Opublikowano 14 listopada 200816 l _Kamaz_ napisał(a): Banny, Twoj najgorszy fit ;p Zgadzam się. Bywały lepsze ; )
Opublikowano 7 grudnia 200816 l no. wreszcie wyglądasz normalnie. jeśli ta kurtka jest skórzana to bym nie włożył, spodnie też ciut za wąskie, ale widoczna jest poprawa.
Opublikowano 7 grudnia 200816 l i tak mam pół rozmiaru za duze ;p Blok - tak, to skórzana kurtka Edytowane 7 grudnia 200816 l przez banny
Opublikowano 7 grudnia 200816 l Dobry fit . A gdzie w ogóle jest ten Pędzący Królik w Wawie, bo nie kojarzę zupełnie ;<
Opublikowano 7 grudnia 200816 l nie pędzacy krolik znajduje sie ulice na prawo od Teatru Wielkiego - w tym bloku szarym
Opublikowano 7 grudnia 200816 l banny napisał(a): wczoraj w wawie ;p banny tak z ciekawości. Jadłeś w tej knajpie czy tylko sobie pod nią zdjęcie zrobiłeś ? ;] Byłem tam raz i szczerze mówiąc to dosyć drogi lokal (b.fajny wystrój).
Opublikowano 7 grudnia 200816 l lukasz - nie bylem, jak widzisz zamkniety byl jeszcze ( kolo godziny 10.30) , za pewne drogo tam, bo kilka kroków dalej znajodowała sie świetnie wystrojona restauracja an styl japoński, gdzie ceny zaczynały sie chyba od 45 zł za najzwyklejszy zestaw <o zgrozo>
Opublikowano 7 grudnia 200816 l a cos tam jeszcze jest oprocz confashion? Fit taki hmm, niewyrazny bym powiedzial.
Opublikowano 7 grudnia 200816 l Ja mówiłem o knajpach tam. Teraz sobie przypomniałem ,że ktoś mi kiedyś mówił o tym Confashion. Z tego co zobaczyłem w necie to wygląda dosyć ekskluzywnie. Ty tam byłeś Cegła ?
Opublikowano 8 grudnia 200816 l banny napisał(a): ok, ok obiecuje poprawe ;d No Banny, dotrzymałeś słowa ;-)
Opublikowano 8 grudnia 200816 l Cegla napisał(a): Bylem, taki nastepny cynamon. Ostra selekcja tam jest ? Ostrzejsza niż w Platinium czy Cinnamon ? W ogóle w WWA w przeciągu dwóch miesięcy trzy klubu otworzyli : Creme , Capitol i te Confashion. Wszystkie aspirujące do miana lanserki. Creme miało straszny potencjał , ale niestety okazał się niewypałem i już go zamknęli
Opublikowano 8 grudnia 200816 l Creme to mial byc taki ciag dalszy egoista ktorego zamkneli, nawet byla ta samam biba- ladies night, gdzie panienki mialy wodke za darmo. W confashion akurat bylem na imprezie na zaproszenia, wiec nie wiem jaka selekcja i nie wiem jakie ceny bo byl open bar, ale podejrzewam, ze podobnie jak w cynie i platynie ;]. Jeszcze teraz Taboo otworzyli, tez wpompowali w to od chu,ja pieniedzy, a nikogo tam nie ma.
Opublikowano 8 grudnia 200816 l Z tym Creme to spory zawód. Na otwarcie Gloria Gaynor , impreza z wódką za darmo , później Monika Jarosińska i szampan dla gości (na tym miałem okazje być) a dwa czy trzy tygodnie później zamknięcie klubu. Fakt faktem imprezy tam to naprawdę klimat przez duże k. Nie taka pseudo-lanserka jak Cynamon czy Platyna. W ogóle ta selekcjonerka z Creme t o była wyj.ebana dupa. Ona podobno kiedyś s tała w Enklawie i nazywać ma się Natalia. Szkoda ,że to już przeszłość.
Opublikowano 9 grudnia 200816 l Ja to chciałem teraz iść do takiego typowego klubu dla studentów kulturoznawstwa czyli coś typu Jadłodajnia filozoficzna. Studentki kulturo to fajne d.upy 8)