Skocz do zawartości

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hpim1052iq5.th.jpg s50018472fy5.th.jpg

ja sie tak ubieram :) to czy ładnie czy nie to rzecz gustu. bardzo upodobałem sobie chodzenie w białych spodniach (jakieś moje zboczenie xD), najlepiej dresowych bo w nich mi najwygodniej. ewentualnie szerokie spodnie. no i kocham bluzy z kapturkiem :P

Opublikowano

Bluza-brzydka hiphopolowa targówa z jakas naszywką czaszki O_O

Koszula-to samo, tyle, że zamiast hiphopolowa, to techniawkowa

Tych dwóch rzeczy bym nie zarzucił na garba.

Opublikowano (edytowane)

RajnerGT, powiedz że Ty żartujesz....

O fak. Nie sądziłem, że jakiś dres będzie się afiszował w tym temacie. Generalnie fail to co zaprezentowałeś.

Edytowane przez hdx
Opublikowano (edytowane)

nie jeżdze na dyskoteki bo nie trawie muzyki jaką tam puszczają a poza tym nawet by mnie nie wpuscili w dresach i bluzie z kapturem. qrva jak ktos załozy spodnie dresowe to juz go qrva od razu od dresów wyzywają <_< żal.

Edytowane przez rajnerGT
Opublikowano

Powtarzasz się ziomuś, nie podobają się słowa krytyki - nie trzeba było sie pokazywać :potter:

zdjęcie przy samochodzie ownz all ^_^

Opublikowano
nie jeżdze na dyskoteki bo nie trawie muzyki jaką tam puszczają a poza tym nawet by mnie nie wpuscili w dresach i bluzie z kapturem. qrva jak ktos załozy spodnie dresowe to juz go qrva od razu od dresów wyzywają <_< żal.

Same spodnie dresowe to niewiele, ale taki typowo dresiarski samochód i ujęcie niszczą :lol:

Opublikowano

Banny co raz normalnie zaczyna się ubierać, ale po co Ci okulary w pochmurny dzień?

Opublikowano
Spodnie po siostrze? ^^

nie :)

tyle pytań... ymm no te oksy to tylko tak do zdjęcia sobei dałem ^^

później się przydały -słonko wyszło :D

to zdjęcie akurat kumpela robiła, na 'plenerze' z fotografii