Wygnaniec 1 675 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 (edytowane) Hrubaz, niestety do tego co zalozyles trzeba miec cialo, a nie ta watla klatke, barki i chudziutkie raczki ktore ty prezentujesz, bo naprawde wyglada to jakbys wrocil wlasnie z parady. Zrob z soba cos albo zacznij nosic szersze ciuchy, przynajmniej na gore. Edytowane 16 Maja 2009 przez Forebode Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Problemem kompletów banny'ego i podobnych, który niszczy cały efekt i ogólnie obrzydzaja wygląd, są spodnie. Według mnie przynajmniej połowa jego "fitów" by wyglądała ok, gdyby nie te wąziutkie spodnie. Powstaje troszkę karykaturalny kształt, a jak się do tego walnie jęzory butów na wierzch, to już koniec. Tu nie chodzi o gust, czysta estetyka. Wąskie spodnie sa ok Hrubaz, niestety do tego co zalozyles trzeba miec cialo, a nie ta watla klatke, barki i chudziutkie raczki ktore ty prezentujesz, bo naprawde wyglada to jakbys wrocil wlasnie z parady. Zrob z soba cos albo zacznij nosic szersze ciuchy, przynajmniej na gore. Moim zdaniem dla osoby bardzo szczuplej lepiej pasuja, mniejsze, odrobine obcisle ubrania niz szerokie szmaty, wiem po sobie Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Kuwa. Kolejne osoby, które mówią, że jestem chudy a mi nadal nie chce sie wierzyć. Wpieprzam jak świnia, chleję jak każdy normalny Polak. Nie wiem co jest. Ale przynajmniej na karła nie wyszedłem na tym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Najgorszy fit jakie kiedykolwiek widziałem. Wieje siarą już z stąd a fotę wrzucił stronę temu. Nawet mój dziadek by Ci na ulicy za to nawrzucał. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 fajny blezerek, w ch.uj pedalski. Właściwie to nie widziałem jeszcze faceta w takim w pół zapiętym szmateksie. Dziewczynki, owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Hui. Przynajmniej wygrałem konkurs na najgorszy fit . Przy następnym sie poprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blok 6 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 karły na ogół się źle ubierają, nie wiem co mu tak wrzucacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kania 66 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Nie chciało mi sie bawić red eye removalem. ;p A gdzie Ty się tak ubrałeś? Szedłeś na pole? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 a zrób jeszcze raz fote w tym ficie, tylko teraz sobie koszulke zawiąż w supeł na brzuchu - bedzie pasować idealnie do tego rozpiętego sweterka ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Bo ja Wam powiem jak to z Hrubazem jest. Zobaczył chłopak na forum parę fitów, przerzucił dziadkowi szafę, wygrzebał trochę swoich ciuchów i tak: cardigan od dziadka, koszulka z targu za 5zł (3szt w cenie 1dnej), trampki z targu za 9zł, spodnie sprzed 5 lat, jak jeszcze miał 150cm (teraz ma 156cm). I powstał fit, który widzimy. Hrubaz, komu byś nie pojechał po avatarze i tak ten fit będzie tragiczny (chociaż podejrzewam, że Bannemu się spodoba ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 niestety Tori, dla mnie tez to tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Jak pierwszy raz zobaczyłem te zdjęcie to pomyślałem, że koleś specjalnie dla żartów zrobił tą fotkę i wrzucił tu by zrobić bekę, a on na serio chodzi w takim czymś oO Nie dość, że sweterek we wsi szyty, to w dodatku śmiesznie pozapinany oraz źle się kontrastuje z kolorem koszulki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 BTW. Hrubaz, zapraszamy do SPARTAKUSA, zrobimy z Ciebie faceta, tak jak z Bannego robimy Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Nie chciało mi sie bawić red eye removalem. ;p A gdzie Ty się tak ubrałeś? Szedłeś na pole? z ojcem. (nou ofens) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pikol 336 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Jego stary to Piston ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Jego stary to Piston ? Prosiłem Cię o coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość el becetol Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Ostatnio chodze w skórze i hawajce naraz, bo nie wiadomo czy jest cieplo czy zimno, takie połaczenie cinkciarza z miami z paserem z warszawskiej pragi. Na tshircie orzeł z avatara, czyli Flava from Poland by Cybe (http://www.break.pl/images/news/813.jpg) Przekozak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Koleżanka ma identyczną kurteczkę jak ja. ; p Co do hawajki - uwielbiam. Tylko Twoje buty mi się średnio podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 ej stary zwez te spodnie i zaloz naje i jestes moj elo ziom ! ale nie jest zle + za skore (chyba ze to pseudo skora;/) Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Ostatnio chodze w skórze i hawajce naraz, bo nie wiadomo czy jest cieplo czy zimno, takie połaczenie cinkciarza z miami z paserem z warszawskiej pragi. Na tshircie orzeł z avatara, czyli Flava from Poland by Cybe (http://www.break.pl/images/news/813.jpg) Przekozak. Normalnie ;d jak człowiek nie ma żadnych pedalskich dodatków Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Fajna dupa na zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 W ogole jaki cwaniak, zdjecie zrobil z kolezanka i nawija w poscie o ubraniu :> Rada dla was obojga: UMYJCIE BUTY, BO SA STRASZNE, OKROPNE EDIT Ide na dol po jakas pare butow, musicie zobaczyc jak wygladaja buty o ktore sie dba, zaraz wracam EDIT2 Silwuple wlala (reklama Meglio) Te buty kupilem dokladnie rok temu. Przechodzily lato, jesien i wiosne, zime przezimowaly w szafie. I przejda jeszcze to lato i nastepne. Oprocz troche pogietego toeboxa (za duzy rozmiar) i naturalnego zzolkniecia midsole'a sa po prostu jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość el becetol Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Ziomeczku, te buty to są po spacerze po stoczni w deszczu i po zawodach tanecznych LOL Dobra bede polerował buty przed kazda fotą <shameonme> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Występujesz w jukendens? Nieźle, mamy gwiazdę na forum (no, jest jeszcze pierdzący HIV)! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Becet funk all 4 co nie? Czyli Grzechoo trafiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi