mj 13 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 ej zdjecie mi sie nie wczytuje ;/ ja dzisiaj mam na sobie koszulke z dlugim rekawem, tzw. longsleeve i na to koszulke polo czerwona marki reebook i spodnie skejtowskiej marki syndrom. hejtujcie. pozdro Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 Nie podniosę się po takiej porażce. Następnym razie nie bądźcie tacy szczerzy Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 Sorry, ja potrafie tylko szczerze;] Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 No i karton po najkach schowaj, bo IMO to lekkie buractwo. I ta koszulka. Wiem, że pewnie miał być super elo maczing, ale jeszcze bardziej wydłuża górę (a i tak masz już za dużą i długą bluzę) i wyglada to, jakbyś miał pod bluzą spódniczkę. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 Wojtusior, sorry, ale jakbyś był moim kolegą musiałbyś chodzić 100 m za mną ; / Okropny fit. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 hahaha wrzuc jeszcze raz zdjecie, bo mi sie nei wczytuje Cytuj
Gość el becetol Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 Wiem, że pewnie miał być super elo maczing, Maczing dobry, włosy pod kolor dywanu. Cytuj
hdx 86 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 Stawiam Cię na równi z rolnikową odsłoną bannego ;fff Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 No i karton po najkach schowaj, bo IMO to lekkie buractwo. I ta koszulka. Wiem, że pewnie miał być super elo maczing, ale jeszcze bardziej wydłuża górę (a i tak masz już za dużą i długą bluzę) i wyglada to, jakbyś miał pod bluzą spódniczkę. Karton się przypadkiem tam wbił . Jak komuś nie chodzi to łapcie is. Jeszcze raz wielkie dzieki za komentarze, na pewno zastosuje się do rad, by was zadowolić Cytuj
mj 13 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 dobra, teraz widze bluza ni chu'ja nie pasuje i nie zalozylbym spodni ktore opinaja mi coyones no ale sa rozne gusta Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 hmm, nie podoba mi sie wyciagnieta koszulka , bluza troche za duza, ale moze lubisz tak nosic to tam nie wiem. ogolnei taki troche 'gimbusowy' fit, co do spodni , to rurki nei sa, wiec nie piszcie panowie, takich bzdur. Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 Banny, rurki to nie tylko super extra slimowe spodnie Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 13 stycznia 2009 Opublikowano 13 stycznia 2009 Jak zwał, tak zwał. Nie zmienia to faktu, że obcisłe spodnie jeszcze bardziej (pipi)ą ten fit. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 16 stycznia 2009 Autor Opublikowano 16 stycznia 2009 Nie podoba mi się to kolorowe coś, co komentujecie. Wszystko z dupy, jakbym oglądał klasową fotę z jakiejś 2D z gimnazjum na n-k. Cytuj
wielad 0 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 (edytowane) wielad standardowo na tle drzwi przed impreza a dokladniej 2 dni po czyli fotka z dzis mojego fitu z piatku koszula- nie wiem skad dostalem od dziewczyny pasek - pull&bear spodnie-zara buty zara imo spodnie wyszly na fotce ujowo, ale zapewniam ze w realu prezentuja sie zdecydowanie lepiej, raz ze tak nie blyszcza (tutaj pewno wina flasha) i dwa ze nie widac tych zlotych szwow wewnatrz, buty bardzo wygodne do tanczenia i w sam raz do koszuli i bardziej elegantszego fitu czekam teraz na wasz krytyke ktora zreszta nic nie zmieni jak zawsze ale milo jest posluchac co zle wyglada a czego nie zakladac. edit: jak juz aparat w reku to dorzuce na deser zestaw do pracy, nic specjalnego ot zeby nie wygl;adac niechlujnie za barem, dodam ze sweter kupilem za 30zl a koszule za 25, czyli jak na wydatek 55zl uwazam ze zestaw dobry. sweter reserved a koszula NY Edytowane 18 stycznia 2009 przez wielad Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 dól jest ok - fajne te butki :> ale koszula w spodniach tych +ten pasek, jakoś mi tak nie pasują, nie wiem, ale nie pasują mi. kolor koszuli, kolor guzików, kolor spodni, kolor paska i kolor nici w spodniach -wszystko się razem miesza i sieczka. ale ogólnie, jest dobrze Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Co sie tak wyginasz? Buty fajne, spodnie na zdjeciu wygladaja zle ale moze to wina aparatu jak mowisz. Inna sprawa ze imo sa za duze, w gornej czesci sie brzydko ukladaja. Koszula mi sie nie podoba. Cytuj
