Skocz do zawartości

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość lukasz
Opublikowano

Właśnie IMO studentki kulturoznawstwa takie nie są. "Racjonalnie" myślące to studentki prawa się wydają. Te z kulturo to artystycznych dusz szukają 8)

Opublikowano

Studiuje kulturoznastwo wiec, wiem jakie du,pki sa ; ]. Sa, takie same, jak na wszystkich innych kierunkach humanistycznych. Moze za wyjatkiem, psychologi, ktora jest modna i ida tam rozne siksy. Obiekt znaleziony jest taki troche a'la jadlodajnia, tyle ze placic 11zl za piwo w plastiku to troche pomylka.

Opublikowano

podoba mi sie wasze generalizowanie dziewczyn na racjonalne studenti prawa i ladne kulturoznastwa. to znaczy ze na przyklad na chemi nie znajdziemy ladnej dziewczyny a na medycznym racjonalnej? bo nie rozumiem? totalnie bezsensu.

Opublikowano
Studiuje kulturoznastwo wiec, wiem jakie du,pki sa ; ]. Sa, takie same, jak na wszystkich innych kierunkach humanistycznych. Moze za wyjatkiem, psychologi, ktora jest modna i ida tam rozne siksy. Obiekt znaleziony jest taki troche a'la jadlodajnia, tyle ze placic 11zl za piwo w plastiku to troche pomylka.

11 zika za piwo? Matko Boska krolowo Polska! ;/ U mnie we Wrocku 8 zikos to maks w knajpach/na balach, grrrubo tam w Warszafce trzeba miec w pockecie zeby jakiejs siksie piwo stawiac...

Gość lukasz
Opublikowano

Starówka jest najdroższa w WWA , więc nie dziwota. To miejsce dla zagranicznych turystów.

Opublikowano

Knajpa - klubokawiarnia

Bale - balety

Ja to jestem taki metalo-skejt, ze wskazaniem na młodego intelektualiste (nosze okulary).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

najfajnieszy temat, a cos cisza w nim. Zakup wsumie stary, ale bardzo jestem z niego zadowlony zwykly bialy long sleeve. Sorry za jakosc zdjecia. Prostota daje rade.

n26104241_33644246_3628.jpg

Opublikowano (edytowane)

cos mi sie z oczami stalo bo widze biala plame na tle ciemnej plamy, nie masz lepszej jakosci foto?

a i zapomnialem dodac: "masz tłusta cere" :D

Edytowane przez wielad
Opublikowano
Cegla jest didżejem pilota do tv :P

Nie wrzuciłeś żadnego fitu, tylko biały t-shirt do spania, weź sie.

Nastepny co na long sleevy mówi że to piżamka. Ja tera manie ls mam z 5 juz fajnych mam wygodne w ch'uj.

Opublikowano

Cegluś jak zwykle śliczniutki ;* Nie masz sie czegoś wstydzić więc nie ściemniaj, że takie foto wyszło i wrzuć normalne ostre zdjęcie no :wub:

a longlsiwy najwygodniejsze ciuchy ale muszą być dobrej jakości bo potrafią jak koszulka z reserved się zeszmacić po kilku praniach

Gość Grzehoo
Opublikowano (edytowane)

Używam nazwy "longsleeve" w odniesieniu do koszulki z długim rękawem, a także zezwalam na jej używanie.

Nazwy, nie koszulki.

Edytowane przez Grzehoo