Skocz do zawartości

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Featured Replies

Opublikowano
  _Kamaz_ napisał(a):
Banny, Twoj najgorszy fit ;p

Zgadzam się. Bywały lepsze ; )

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 222,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1222228381175or6.gif

Farcie, (pipi)ony nie było rozmiaru dla mnie na te vansy w galerii.

Opublikowano

no. wreszcie wyglądasz normalnie. jeśli ta kurtka jest skórzana to bym nie włożył, spodnie też ciut za wąskie, ale widoczna jest poprawa.

Opublikowano

i tak mam pół rozmiaru za duze ;p

Blok - tak, to skórzana kurtka

Edytowane przez banny

Opublikowano
  banny napisał(a):
wczoraj w wawie ;p

xbanny3334ir4.jpg

banny tak z ciekawości. Jadłeś w tej knajpie czy tylko sobie pod nią zdjęcie zrobiłeś ? ;] Byłem tam raz i szczerze mówiąc to dosyć drogi lokal (b.fajny wystrój).

Opublikowano

lukasz - nie bylem, jak widzisz zamkniety byl jeszcze ( kolo godziny 10.30) , za pewne drogo tam, bo kilka kroków dalej znajodowała sie świetnie wystrojona restauracja an styl japoński, gdzie ceny zaczynały sie chyba od 45 zł za najzwyklejszy zestaw <o zgrozo>

Opublikowano

Na Moliera ogólnie jest drogo. EOT

Opublikowano

a cos tam jeszcze jest oprocz confashion?

Fit taki hmm, niewyrazny bym powiedzial.

Opublikowano

Ja mówiłem o knajpach tam. Teraz sobie przypomniałem ,że ktoś mi kiedyś mówił o tym Confashion. Z tego co zobaczyłem w necie to wygląda dosyć ekskluzywnie. Ty tam byłeś Cegła ?

Opublikowano
  banny napisał(a):
ok, ok obiecuje poprawe ;d

No Banny, dotrzymałeś słowa ;-)

Opublikowano
  Cegla napisał(a):
Bylem, taki nastepny cynamon.

Ostra selekcja tam jest ? Ostrzejsza niż w Platinium czy Cinnamon ? W ogóle w WWA w przeciągu dwóch miesięcy trzy klubu otworzyli : Creme , Capitol i te Confashion. Wszystkie aspirujące do miana lanserki. Creme miało straszny potencjał , ale niestety okazał się niewypałem i już go zamknęli

Opublikowano

Creme to mial byc taki ciag dalszy egoista ktorego zamkneli, nawet byla ta samam biba- ladies night, gdzie panienki mialy wodke za darmo. W confashion akurat bylem na imprezie na zaproszenia, wiec nie wiem jaka selekcja i nie wiem jakie ceny bo byl open bar, ale podejrzewam, ze podobnie jak w cynie i platynie ;]. Jeszcze teraz Taboo otworzyli, tez wpompowali w to od chu,ja pieniedzy, a nikogo tam nie ma.

Opublikowano

Z tym Creme to spory zawód. Na otwarcie Gloria Gaynor , impreza z wódką za darmo , później Monika Jarosińska i szampan dla gości (na tym miałem okazje być) a dwa czy trzy tygodnie później zamknięcie klubu. Fakt faktem imprezy tam to naprawdę klimat przez duże k. Nie taka pseudo-lanserka jak Cynamon czy Platyna. W ogóle ta selekcjonerka z Creme t o była wyj.ebana dupa. Ona podobno kiedyś s tała w Enklawie i nazywać ma się Natalia. Szkoda ,że to już przeszłość.

Opublikowano

Generalnie niebardzo jest teraz gdzie chodzic.

Opublikowano

Ja to chciałem teraz iść do takiego typowego klubu dla studentów kulturoznawstwa czyli coś typu Jadłodajnia filozoficzna. Studentki kulturo to fajne d.upy 8)