Opublikowano 25 października 200816 l banny pamieta jaki mial soundtrack idac na(pipi)any o 3 w nocy, najs ;] ogolnie pierwszy twoj imidz, ktory mi sie podoba.
Opublikowano 25 października 200816 l no akurat tamtego dnia, jak i przez ostatni tydzień najcześciej słuchałem tej płyty, więc spamiętałem hehe
Opublikowano 25 października 200816 l hahaha, juz wczesniej Tori wiedzial ,ale to ziom i nic nie gadał dalej ale Ty, Bartku, pożałujesz xD Farmeros -broda w gimpie, nobie jeden.
Opublikowano 26 października 200816 l dawno nic nie dawalem czas na uaktualnienie koszula - reserved sweter -reserved spodnie - zara buty - studniowka 2005 musze do tych spodni jeszcze buty jakies dobrac, byly ladne w zarze i chyba na nie sie skusze. a jeszcze zapomnialem na wzor bannego soundtrack Edytowane 26 października 200816 l przez wielad
Opublikowano 26 października 200816 l Sam mam swytr w romby...ale chowam je pod czymś (czarna kurtka,marynarka). Wielad też tak uczyń , a będzie lepiej. I buty zmień.
Opublikowano 26 października 200816 l troche nie pasuje ten swetru do tych jeansów, jakies spodeny z materialu sobei zakup.. no takie wiesz jakie, fajne luzne ale tez eleganckie, i bedzie git.
Opublikowano 27 października 200816 l Autor Wielad, już bardziej Ci pasuje porwana marynarka, w tym zupełnie Ci nie do twarzy. W H&M kiedyś stroiłem się w swetrowe kamizelki ale to samo co u Ciebie- fail. Od razu zdejmowałem to z siebie, bo nie mogłem w lusterko patrzeć. W tym wypadku masz sweter i pod spodem koszula... szacunek, ja bym tego nie zniósł na sobie bo od razu bym się zaczął wiercić, kręcić i wku*wiać, że mnie wszystko gryzie/upija/swędzi etc.
Opublikowano 27 października 200816 l bardzo wygodnie sie to nosi, jeszcze leci do tego zamszowa marynarka z zary czarna i buty tez z zary.
Opublikowano 27 października 200816 l O nie, tylko nie 'modny' sweter w romby. No i caly fit ogolnie ssie.
Opublikowano 27 października 200816 l Banny jest ładniejszy. I ma zarost z gimpa. Wyglądasz kapkę wsiowo.
Opublikowano 30 października 200816 l Ja i szeni jestesmy liberalni, nie procentujemy za takie rzeczy. Czuj sie tu bezpieczny <przytula>
Opublikowano 30 października 200816 l Największa beka jest jak sobie uświadomie że oni specjalnie się w domu ubierają, robią sobie zdjecia w pokojach i wrzucają na forum kąsolomaniaków.
Opublikowano 30 października 200816 l Nie mówilem tutaj akurat o bannym, ale np. wielad. Pomyślcie o tym że on specjalnie się ubrał zeby pokazć się na forum, zeby go ocenili xDD
Opublikowano 31 października 200816 l tak sie sklada ze nie ubralem sie specjalnie tylko wrocilem z rozmowy kwalifikacyjnej na przedstawiciel handlowego i musialem jakos wygladac