie pozdzierane. Ozłocę! Szukaj w Lee Cooperze, mi sie udało. Jakosc- swiatna! Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 Mateusz i Kamaz wy razem mieszkacie czy jak? Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 Nie, ale od chyba 5 lat piszemy na tym samym, malym forum, gdzie wszyscy dla siebie sa jak rodzina;) Cytuj
molly 311 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 Nie, ale od chyba 5 lat piszemy na tym samym, malym forum, gdzie wszyscy dla siebie sa jak rodzina;) ale Wy na serio myślicie, że się jakoś specjalnie znacie na gustownym ubiorze czy coś? ;p Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 Nie, ale od chyba 5 lat piszemy na tym samym, malym forum, gdzie wszyscy dla siebie sa jak rodzina;) ale Wy na serio myślicie, że się jakoś specjalnie znacie na gustownym ubiorze czy coś? ;p Ja tak troche pracuje w tej branzy misiu:* Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 (edytowane) znaczy sie sprzedajesz w sklepie z ciuchami? ;) EDIT: Ptysiu :* ;] Edytowane 11 września 2008 przez Lucek Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 sorry za sandałki ale buty mi przemokły kompletnie w czasie ulewy i musiałem potem jeden dzień w tych popylac zazwyczaj to mam pumy drift cat i tyle. ps. spodnie są czyste na kolanie tylko tak dziwnie wyszły. Cytuj
molly 311 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 jak dla mnie jesteś ubrany normalnie, ale oni za sandały do spodni i bluzy Cię wpier'dolą żywcen, mimo tłumaczeń ;d Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 W sumie zbyt normalnie. Ot bluza z kapturem i dżinsy- do bólu normalnie. Poza sandałami ofkors :o Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 No i chyba mu o to chodzi żeby wyglądać normalnie. Juz lepiej tak wyglądać niz nosić jakieś śmieszne czapki ala beret czy spodnie tak obcisłe że równie dobrze mogłyby służyć jako kalesony. A do tego można także dołożyć okulary nibyprzeciwsłoneczne , najlepiej w nocy. Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 (edytowane) znaczy sie sprzedajesz w sklepie z ciuchami? ;) EDIT: Ptysiu :* ;] Nie, nie, choc mam znajomego ktory robi w jakims ekskluzywnym butiku w wawie, zazdroszcze mu, same ekspednietki + on Zreszta, nie wazne gdzie robie, wazne, ze od dluzszego czasu sie moda interesuje, ciagle przegladam serwisy tematyczne, ba!, nawet ogladam pokazy mody i Faszyn tiwi EDIT: Myszko:* Edytowane 11 września 2008 przez _Kamaz_ Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 (edytowane) To nie pier'dol tylko pokaż jak się nosisz. Ocenimy Edytowane 11 września 2008 przez _Be_ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi