El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Nie specjalnie ale co zrobic. Cytuj
Kania 66 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 Zimowo: Czapa&bluza&buty+plecak najki ,spodnie sztruks reporter + "łancuszek" po znajomym wilczurze + west ice na chwile przyjemnosci Czy to jest jakaś prowokacja? Miałam podobne myśli, ale nie śmiałam zapytać Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 To nie tak hehe.Wtedy jeszcze bylem w UK no i tak bylo w listopadzie.Stad te nieporozumienie.Choć faktycznie slowo zimowo to troszke za mocne slowo.Teraz bym kurtawke dodal. Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 (edytowane) Banny fajnie, ale pinrolling nie pasuje do tych spodni imo, bo nogawki wygladaja troche jak wyjete z innej bajki Dzis przed wyjsciem do szkoly, spodzien znaleziony w szafie, w sumie dawno go nie mialem na sobie, ale stwierdzilem, ze calkiem niezle lezy ;] @Banny - aha, kupilem na jakiejs promocji za 4 dyszki, nie moglem jej nie wziac ;] Edytowane 20 marca 2009 przez Sztajniec Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 ku,rwa te buty miadza czache w swej prostocie calkiem wporzo ,widze koszulka z turbokolor'a ?? albo sie myle Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 20 marca 2009 Opublikowano 20 marca 2009 (edytowane) racja, turbo 100% ;]. dobry fit, zioomek Edytowane 20 marca 2009 przez Wojtusior Cytuj
BieŃ 924 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 przepraszam ze sie wtrace..ale czy to teraz jest jakos w modzie miec taki rodzaj butow i wsadzone w nie spodnie(ogolnie wystajace jezyki)? nie wiem jak na forum - widzialem kilka fot..ale a cale mlode gliwice tak smigaja.... Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 przepraszam ze sie wtrace..ale czy to teraz jest jakos w modzie miec taki rodzaj butow i wsadzone w nie spodnie(ogolnie wystajace jezyki)? nie wiem jak na forum - widzialem kilka fot..ale a cale mlode gliwice tak smigaja.... Zwolaj ich z dziesieciu, mow, ze jestes zurnalista i foty robisz do magazynu o modzie, strzel foto i wrzucaj tutaj z napisem "FAIL"! :idea: Nigdy nie lubilem wyciagnietego jezyka w butach z pod spodni, zawsze chowam, a ze spodnie w wiekszosci mam dlugie i szersze to problemu nie ma. Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 (edytowane) Zawsze lubilem wyciagniety jezyk w butach, po co mialbym kupowac wysokie buciwo, gdybym nie wyjmowal jezyka? "NO BEZ SENSU". Imo to po prostu lepiej wyglada, zalezy jeszcze do jakich spodni, ale te akurat slabo sie ukladaja przy schowanym jezyku (pare stron temu dawalem fotke w tych samych butach, ale mialem inne spodnie i tam juz jezyk byl schowany, bo z wyjetym zle sie ukladaly) ;] Edytowane 21 marca 2009 przez Sztajniec Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 No z tymi spodniami to imo chamowa i nedza.Beznadziejnie to wyglada jak widze np panne szczuple nozki a na stopach kajaki jak ze splywu dunajcem.To samo z facetami. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Drogi Loco Chocko. Ktoś kto ubiera się tak jak Ty powinien zaprzestać krytyk wszelakich. Cytuj
Kania 66 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Drogi Loco Chocko. Ktoś kto ubiera się tak jak Ty powinien zaprzestać krytyk wszelakich. wpis Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Raczka raczke myje.Pozdro. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Drogi Loco Chocko. Ktoś kto ubiera się tak jak Ty powinien zaprzestać krytyk wszelakich. Kolego Lukaszu - powstaje pytanie, jak ubiera sie user Loko czoko. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Drogi Loco Chocko. Ktoś kto ubiera się tak jak Ty powinien zaprzestać krytyk wszelakich. Kolego Lukaszu - powstaje pytanie, jak ubiera sie user Loko czoko. Strone wcześniej są jego fity Cytuj
wielad 0 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Drogi Loco Chocko. Ktoś kto ubiera się tak jak Ty powinien zaprzestać krytyk wszelakich. Kolego Lukaszu - powstaje pytanie, jak ubiera sie user Loko czoko. Strone wcześniej są jego fity lepiej nie ogladac, zal mi bylo go komentowac i jak wiekszosc wzialem to za prowo i dlatego nie skomentowalem ale fakt...czoko loko lepiej nie krytykuj prosimy Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Nie potrzebnie sie uzalasz.Trza bylo po mnie pojechac.Wiem ze stac Cie na to.Swiat by mi sie nie zawalil zapewniam a i ja tez sie calemu swiatu podobac nie musze. Pozwole sobie jednak zachowac swoje zdanie i Wasze prosby ida raczej no krotko mowiac w proznie.Moja opinia nie byla zreszta personalna szczypawka w kierunku kolegi Sztajniec ,ktorego nie od dzis znam i nie sadze by sie poczul urazony.Nie byla tez atakiem na pana Banny ,ktory to sam jest prekursorem mody na tym forum a o jego mocy przebicia niech swiadczy fakt ze nawet sciany chca byc w kolorze jego ubran.To po prostu jednak nie jest cos co mi sie podoba i tyle. Co mnie cieszy to fakt jak ladnie sobie tu zyjecie w takiej swoistej symbiozie.Pogratulowac. Swoja droga jeszcze kilka Waszych postow i bede chyba wierszem pisal hmm. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 ej ej, widze, ze ktos musi foty wrzucic jutro zapodam bo dzis nei da rady ;d Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 23 marca 2009 Opublikowano 23 marca 2009 El Czoko, fit jest spoko ;P A w ogóle to do Kleja podobnyś. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 24 marca 2009 Autor Opublikowano 24 marca 2009 Zimowo: Czapa&bluza&buty+plecak najki ,spodnie sztruks reporter + "łancuszek" po znajomym wilczurze + west ice na chwile przyjemnosci Letnio: Czapeczka&buty&opaska na ręke najki ,koszula Diverse,kamizelka Everlast ,spodnie Bershka + znajomy łancuszek Ogolnie bez czapki sie nie poruszam.Takie zboczenie. hahaha, dopiero teraz obczaiłem Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 Imo drugi fit nie jest jakiś tragiczny. Cytuj
mj 13 Opublikowano 24 marca 2009 Opublikowano 24 marca 2009 El Czoko, fit jest spoko ;P A w ogóle to do Kleja podobnyś. no, podobny do kleja jest typ. Cytuj
Gość el becetol Opublikowano 29 marca 2009 Opublikowano 29 marca 2009 (edytowane) To jest ogolnie jakiś warty przestrzegania standard że zdjecia z fitami trzeba wrzucać z uciętą głową? To troche bez sensu, w koncu ciuchy powinny pasować do mordy. Edytowane 29 marca 2009 przez el becetol Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi