Gość el becetol Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Grzechoo do jukendens musiałbym mieć najki i arafatke. W brudnych butach tam nie wpuszczają Bartezoo trafione. Tez tam byłeś zresztą hejtersie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 (edytowane) Te buty kupilem dokladnie rok temu. Przechodzily lato, jesien i wiosne, zime przezimowaly w szafie. I przejda jeszcze to lato i nastepne. Oprocz troche pogietego toeboxa (za duzy rozmiar) i naturalnego zzolkniecia midsole'a sa po prostu jak nowe. po ch.uj szeni? kupie se nowe. Mam obecnie 3 pary, wpadną jakieś w oko na pewno wezmę. Dbać, dbam ale bez przesady. To tylko "buty". btw. no właśnie, zimę przetrwały bo leżały w szafie, ja natomiast napinkalam o każdej porze roku. A zima to okres, śniegu, wody, piasku i soli. Combo - fatality dla butów. A oni na zdjęciu złych jeszcze nie mają. Widziałem w gorszym stanie, ot nie zwracam u kogoś na to uwagi bo żyjąc na Śląsku widok kurzu (po ostrym sprzątaniu) w domu po chwili znowu jest siwo nie wspominając o czarnym śniegu w zimę - sadza!! jest wszędzie. Na ulicy idziesz i omijasz kule. Ni mniej ni więcej ciężko tu o buty dbać, no chyba, że wozisz się autkiem, wtedy to można mieć jedną parę na 5 lat. Edytowane 18 Maja 2009 przez ChevChelios Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 No ja kupuje nowe i mam wtedy po prostu kolejna pare, a te stare nie sa do wyrzucenia, tylko dalej moge w nich chodzic. Zrozumiale jest ze buty jako czesc ubioru majaca kontakt z podlozem najlatwiej zabrudzic, ale wlasnie dzieki temu mozna poznac, czy noszaca je osoba dba o to co nosi, czy tylko po prostu po przyjsciu do domu laczki wrzuca do szafy a brudna koszulke do pralki. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 (edytowane) IMO buty są od tego by je używać. Ja z reguły nie jestem chorobliwie uczulony na tym punkcie, ot ścierają się bo w nich chodzę. A ścieram buty po to by nie robić tego bosą stopą xD Ale mając białe trza szczególniej zwracać na nie uwagę. Kiedyś tylko czarne i ciemne. Obecnie tylko białe i zaprzeczam sam sobie, dbam o nie :f - (pipi)a wyszło na jaw, pedant. Edytowane 18 Maja 2009 przez ChevChelios Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Hawajka: stanowcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Hawajka + skóra: podwojne nie. Zresztą chyba czarne, połyskujące, skorzane kurtki wypadły z obiegu 15 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kania 66 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Ja jestem odmiennego zdania. Wystarczy przejść się ulicą i widać, że (pseudo) skóra wraca znowu do łask. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość el becetol Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 No to jestem niemodny, albo podążam ślepo za modą. Musze zacząc ubierac sweterek w serek wtedy będe modny jak kazdy i oryginalny jak nikt. Jednoczesnie. Btw. Hawajki for life. Lain :* Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Ja jestem odmiennego zdania. Wystarczy przejść się ulicą i widać, że (pseudo) skóra wraca znowu do łask. ...nosic na sobie plastik...super. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kania 66 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 ... puknij się w głowę ... :puk: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość el becetol Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 ...nosic na sobie plastik...super. Prawdziwy mezczyzna nosi na sobie tylko to co własnorecznie zdarł z upolowanego zwierza. Bo chujowo plastik na sobie nosić. :closedeyes: Koszulki z logami metalowych kapel też są 100% naturalne, a kolorowe nadruki wykonane ze swieżo wyciskanej krwi dziewic. Zero 'plastiku'. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 KUR.WA z siara tu nie wdajemy sie w dyskusje, bo to sensu nie ma.Wiele razy bylo to jzu walkowane i prosze nie zaczynac z tym uzytkownikiem, jesli juz to przez PW bo inaczej warny poleca! Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 On podobno te cwieki na buty sam wytapia i wykuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Ja jestem odmiennego zdania. Wystarczy przejść się ulicą i widać, że (pseudo) skóra wraca znowu do łask. ...nosic na sobie plastik...super. To Ty jestes tym kolesiem od powermetalu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Nie chciało mi sie bawić red eye removalem. ;p A gdzie Ty się tak ubrałeś? Szedłeś na pole? z ojcem. (nou ofens) Hmm dziwnie podobne te zdjęcia ;d może to przez ten rozciągnięty sweter Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofeck Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Nie chciało mi sie bawić red eye removalem. ;p A gdzie Ty się tak ubrałeś? Szedłeś na pole? z ojcem. (nou ofens) Hmm dziwnie podobne te zdjęcia ;d może to przez ten rozciągnięty sweter hmm, powazne pytanie do Hrubza, serio tak sie ubierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 KUR.WA z siara tu nie wdajemy sie w dyskusje, bo to sensu nie ma.Wiele razy bylo to jzu walkowane i prosze nie zaczynac z tym uzytkownikiem, jesli juz to przez PW bo inaczej warny poleca! ...stary jeśli starasz się być poważny, to średnio ci wychodzi. Zarządzasz bojkot mojej osoby, grożac warnami za nawiązanie ze mną jakiekolwiek rozmowy na forum publicznym..? Wali to dyktaturą, ale nie zrozum mnie źle, nie taką w wielkim stylu, a raczej podskakującym ze złości czterolatkiem terroryzującym wszystkich wokół swoim wrzaskiem. Jedyne, co napisałem to opinia, że sztuczna skóra, czyli sztuczne tworzywo, czyli, kur.wa, plastik właśnie, jest ciulowym materiałem do noszenia na sobie i nie widzę w tym nic strasznego, a chyba nieco o skórzanych ubraniach wiem, żeby wyrażać takie zdanie, noszę je już pół życia...na różnorodnych częściach ciała ...więcej spokoju, nie rób ze mnie terrorysty. Na temat twoich fitów nie pamiętam, żebym coś kiedyś napisał. ...chociaz mi sie nie podobaja i MOIM ZDANIEM to szczyt badziewia ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 w sumie racja, banny nie mozesz zakazać rozmów nt. mody z Siarą siarzewskim - jakiego zdania by nie wypowiedział i jak bardzo hardkorowo by sie nie ubierał - ma prawo sie tu wypowiadać . Poza tym mamy tu dzieki temu troche kolorytu (choć smiechowo brzmi to stwierdzenie w kontekscie tego, że Siara to czarny szatan; ]]) . a do skóry to sie zgodze - tylko mi w ogóle ona nie pasuje, kojarzy mi sie z żulami i jakimiś oldskulowymi czasami. Badziew generalnie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 banny [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Hawajki ładnie wyglądają, ale na Cejrowskim Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 do tego obowiązkowo obuwie z niewidzialnych materiałów ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 no nie moge, wzieliscie to na powaznie, hehe jak moglbym grozic warnami, skoro nie mgoe ich dawac? Prosze Was nastepnym razem dodam w nawiasie ( xD ) , okej ? Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 nie ma jak dobra spina w internecie. skora jest do przyjecia, choc osobiscie sam takowej nie nosze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 o, mj, pjona za visora w avatarze :] grywasz na freeze dla pijakow ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 ostatnio w quakelive wylacznie mozemy popykac jak cos Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi