Opublikowano 29 marca 200916 l To jest ogolnie jakiś warty przestrzegania standard że zdjecia z fitami trzeba wrzucać z uciętą głową? To troche bez sensu, w koncu ciuchy powinny pasować do mordy. ps. Łukasz wrzucaj fita. Dezajnerską bajerke masz w postach, zobaczmy to w jpg. Wyzywam. Edit. eh "odpisz" zamiast "edytuj" kliknąłem no i mam dubla. Niech jakiś mod to sprzatnie. Edytowane 29 marca 200916 l przez el becetol
Opublikowano 29 marca 200916 l To jest ogolnie jakiś warty przestrzegania standard że zdjecia z fitami trzeba wrzucać z uciętą głową? To troche bez sensu, w koncu ciuchy powinny pasować do mordy. ps. Łukasz wrzucaj fita. Dezajnerską bajerke masz w postach, zobaczmy to w jpg. Wyzywam. Edit. eh "odpisz" zamiast "edytuj" kliknąłem no i mam dubla. Niech jakiś mod to sprzatnie. Wrzucę niedługo. Jak będe miał jakieś ładne zdjęcie ;-)
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l Kapelusz to po pijaku kupilem na allegro, w zasadzie zalozylem zeby zobaczyc, jaka bedzie reakcja ludzi z malego miasta. I w sumie pozytywnie bylo :-)
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l Spoko Kamaz ;] No dobra, buty troche mi nie pasuja, ale pozatym SPOKSIK. Edytowane 10 kwietnia 200915 l przez Sztajniec
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l Wiem że zostane pojechany ;D bo jestem typowym człowiekiem luźno się ubierającym a nie jak ludzie tu na forum to i tak pokaze: Edytowane 10 kwietnia 200915 l przez SpacierShark123
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l nie wiem, jakos niespojnie to wyglada.Albo kapelusz i inne buty, albo adki plascz i bez kapelusza. te trzy rzeczy dla mnei slabo wspolgraja, kolorystycznie spoczko, moze z wyjatkiem tych brazow (nie lubei hehe ) innym razem bez kapelusza ziomus a plaszcz kozak btw to chyba dawno bylo bo jakos 'cieplo' ubrany jestes hehe
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l Kapelusz to po pijaku kupilem na allegro, w zasadzie zalozylem zeby zobaczyc, jaka bedzie reakcja ludzi z malego miasta. I w sumie pozytywnie bylo :-) Wczoraj jedna typiarka na rejon wyszła w podobnym i wygladała jak menel. Jeszcze jak usiadła na murku, to kazałam jej go położyć przed sobą. Ja osobiście nienawidzę czapek/kapeluszy/chustek.
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l nie wiem, jakos niespojnie to wyglada.Albo kapelusz i inne buty, albo adki plascz i bez kapelusza. te trzy rzeczy dla mnei slabo wspolgraja, kolorystycznie spoczko, moze z wyjatkiem tych brazow (nie lubei hehe ) innym razem bez kapelusza ziomus a plaszcz kozak btw to chyba dawno bylo bo jakos 'cieplo' ubrany jestes hehe Kapelusz juz poszedl do szafy;) Plaszcz w zasadzie tez, bo cieplo teraz jest :-) A fotka byla zrobiona o ile pamietam 3 tyg temu, snieg wtedy lezal jeszcze ;-) A w klubie siedzialem tak ubrany, bo mnie przepizgalo ostro na dworzu, i musialem sie ogrzac @Lain, ja lubie kapelusze, ale ten, sam przyznaje, jest slaby :-) Musze tego Goorina dorwac wreszcie;) Edytowane 10 kwietnia 200915 l przez _Kamaz_
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l Wiem że zostane pojechany ;D bo jestem typowym człowiekiem luźno się ubierającym a nie jak ludzie tu na forum to i tak pokaze: [*] ; ( Edytowane 10 kwietnia 200915 l przez hdx
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l kamaz pije piwo dla dziewczyn nenenenenne !!!!~~~111 FICIK SPOKO. @SpacierShark123 tak jakos ch'ujowo te ubrania sie fituja ze soba
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l Ja w takim ficie musiałbym się nieźle wydezodorantować bo bym śmierdział jak świnia, nie było Ci za ciepło?
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l Zdarzylem wejsc do lokalu, to bylo 3 tyg temu, jak pizgawica byla na dworzu, jakies 10 min pozniej plaszcz zostal w szatni ;]
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l Zdarzylem wejsc do lokalu, to bylo 3 tyg temu, jak pizgawica byla na dworzu, jakies 10 min pozniej plaszcz zostal w szatni ;] To ok :*
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l kamaz - fit fajny, płaszcz bardzo na plus. spacier - mi tam się nie podoba, z tego co widzę, a widzę mało
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l kurde ale krzywo noname h&m h&m lee beaters reserved bag soundtrack
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l Kurtka i spodzien bardzo dobre, na nogach masz chyba te trampki Diverse'a (swoja droga troche styrane, ale sa calkiem przyjemne, podobne do Vans'ow troche)
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l nie mam tyle par butow, aktualnie to wiekszosc mi sie sypie tak, to te trampki z diversa, lubie je hehe, nawet tak uje.b.ane
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l ;D każdy nosi się innaczej ja np nigdy w życiu bym nie ubrał jak np banny ;D ja preferuje sobie luźne spodnie luźne dresy wszystko luźne obcisłe rurki to dla kobiet ;P Facet w rurkach to gorzej być nie może ;D Trampki i inne tego wymysły też nie dla mnie ;D