Skocz do zawartości

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Featured Replies

Opublikowano
no jak jakis depeche mode, albo jakis zul. bardziej ci pasuja jasne ciuchy, takie jak wczesniej wklejales ;p

zdaniem mym rzecz jasna.

haha :rotfl:

Póki co te bucisze to moj numer jeden - zayebiscie wygodne, ale nastepnym razem, beda inne :)

dzieki

5

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 222,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

A tam Depeszmout. Ja tu widze mine ala Zakoscielny. Ale ogolnie podoba mnie sie.

Opublikowano
x1aax.jpg

x1a1ax.jpg

GAP T-shirt

JACK & JONES jacket

LEE jeans

VANS shoes

SOUNDTRACK OF MY DAY

164893_1_f.jpg

wyglądasz jak student asp ;) przynajmniej tak mi sie kojarzy. Buty zbyt kontrastują z reszta jak na mój gust i troche niepewną mine masz, przy takim ficie trzeba byc twardym z gęby :P

Opublikowano

ja pie.rdole. Przez przypadek tu wbiłem i widze że trzeba szybko spie.rdalać :/ polecam pewien sklep w poznańskim kupcu w którym podobnie jak tu miły pan z zalotnym uśmiechem doradzi Ci co ubrać, czasem nawet klepnie w pośladek na znak że świetnie w tym wyglądasz :(

ja tam juz nie wejde nigdy, tak samo jak tu. Banny na okładke gejzera eleganckie, tyle ze ta mina nie pasuje, bo wyglądasz jakby na dwa baty ci ktoś cisnął :/ a to troche niehumanitarne

Edytowane przez mlokon

Opublikowano

strasznie masz mroczny autfit

Opublikowano

No troche fail z caly na czarno i białymi butami. Ale tak ogólnie <ok> 7/10

Opublikowano
x1aax.jpg
Ja tu widze mine ala Zakoscielny.

Ja tu widze że w chwili robienia zdjecia dotykał swojego członka prawą ręką, filuternie uśmiechając sie do fotografa. To jest "mina ala Zakościelny"?

Edytowane przez el becetol

Opublikowano

Eh, nastepnym razem zakryje twarz paintowym 'X' , bo dac wam powod, to juz wymyslacie jakies bzdury (zakoscielny)

Spodnie lee to model PALA skinny fit z linii 'works of denim' - moze tu tak nie wygladaja, ale to straszne rurki ;]

peace

Opublikowano
wio pedały

No to pokaż się wixiarzu.

Opublikowano

Fajna kurtała i gacie, ale białe buty trochę walą po oczach, włóż jakieś ciemniejsze i będzie git :good:

Opublikowano
wio pedały

No to pokaż się wixiarzu.

nie czuje potrzeby dowartościowywać sie na forum O_o

Opublikowano

moj gejowy fit na wakacje w tunezji

Opublikowano

jak na tunezje to spoko =D. Bo w czyms innym to tam ciezko wytrzymac..

Dla mnie japonki sa passe ;/

Opublikowano

no nigdy nie mialem japonek, to sobie w koncu sprawilem ;]

Opublikowano

Nawet nawet ale ja nie trawię białych spodni błeee. X'shit Cię tam bacznie obserwuje rodkiem.

Opublikowano

przecież to komórka za paskiem, bez której żaden wakacyjny strój polaka za granicą nie może być uważany za kompletny.

Opublikowano

po seansie RocknRolla

xreookocxp.jpg

no name x2

wrangler

no name

wolfmother-400.jpg

Edytowane przez banny

Opublikowano

Imo fit nawet ok, tylko ten podkoszulek fhói nie pasuje. Jakoś wiochą zajeżdża. Spodnie trochę przydługawe :potter:

PS: Chyba pierwsze Twoje zdjęcie, gdzie żadna z części garderoby nie komponuje się ze ścianą za Tobą. Strange.