wielad 0 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 (edytowane) wygynam smialo cialo wygynam smialo cialo no fakt pręże sie jakbym jakis pudzian byl i w bicepsie mial z 50cm butki super wygodne skorzane do tanca, cala noc mozna przebalowac i nogi nie bola no fakt banny jakos uwagi na ten kolorowy mix nie zwrocilem to jakie spodnie bys polecil do tej koszuli i jaka koszule do tych spodni? promocje teraz sa ja kasy troche odlozylem to moge zaszalec Edytowane 18 stycznia 2009 przez wielad Cytuj
Lain 107 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Bez kitu. Twoja laska chyba nie ma gustu ;f. Po pierwsze, koszula jakby taka za mała, po drugie - kropeczki ? No kur/wa. Litości. Cytuj
wielad 0 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 (edytowane) Bez kitu. Twoja laska chyba nie ma gustu ;f. Po pierwsze, koszula jakby taka za mała, po drugie - kropeczki ? No kur/wa. Litości. nie obrazaj mi dziewczyny trawestyto, to nie sa kropeczki, trzeba sie przyjzec zeby zobaczyc wzorek, i to taliowana koszula ma byc obcisla pozatym ja lubie takie koszule, nie lubie takich workowatych. edit: zeby nie bylo nie spinam sie bo cenie krytyke, ale tu wypowiadamy sie na temat mojego fitu a nie gustu mojej dziewczyny. @Yaxa: wyciagnieta by wygladala mega ujowo, raz ze jest dluga i waska, siegala by gdzies za kieszenie, dwa jakos nie lubie ale sweter do niej bylby dobry, myslalem o takim cardinganie jak mial...hmm nie wiem kto tu pare stron taki prezentowal czy cegla czy tori nie chce mi sie sprawdzac teraz, ale w troche innym kolorze, moze jasniejszy. Edytowane 18 stycznia 2009 przez wielad Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 Mysle, ze jakbys wyciagnal koszule i podwinal rekawy to wygladaloby spoko. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 (edytowane) Koszula kościołowa stylizowana niby na wczesny PRL, ale ta stylizacja jest bardzo realistyczna, wręcz nie do odróżnienia. Dodatkowo wsadzona w spodnie, a spodnie podciągnięte jakbyś się bał, że popuścisz i przycisnął je do pupci jak najbliżej. Jeszcze do koszuli wracając- jest za bardzo przylegająca i chyba przykrótkie rękawy, wygląda jakbyś miał tylko ją jedną i chodził w niej do tego kościoła od jakichś 10 lat. Efektu dodają guziki, fhói nie pasujące kolorem, dające jednoznaczne skojarzenie jakobyś oryginalne uj.ebał podczas tych przeróżnych przygód. Bo w końcu przez 10 lat dużo guzików można zgubić, c'nie. Edytowane 18 stycznia 2009 przez qb3k Cytuj
Lain 107 Opublikowano 18 stycznia 2009 Opublikowano 18 stycznia 2009 No tak, wzorek. Widziałam podobny wzorek na fartuszku mojej babci. Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Pojade od dołu, jak nigdy. Buty, ladne, eleganckie, a jak jeszcze mowisz, ze wygodne, to baja:) Spodnie masz chyba za duze, gorna czesc sie dziwnie uklada, i obawiam sie, ze to nie jest akurat wina aparatu. Chociaz moze akurat takie ujecie, nie wiem. Koszula - sam nie wiem co o niej myslec, srednio mi sie podoba z jednej strony, z drugiej jest ok. ;] Ogolnie na plus. Cytuj
Burth 2 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Bardzo fajne buty, koszula kolorystycznie troche nie pasuje do ciemnych spodni z jasnymi szwami i ogolnie za luźne spodnie do obcislej koszuli. Zaloz do tego ciemniejsza (najlepiej w odcieniach brazu), luzniejsza koszule i bedzie kozak. Wreszcie normalnie sie ubierasz, big ups Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi