puszkin 235 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 sweter troche przykrótki, powinien byc tak do połwyrozporka, a nie ze podniesiesz rece to brzuch widac Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 skad ten cardigan? wyglada dobrze nawet a gdzie pasek do spodni ? ;D Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 o kurde Tori - Bannemu podoba sie Twoj fit Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 6 stycznia 2009 Opublikowano 6 stycznia 2009 no zalezy jeszcze jakie do tego buty, mysle ,ze biale bylyby ok ;] Cytuj
Tori 12 Opublikowano 6 stycznia 2009 Autor Opublikowano 6 stycznia 2009 Miałem czarne, skórzane trampki z białymi brzegami. Cardigan z diversa po promocji A papieros to camel no Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 kurde Tori... na tym zdjęciu wyglądasz jakbyś brzuch miał nadęty ;D Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 Fajny fit, Tori, ale ten cardigan rzeczywiście trochę za krótki Cytuj
wielad 0 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 (edytowane) wlasnie taki powinien byc, rekawy od koszuli powinny byc dluzsze od rekawow od swetra powinny wystawac 2-5cm za rekawy od swetra, osobiscie sweter mi sie nie podoba nie lubie takich dekoltowanych na guziki wole moje w romby ale koszula fajna pasek by ci sie przydal Edytowane 7 stycznia 2009 przez wielad Cytuj
Tori 12 Opublikowano 7 stycznia 2009 Autor Opublikowano 7 stycznia 2009 Może to wina spodni, nie noszę paska, bo są idealnie dopasowane do bioder, stąd przy założeniu paska po prostu mnie to upija, a tak szczerze, to z lenistwa nie chciało mi się przewlekać paska. Jak bym je normalnie założył jak każde portki z paskiem, to cardigan wyglądałby na dłuższy, a tak portki wiszą mi na biodrach i efekt znawcy mody z forum pe od razu dojrzeli No nic, XL wyglądał na mnie fatalnie, długością był aż do jajek, poza tym na brzuchu właśnie był bardzo luźny, jakby zrobiony dla typów z oponą. Nie miałem wyjścia, wziąłem Lkę. Niedawno przymierzyłem go do białej koszuli calvina, bardziej wyciągnąłem mankiety i wyglądałem naprawdę nieźle. Aż byłem zdziwiony, że z kilku tak prostych szmat można uzyskać elegancki wygląd. Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 7 stycznia 2009 Opublikowano 7 stycznia 2009 Sweter jest dobrej dlugosci, nie wiem co wam nie pasi? Fakt, brakuje paska to raz, dwa kolor spodni i kolor swetra jest zbyt podobny, powinna byc wyrazna roznica. Brakuje troche krawata "sledzika". Gernalnie taki styl 'ucznia z dobrej angielskiej uczelni' w ogole mi nie lezy i sweterka z dekoltem bym nie przywdzial, ale fit ogolnie oceniam pozytywnie. Cytuj
kotlet_schabowy 2 730 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 Co to za nowość, że "trzeba" nosić pasek, nawet jak spodnie pasują jak ulał Oo ? Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 Widać taka moda teraz panuje, pasek jest uważany jako dodatek obowiązkowy Cytuj
hdx 86 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 Myślę, że pasek to fajny dodatek i oprócz wiadomego przeznaczenia ma także walory wizualne [no zależy jaki ozywiście] więc warto zakładać mimo, że spodnie są dopasowane. Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 Wydaje mi sie, że to zależy jeszcze od spodni, do których ten pasek zakładamy. Do jeansów jest fajnie, ale do czarnych już niekoniecznie pasuje większość pasków, chyba, że czarny Cytuj
Burth 2 Opublikowano 10 stycznia 2009 Opublikowano 10 stycznia 2009 i pasek poszerza wizualnie takze przy jakis ciasniejszych outfitach lepiej zostawic go w szafie, jednak do czarnych elegantszych spodni az sie prosi o pasek Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 A ja mam grubą dupę i paska nie potrzebuję :potter: Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 12 stycznia 2009 Opublikowano 12 stycznia 2009 Klikaaj! Hejtujcie : D Startujesz do ju ken dęs? Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 Rurki z gora wogole do siebie nie pasuja. I zdejmuj buty w domu Cytuj
wielad 0 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 Klikaaj! Hejtujcie : D imo porazka bluza jak po starszym bracie albo raczej siostrze, ogolnie kojarzy mi sie z klaunem, moze w gimbusowym ju ken dęs by bylo kul i dżezi, i jeszcze nie te najki co trzeba kupiles. Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 Niestety slabo. Bo: -te nike zbyt jaskrawe, zbyt ju ken dens, zbyt gimbusowskie, to niewazne, ze sa rare czy cos, sa slabe, brakuje, zeby tylko w ciemnosci swiecily;] -bluza za duza, za dluga, zwlaszcza do rurek, powinna byc do polowy rozporka max, bardziej slim fit, jak dol ciasny, to gora nie powinna byc bagi -kolor bluzy - ojej:( -maczing, ok, spoko, ja tego tak do konca nie uznaje, kojarzy mi sie z ciołkami z pfs ('noł maczing, wiec slabo') Generalnie, jestem na nie;] Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 (edytowane) Może lubi luźne rzeczy? Kolory na maksa porażkowe, ale ja tam się ubieram na czarno/biało/szaro/czerwono więc to tylko moje zdanie. Edytowane 13 stycznia 2009 przez _Be_ Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 Lubi luzne, a zalozyl rurki? Nigga please;] Cytuj
wielad 0 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 Może lubi luźne rzeczy? Kolory na maksa porażkowe, ale ja tam się ubieram na czarno/biało/szaro/czerwono więc to tylko moje zdanie. nie tylko twoje bo i moje wyglada koles jak klaun. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi