Kania 66 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Nie no szczerze, to koszula jest rzeczywiście jakaś za mała, wystarczy spojrzeć na mankiety. Poza tym kolorystycznie nie pasuje do odcieni spodni, który mi się podoba. Sama noszę odcienie od granatowego po czarny. Buty są ok. Spodnie jakoś dziwnie się układają, jak by były za duże w pasie i musiałbyś je ścisnąć paskiem. Ogólnie mi się nie podoba, sorry. Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 ok teraz ja sie wyzyje na temat ubioru wielada: Buty - te akurat najgorsze nie sa. Tylko czemu brazowe? Nie masz nic brazowego oprozc butow w swoim ubiorze, nie rozumiem czemu nie sa czarne. Spodnie - moze i jakies firmowe, ale wygladaja przecietnie niestety. Jeszcze te jakies pomaranczowe szycia, ktore psuja caly efekt, bo sam kolor spodni mozae byc. Pasek - matko, gdzie ty go wyrwales? Z szafy dziadka? Naprawde, jesli zamierzasz nosic koszule w spodniach to przydaloby sie cos ladniejszego... Koszula - na pierwszy rzut oka mnie troche odrzucilo. Jak sie lepiej przyjzec to sie mozna przyzwyczaic. OCZYWISCIE jest duzo za mala i to nie ulega zadnej watpliwosci. Rozumiem, ze moze ma byc z tych obcislych, ale ci widac ci w niej nadgarstki... i to nawet przy lekko zgietej rece... Sprobuj w niej wyciagnac reke do przodu, no wlasnie - uups. Ogolnie wygladasz jakbys zdjal to z mlodszego brata. I rzecz ostatnia - jak widze to masz dosyc dlugie nogi, wiec nie podciagaj tak spodni do gory. Zawsze mnie taki widok smieszyl, a ze sam mam dlugie to staram sie zachowac proporcje opuszczajac je bardziej na biodra. Ogolnie nie ubralbym sie tak jak na zalaczonym przed ciebie zdjeciu. Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 (edytowane) Właściwie żaden z tego fit, po prostu na inne forum wrzucałem co dziś dorwałem na przecenie w Reporterze za niecałą stówkę (prócz butów, już dość dawno kupione), ale w sumie bardziej pasuje tu chyba. @Wielad - yep ;] Edytowane 25 stycznia 2009 przez Sztajniec Cytuj
wielad 0 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 bez szalu ale podoba mi sie taki ubior na codzien wedlug mnei dobry spodnie tez z reportera? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Sztaniec masz brudne buty ;< Cytuj
hdx 86 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Moim zdaniem przyzwoicie. Bez szału, nie w moim stylu, ale jest naprawdę ok. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 nic bym z reportera nie kupił. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 25 stycznia 2009 Autor Opublikowano 25 stycznia 2009 Egzakli, mają ciuchy paskudne, a jakościowo nie różnią się niczym z tych targowych. Cytuj
wielad 0 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 zalezy co kupisz, kiedys kupilem marynarke sztruksowa takaz dopinanym kapturem i ciagle wyglada dobrze tak samo kurtke szwedke mam ja z 6 lat i ciagle jest fajna. ale np kupilem spodnie i moge je zalozyc tylko po domu bo tak sie strasznie spraly, tak samo tiss i koszula. Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 25 stycznia 2009 Opublikowano 25 stycznia 2009 Prawie kupilem tam krotkie spodenki na lato i gdyby nie to, ze znalzlem fajniejsze to pewnie bym je lyknal. Takze nie wszytko jest mega tragiczne, choc sklep biedny, stawiam na rowni z reservtem Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 Sweter Philip Russel Koszula H&M Spodnie Reserved Buty Air Max 1 Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 Wszystko spoko tylko te buty to bym odrazu wyrzucil. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 15 lutego 2009 Autor Opublikowano 15 lutego 2009 Te buty są zbyt sportowe do takiego fitu. Cytuj
wielad 0 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 w sumie fajnie, oprocz butow powinienes jakies skorzane miec do tego. Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 Mam skorzane na rzepy, ale zaj.eb.ane blotem byly a nie chcialo mi sie czyscic Cytuj
Qra 160 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 sweter chyba trochę za długi, a przynajmniej ściągacz za luźny Cytuj
Burth 2 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 sweter chyba trochę za długi, a przynajmniej ściągacz za luźny przesadzasz spoko fit Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 pasy cie pogrubiaja, a buty sa obrzydliwe, nawet do fitu sportowego Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Nie no szczerze, to koszula jest rzeczywiście jakaś za mała, wystarczy spojrzeć na mankiety. Poza tym kolorystycznie nie pasuje do odcieni spodni, który mi się podoba. Sama noszę odcienie od granatowego po czarny. Kaniu, nie zeby podstekst erotyczny ale... Moze udokumentuj swe slowa jakas fotka. Cytuj
kotlet_schabowy 2 730 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 Plusem tych butów jest to, że pasują kolorystycznie do swetra. Zresztą nie ma co znowu przesadzać, że jak kolo ma kołnierzyk, to od razu cała reszta musi być w eleganckiej konwencji. Cytuj
Kania 66 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 pasy cie pogrubiaja. A to racja, paski w poprzek zawsze pogrubiają. Na Twoim miejscu wybrałabym coś w innym kolorze, czerwony trochę Ci nie pasuje, ale też zależy jak kto się w czym czuje. Cytuj
Cris 120 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Sweter Philip Russel Koszula H&M Spodnie Reserved Buty Air Max 1 Sweter z koca ? Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 noł ofens, ale nic mi nie pasuje do siebie w tym ficie Mastachiego. Tylko odwrócony żyrandol w tyle przykuwa uwagę. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 ekipa ma racje, buty wypada zmienic, paski w poziomie zamiaenic na te w pionie, odwrócona lampa moze byc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi