Skocz do zawartości

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Shoxy - nieprozumienie ejsli chodzi o design, ale ponoc mega wygodne.

Te buty Ukyo to porazka, wygladaja tak, jak by sie z nich mialy jakies lasery z boku wysuwac czy cos, wracaj bracie do AF1 :-)

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Masorz jest pocieszny i się nie spina, że np. Lukasz czy Karol to pedały bo kupują w H&M.

Opublikowano
raz szedlem i taki typ spale Ci te wlosy geju ( bylem z jednym kuplem tez w dluższych wlosach), zatrzymałem się i powiedziałem to podejdz i ch'uja nie podszedl siedział na przystanku cicho i czekał na autobus do swojej wioski.

obraz0377tx.jpg

Opublikowano (edytowane)

<słuzby porządkowe>

od razu mowie, ze koszulke (zjepałem) ale akurat tylko ta mialem pod reka a spieszylem się rano na autobus ;/

xasda324234aa.jpg

2hand

house

lee

no name

soundtrack :

TILL VON SEIN & ADAM PORT - ONE, ONE, ONE mix

Edytowane przez banny
Opublikowano (edytowane)

hejtujcie :)

fita.jpg

sweter zara

koszula diverse

spodnie zara

buty łyżwa

a no i soundtrack

big.72593.4D77137F-F2B0-41A5-9FFD-7B622F5FB3DC.jpg

ps: nie jestem tu nowy :)

edytka: dodam ze ten fit kosztowal mnie mniej niz 150zl :) oprocz butow ofc.

Edytowane przez Nesteroth
Opublikowano

Buty tragedia w ch.uj. Ogolnie to ja tutaj widze 3 bajki - gora, spodnie i obuw. Gora to telenowela, spodnie historyjka o blokersach, a buty to dramat o pracownikach betoniarni.

Opublikowano

zupełnie nie wiem co jeansy od zary maja wspólnego z blokersami :) a buty zakurzone fakt, mieszkam na takim osiedlu że nie mam utwardzonej drogi i strasznie sie tam wszystko kurzy.

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

Za(pipi)iste spodnie bany, ile dales?

Ostatnio szukam czegos w tym stylu

Opublikowano

ja dałem za nie około 70 zł z wysylką [nówki], ale teraz musisz liczyć 150 + wysylka

Koleś od którego ja kupiłem miał pojedyncze egzemplarze ;]

powiem

Ci, ze sa warte KAZDYCH pieniedzy - organic cotton jest swietnym materiałem, milym w dotyku, lekkim a jednoczesnie to nadal dobry, wytrzymaly jeans wranglera :)

tylko troche kupilem za długie i są mało slim :(

przypakowałeś

nie nabijaj się ;)