Opublikowano 21 września 200816 l Autor Naprawdę od marca smażyłeś tego posta? z grzeczności się pośmieję hehe
Opublikowano 24 września 200816 l ja sie tak ubieram to czy ładnie czy nie to rzecz gustu. bardzo upodobałem sobie chodzenie w białych spodniach (jakieś moje zboczenie xD), najlepiej dresowych bo w nich mi najwygodniej. ewentualnie szerokie spodnie. no i kocham bluzy z kapturkiem
Opublikowano 24 września 200816 l Dresiarz !!! Buty byłyby fajne w odmiennej kolorystyce. Reszta IMO okay.
Opublikowano 24 września 200816 l Autor Bluza-brzydka hiphopolowa targówa z jakas naszywką czaszki O_O Koszula-to samo, tyle, że zamiast hiphopolowa, to techniawkowa Tych dwóch rzeczy bym nie zarzucił na garba.
Opublikowano 24 września 200816 l Dresiarz !!! Buty byłyby fajne w odmiennej kolorystyce. Reszta IMO okay. lol, ja dresiarz? O_o
Opublikowano 24 września 200816 l Pewnie wiesz Rajner że cię lubie, ale wyglądasz jakbyś miał zaraz na wixe jechać
Opublikowano 24 września 200816 l Jak dres, 100%. Ale ja się tu wolę nie narażać, bo podobno dresy to bardzo wybuchowe stworzenia Edytowane 24 września 200816 l przez Wojtusior
Opublikowano 24 września 200816 l RajnerGT, powiedz że Ty żartujesz.... O fak. Nie sądziłem, że jakiś dres będzie się afiszował w tym temacie. Generalnie fail to co zaprezentowałeś. Edytowane 24 września 200816 l przez hdx
Opublikowano 24 września 200816 l nie jeżdze na dyskoteki bo nie trawie muzyki jaką tam puszczają a poza tym nawet by mnie nie wpuscili w dresach i bluzie z kapturem. qrva jak ktos załozy spodnie dresowe to juz go qrva od razu od dresów wyzywają <_< żal. Edytowane 24 września 200816 l przez rajnerGT
Opublikowano 24 września 200816 l Powtarzasz się ziomuś, nie podobają się słowa krytyki - nie trzeba było sie pokazywać :potter: zdjęcie przy samochodzie ownz all ^_^
Opublikowano 25 września 200816 l nie jeżdze na dyskoteki bo nie trawie muzyki jaką tam puszczają a poza tym nawet by mnie nie wpuscili w dresach i bluzie z kapturem. qrva jak ktos załozy spodnie dresowe to juz go qrva od razu od dresów wyzywają <_< żal. Same spodnie dresowe to niewiele, ale taki typowo dresiarski samochód i ujęcie niszczą
Opublikowano 25 września 200816 l wtf bijacz jj hoodie house slim jeans puma sky II high soundtrack: random electro stuff let the hate begin! Edytowane 25 września 200816 l przez banny
Opublikowano 25 września 200816 l wyglądasz jak niewidomy w sumie to wyjaśniłoby ten strój imo jakoś średnio to do siebie wszystko pasuje
Opublikowano 25 września 200816 l Banny co raz normalnie zaczyna się ubierać, ale po co Ci okulary w pochmurny dzień?
Opublikowano 25 września 200816 l Spodnie po siostrze? nie tyle pytań... ymm no te oksy to tylko tak do zdjęcia sobei dałem później się przydały -słonko wyszło to zdjęcie akurat kumpela robiła, na 'plenerze' z fotografii