hdx 86 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Podwiń nieco spodnie bo za długie. Generalnie "na twardziela" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 po seansie RocknRolla Tak mi się skojarzyło tylko, że wolverine nosi dog tagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Po takim filmie jak RocknRolla to trzeba bylo sie ubrac 'na twardziela' xD tylko buty moglbym inne miec ;] a spodnie za dlugie, wiem, planuje ej do krawcowej oddac Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 RocknRolla? chyba X-Men nowych widziałeś, patrząc jak podobnie wyglądacie z Wolverine'm Cytuj Odnośnik do komentarza
Kania 66 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 No te buty trochę nie pasują. Też mi kogoś Banny z tego zdjęcia przypominasz. F(pipi) dobrze Ci w tej fryzurze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 serio? bo mysle nad scieciem - te z tylu po bokach mnei wkurzaja po przebudzeniu rano, tak odstaja brzydko ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kania 66 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Nom za(pipi)iście Ci pasuje, najbardziej podoba mi się sama góra, nawet jak byś ściął boki na krótko to i tak by było w pytkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 no dobra, zostawie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kania 66 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Good W porównaniu do tych poprzednich w których widziałam Cię na fotach, ta zdecydowanie jest najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Banny, brakuje Ci włosów na klacie do tego fitu i grubej żony, którą mógłbyś prać po ryju Lucek, nieładna ta polówka, do białych portek to lepiej jakiś inny kolor na górę zarzucić, bo tak cały biały traci na wyglądzie. Zielona, niebieska, żółta... jakakolwiek inna polówka na górę i nice. A jeśli chodzi o japonki to jak już kupujecie, to z parcianym paskiem i słomkowym spodem- bardzo wygodne, nie obcierają i nie smierdzą stopy. W zeszłym roku kupiłem takie w Smithsie, a w tym widziałem identyczny model w H&M. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Lucek, nieładna ta polówka, do białych portek to lepiej jakiś inny kolor na górę zarzucić, bo tak cały biały traci na wyglądzie. Zielona, niebieska, żółta... jakakolwiek inna polówka na górę i nice. Lucjanowi ladnie odpisales itp. z sercem na dloni i jezykiem w du.pie a wujciowi to napisales "xD i ze nieladnie", wiesz co? ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Ale ja raczej ubieram się po swojemu i zasugerowałem mu co ja bym zmienił mając pod ręką podobne ciuchy. Ty siedzisz cały czas w skejtowym stylu i żeby Cię spimpować musiałbym mieć wpierw fundament w postaci jakiejś fajnej koszulki, spodni, butów etc. Jeszcze nie wszystko stracone wujku Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Nie chciało mi sie bawić red eye removalem. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Hrubaz chu.jnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Dziękuję. Każdą krytykę traktuję jak lekcję. Szczególnie od typa wieczne halołin. :* Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Nie no serio, wygladasz jak rasowy pedal ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 kur.a, jak ten cardigan tutaj wygląda, porażka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Pierwszy fit, który totalnie mi się nie podoba. -brzydkie spodnie, sweterek takoż, do poprawy. Psyko weź lepiej jak kupisz bluze terminatora to pokaż swój fit! Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 a mi sie wlasnie spodnie spodobały, lubie takie bardziej jasne. Trampałki bym zmienił na inne, jakies bardziej wyszukane, chyba , że miało byc prosto wiec spoko. Sweterek nie pasuje mi tutaj w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Ten sweter to jednak totalna wiocha. Spodnie mogą być. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 za taki fit to juz na serio mozna wpier.dol dostac;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 (edytowane) Spodnie średnie, reszta chu.jowa jak wasze gusty. <napinacz> Edytowane 15 Maja 2009 przez Figlarz Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 A mnie sie podoba. Powaznie tragedii nie ma. Do niczego sie nie moge przyczepic, a juz na pewno nie do butow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 (edytowane) za taki fit to juz na serio mozna wpier.dol dostac;/ Ja bym mu zaiskrzyl dla samej zasady, albo na przejsciu dla pieszych na czerwonym nie umyslnie za.j.e.b.al w plegary z kopyta i wrzucil pod pedzacy pojazd "autobus czerwony przez ulice mego miasta mknie". ;\ @Tori - dlaczego "skejt fit only"? Lubie szerokie ciuchy i loose fit ale czasem zakladam waskie spodnie i koszule, pffff. Edytowane 15 Maja 2009 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Problemem kompletów banny'ego i podobnych, który niszczy cały efekt i ogólnie obrzydzaja wygląd, są spodnie. Według mnie przynajmniej połowa jego "fitów" by wyglądała ok, gdyby nie te wąziutkie spodnie. Powstaje troszkę karykaturalny kształt, a jak się do tego walnie jęzory butów na wierzch, to już koniec. Tu nie chodzi o gust, czysta estetyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi