Kania 66 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 Banny, Twoj najgorszy fit ;p Zgadzam się. Bywały lepsze ; ) Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 ok, ok obiecuje poprawe ;d Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 rolnik na dolinie, hejze hejze ha.... Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 21 listopada 2008 Opublikowano 21 listopada 2008 Rolnik sam w dolinie * Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Farcie, (pipi)ony nie było rozmiaru dla mnie na te vansy w galerii. Cytuj
Blok 6 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 no. wreszcie wyglądasz normalnie. jeśli ta kurtka jest skórzana to bym nie włożył, spodnie też ciut za wąskie, ale widoczna jest poprawa. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 (edytowane) i tak mam pół rozmiaru za duze ;p Blok - tak, to skórzana kurtka Edytowane 7 grudnia 2008 przez banny Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Dobry fit . A gdzie w ogóle jest ten Pędzący Królik w Wawie, bo nie kojarzę zupełnie ;< Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Włosy w gimpie dorobione ? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 nie pędzacy krolik znajduje sie ulice na prawo od Teatru Wielkiego - w tym bloku szarym Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 wczoraj w wawie ;p banny tak z ciekawości. Jadłeś w tej knajpie czy tylko sobie pod nią zdjęcie zrobiłeś ? ;] Byłem tam raz i szczerze mówiąc to dosyć drogi lokal (b.fajny wystrój). Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Fit fajny, ale na boga, nie bylo Ci zimno? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 lukasz - nie bylem, jak widzisz zamkniety byl jeszcze ( kolo godziny 10.30) , za pewne drogo tam, bo kilka kroków dalej znajodowała sie świetnie wystrojona restauracja an styl japoński, gdzie ceny zaczynały sie chyba od 45 zł za najzwyklejszy zestaw <o zgrozo> Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Na Moliera ogólnie jest drogo. EOT Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 a cos tam jeszcze jest oprocz confashion? Fit taki hmm, niewyrazny bym powiedzial. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Ja mówiłem o knajpach tam. Teraz sobie przypomniałem ,że ktoś mi kiedyś mówił o tym Confashion. Z tego co zobaczyłem w necie to wygląda dosyć ekskluzywnie. Ty tam byłeś Cegła ? Cytuj
Kania 66 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 ok, ok obiecuje poprawe ;d No Banny, dotrzymałeś słowa ;-) Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 Bylem, taki nastepny cynamon. Ostra selekcja tam jest ? Ostrzejsza niż w Platinium czy Cinnamon ? W ogóle w WWA w przeciągu dwóch miesięcy trzy klubu otworzyli : Creme , Capitol i te Confashion. Wszystkie aspirujące do miana lanserki. Creme miało straszny potencjał , ale niestety okazał się niewypałem i już go zamknęli Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 Creme to mial byc taki ciag dalszy egoista ktorego zamkneli, nawet byla ta samam biba- ladies night, gdzie panienki mialy wodke za darmo. W confashion akurat bylem na imprezie na zaproszenia, wiec nie wiem jaka selekcja i nie wiem jakie ceny bo byl open bar, ale podejrzewam, ze podobnie jak w cynie i platynie ;]. Jeszcze teraz Taboo otworzyli, tez wpompowali w to od chu,ja pieniedzy, a nikogo tam nie ma. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 Z tym Creme to spory zawód. Na otwarcie Gloria Gaynor , impreza z wódką za darmo , później Monika Jarosińska i szampan dla gości (na tym miałem okazje być) a dwa czy trzy tygodnie później zamknięcie klubu. Fakt faktem imprezy tam to naprawdę klimat przez duże k. Nie taka pseudo-lanserka jak Cynamon czy Platyna. W ogóle ta selekcjonerka z Creme t o była wyj.ebana dupa. Ona podobno kiedyś s tała w Enklawie i nazywać ma się Natalia. Szkoda ,że to już przeszłość. Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 Generalnie niebardzo jest teraz gdzie chodzic. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 Ja to chciałem teraz iść do takiego typowego klubu dla studentów kulturoznawstwa czyli coś typu Jadłodajnia filozoficzna. Studentki kulturo to fajne d.upy 8) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi