Blok 6 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 masz zniszczone spodnie. się wpieprzyli przede mnie. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Ciepło się już zaczyna robić, więc na hawajkę. Oliwka po wklejeniu tego zdjęcia na forum dostała pewnie już kilka PW z prośbą o niezobowiązujące spotkanie na tekkena oraz odnotowała kilkanasie/kilkadziesiąt odwiedzin jej profilu. Do tego napewno już kilka osób umieściło komentarze w jej profilu gdzie petenci pozdrawiają ją. Bo chca być z nią. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 To oczywiste przecież :closedeyes: Cytuj
Sydney 38 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Normalne zdjęcie normalnej dziewczyny, tylko że ruchawe trochę no Cytuj
Gość Oliwka - Wosku Królowa. Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Ciepło się już zaczyna robić, więc na hawajkę. Oliwka po wklejeniu tego zdjęcia na forum dostała pewnie już kilka PW z prośbą o niezobowiązujące spotkanie na tekkena oraz odnotowała kilkanasie/kilkadziesiąt odwiedzin jej profilu. Do tego napewno już kilka osób umieściło komentarze w jej profilu gdzie petenci pozdrawiają ją. Bo chca być z nią. I tu sie zdziwisz. Nie dostalam PW, komentarzy nowych rowniez zero a odwiedzin kolo dziesieciu. Moglam sie zalozyc ;/ Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 (edytowane) Specjalnie dla Was ruszyłem zadek sprzed monitora i wyszedłem na dwór. EDIT: Qb3k- :* Edytowane 25 kwietnia 2009 przez Masorz Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Bo teraz faceci udają trudnych do zdobycia, skoro dziewczyny są łatwe :closedeyes: Ja się tylko zdziwiłem, że nikt nie napisał do Oliwki 'pokaż cycki'. Cytuj
Gość Oliwka - Wosku Królowa. Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Specjalnie dla Was ruszyłem zadek sprzed monitora i wyszedłem na dwór. http://www.musicland.sklep.pl/popup_image.php/pID/10957 Dostałam kiedyś taką, od znajomego brudnego, czarnego, metala. Swoją drogą, dlaczego najczesciej koszulki muzyczne są czarne? Bo teraz faceci udają trudnych do zdobycia, skoro dziewczyny są łatwe :closedeyes: Ja się tylko zdziwiłem, że nikt nie napisał do Oliwki 'pokaż cycki'. Pewnie dlatego ze co za duzo to niezdrowo. 'Udawanie' i wszelkie taktyki podrywu są złem. Wyjdzie szydlo z worka [albo kot] wczesniej czy pozniej. Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Spodnie moro sa chu.jowe. Ale nie widac na nich plam :potter: Cytuj
D.B. Cooper 3 067 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Normalne zdjęcie normalnej dziewczyny, tylko że ruchawe trochę no co to znaczy ruchawe? Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Pewnie, że energicznie na nim wyszła. Cytuj
Gość Oliwka - Wosku Królowa. Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 że ruchliwa? Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Robi się lato Dlaczego ja do każdego zdjęcia mordę wykrzywiam Cytuj
Gość Oliwka - Wosku Królowa. Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 (edytowane) Robi się lato Dlaczego ja do każdego zdjęcia mordę wykrzywiam A na mnie mówił, ze sie krzywie. 'Daj sobie szanse'! Ładna kurteczka i buciki. Tylko o białe to trzeba dbać szczegolnie. Edytowane 25 kwietnia 2009 przez Oliwka - Wosku Królowa. Cytuj
Sydney 38 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Normalne zdjęcie normalnej dziewczyny, tylko że ruchawe trochę no co to znaczy ruchawe? ruchawe znaczy się poruszone no w tym sensie Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 A grzesio ma zabawny zwyczaj spamowania i (pipi)enia bez sensu Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 lol, skasowałeś mu posta bo wyśmiał Twoje buty? Cytuj
.... 2 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 czy to juz jest dobry moment bym zapytal, czy skasowales alienatorowi posta bo zapytal czy skasowales posta grzesiowi bo wysmial twoje buty czy za wczesnie? Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Nie dlatego ze wyśmiał tylko dlatego ze spamuje ... A buty są ok Rbk Question III Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 W tym temacie można komentować ubiór użytkowników forum, co też uczyniłem. Pamiętam nawet treść tamtego posta: Ukjo, masz zabawne buty. Zupełnie jak u pielęgniarza w przychodni. Zamiast wyskakiwać z rzekomym spamowaniem, mógłbyś prosto z mostu, po męsku przyznać, że Cię to zabolało (choć nie bardzo wiem dlaczego, wszak różni ludzie mają różne gusta). Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 W tym temacie można komentować ubiór użytkowników forum, co też uczyniłem. Pamiętam nawet treść tamtego posta: Ukjo, masz zabawne buty. Zupełnie jak u pielęgniarza w przychodni. Zamiast wyskakiwać z rzekomym spamowaniem, mógłbyś prosto z mostu, po męsku przyznać, że Cię to zabolało (choć nie bardzo wiem dlaczego, wszak różni ludzie mają różne gusta). Na wszelki wypadek cytuję! Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Ciepło się już zaczyna robić, więc na hawajkę. Oliwka po wklejeniu tego zdjęcia na forum dostała pewnie już kilka PW z prośbą o niezobowiązujące spotkanie na tekkena oraz odnotowała kilkanasie/kilkadziesiąt odwiedzin jej profilu. Do tego napewno już kilka osób umieściło komentarze w jej profilu gdzie petenci pozdrawiają ją. Bo chca być z nią. I tu sie zdziwisz. Nie dostalam PW, komentarzy nowych rowniez zero a odwiedzin kolo dziesieciu. Moglam sie zalozyc ;/ Być może temat jest zbyt niszowy. Jak możesz to wstaw te zdjęcie do "Pokaż swoją twarz". Coś może się ruszy ;-) Cytuj
Sig 395 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 (edytowane) Robi się lato Dlaczego ja do każdego zdjęcia mordę wykrzywiam Śmieszne buty Edytowane 25 kwietnia 2009 przez Raiga Cytuj
Tori 12 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 25 kwietnia 2009 Oliwa, ubierasz się jak gimnazjalistki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi