Opublikowano 31 października 200816 l Na wejściu walnęli mu w twarz słynnym "zadzwonimy do Pana" . O- i jeszcze ma plakat girsów ze złej strony zawieszony. Edytowane 31 października 200816 l przez qb3k
Opublikowano 31 października 200816 l nie no, bułki i kanapki może sprzedawac po biurach. To nie taki zly biznes, raz gadałem z typem co roznosi kanapki u nas po biurowcu, robi calkiem niezla kase a pracuje tylko rano. Nie ma sie z czego smiac.
Opublikowano 1 listopada 200816 l sam zrezygnowalem z pracy bo okazalo sie zupelnie co innego niz pisali w ogloszeniu.
Opublikowano 13 listopada 200816 l HM, no coz ale bynajmniej ja sie czulem dobrze haha xD w tym kapeluszu juz praktycznie nie chodze, wroce do niego moze kiedys..
Opublikowano 13 listopada 200816 l Lain mnie broni, bo mysli, że dostanie coś, czego póki co nei moge jej dać <hahaha>
Opublikowano 13 listopada 200816 l Autor Masz na myśli erekcję? Wrzuć tą fotę, co dałeś na nk dzisiaj, jedyny set, którego możesz się nie powstydzić.
Opublikowano 13 listopada 200816 l Autor EDIT Double-post je.ane forum się wiesza non stop -_- Edytowane 13 listopada 200816 l przez Tori
Opublikowano 13 listopada 200816 l szkoła Rozumiem , że uczęszczasz do szkoły rolniczej. Nie no w tym to bym chyba na wieś w poniedziałek nocą nie wyszedł.
Opublikowano 13 listopada 200816 l Autor A banny pewnie wszędzie wypisuje, że panny się do niego uśmiechają. Podejrzewam, że kolega nie odróżnia wyśmiewania z uśmiechaniem
Opublikowano 14 listopada 200816 l Wielad rzeczywiście ale to mu nie pojechalo. Banny słowo 'chłopek' pasuje idealnie.