Skocz do zawartości

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Featured Replies

Opublikowano

sweter troche przykrótki, powinien byc tak do połwyrozporka, a nie ze podniesiesz rece to brzuch widac

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 223 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano
  • Autor

aha

Opublikowano

o kurde Tori - Bannemu podoba sie Twoj fit :/

Opublikowano
  • Autor

Miałem czarne, skórzane trampki z białymi brzegami.

Cardigan z diversa po promocji ;)

A papieros to camel

no

Opublikowano

wlasnie taki powinien byc, rekawy od koszuli powinny byc dluzsze od rekawow od swetra powinny wystawac 2-5cm za rekawy od swetra, osobiscie sweter mi sie nie podoba nie lubie takich dekoltowanych na guziki wole moje w romby :P ale koszula fajna :)

pasek by ci sie przydal :P

Edytowane przez wielad

Opublikowano
  • Autor

Może to wina spodni, nie noszę paska, bo są idealnie dopasowane do bioder, stąd przy założeniu paska po prostu mnie to upija, a tak szczerze, to z lenistwa nie chciało mi się przewlekać paska. Jak bym je normalnie założył jak każde portki z paskiem, to cardigan wyglądałby na dłuższy, a tak portki wiszą mi na biodrach i efekt znawcy mody z forum pe od razu dojrzeli :/

No nic, XL wyglądał na mnie fatalnie, długością był aż do jajek, poza tym na brzuchu właśnie był bardzo luźny, jakby zrobiony dla typów z oponą. Nie miałem wyjścia, wziąłem Lkę.

Niedawno przymierzyłem go do białej koszuli calvina, bardziej wyciągnąłem mankiety i wyglądałem naprawdę nieźle. Aż byłem zdziwiony, że z kilku tak prostych szmat można uzyskać elegancki wygląd.

Opublikowano

Sweter jest dobrej dlugosci, nie wiem co wam nie pasi? Fakt, brakuje paska to raz, dwa kolor spodni i kolor swetra jest zbyt podobny, powinna byc wyrazna roznica. Brakuje troche krawata "sledzika". Gernalnie taki styl 'ucznia z dobrej angielskiej uczelni' w ogole mi nie lezy i sweterka z dekoltem bym nie przywdzial, ale fit ogolnie oceniam pozytywnie.

Opublikowano

Myślę, że pasek to fajny dodatek i oprócz wiadomego przeznaczenia ma także walory wizualne [no zależy jaki ozywiście] więc warto zakładać mimo, że spodnie są dopasowane.

Opublikowano

Wydaje mi sie, że to zależy jeszcze od spodni, do których ten pasek zakładamy. Do jeansów jest fajnie, ale do czarnych już niekoniecznie pasuje większość pasków, chyba, że czarny :P

Opublikowano

i pasek poszerza wizualnie takze przy jakis ciasniejszych outfitach lepiej zostawic go w szafie, jednak do czarnych elegantszych spodni az sie prosi o pasek

Opublikowano

A ja mam grubą dupę i paska nie potrzebuję :potter:

Opublikowano

Rurki z gora wogole do siebie nie pasuja. I zdejmuj buty w domu ;)

Opublikowano
Klikaaj!

Hejtujcie : D

imo porazka bluza jak po starszym bracie albo raczej siostrze, ogolnie kojarzy mi sie z klaunem, moze w gimbusowym ju ken dęs by bylo kul i dżezi, i jeszcze nie te najki co trzeba kupiles.

Opublikowano

Niestety slabo. Bo:

-te nike zbyt jaskrawe, zbyt ju ken dens, zbyt gimbusowskie, to niewazne, ze sa rare czy cos, sa slabe, brakuje, zeby tylko w ciemnosci swiecily;]

-bluza za duza, za dluga, zwlaszcza do rurek, powinna byc do polowy rozporka max, bardziej slim fit, jak dol ciasny, to gora nie powinna byc bagi

-kolor bluzy - ojej:(

-maczing, ok, spoko, ja tego tak do konca nie uznaje, kojarzy mi sie z ciołkami z pfs ('noł maczing, wiec slabo')

Generalnie, jestem na nie;]

Opublikowano

Może lubi luźne rzeczy? Kolory na maksa porażkowe, ale ja tam się ubieram na czarno/biało/szaro/czerwono więc to tylko moje zdanie.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Lubi luzne, a zalozyl rurki? Nigga please;]

Opublikowano
Może lubi luźne rzeczy? Kolory na maksa porażkowe, ale ja tam się ubieram na czarno/biało/szaro/czerwono więc to tylko moje zdanie.

nie tylko twoje bo i moje :P wyglada koles jak klaun.