Opublikowano 20 maja 200915 l Autor o, mj, pjona za visora w avatarze :] grywasz na freeze dla pijakow ?? na numerek umówcie się na gadu gadu
Opublikowano 21 maja 200915 l elo elo 3 2 0 H&M tee Noname Levi's Noname +(do tego skoracz obowiazkowo musi byc ) Soundtrack of my day: Edytowane 21 maja 200915 l przez banny
Opublikowano 21 maja 200915 l Buty mi się nie podobają. A to ogólnie to fajnie. Ostatnio też podobnie się nosiłem szara koszulka i ciemne dżinsy i kamizelka, ale dresy mnie od pedałów zwyzywali czyli im się nie podoba to nie nosze już co nie.
Opublikowano 21 maja 200915 l Beznadziejne spodnie kurde czlowieku te spodnie kosztowaly mnie 923 usd na (pipi)a.ju , sa to og cw levi's red line LM numerowana sztuka 344 /999 ! nie no, zartuje, zapewniam, ze w rzeczywistosci sa naprawde zayebiste
Opublikowano 21 maja 200915 l Nie podoba mi się buty paskudne, spodnie jakoś mi nie pasują. Njujorkhace mogłeś sobie darować ;<
Opublikowano 21 maja 200915 l Dla mnie góra spoko, spodnie też ujdą ale... spróbuj dobrać jakieś inne, no i zmień butki przede wszystkim. Ogólnie mi się podoba. A i łapa Ci urosła ;-d Edytowane 21 maja 200915 l przez Kania
Opublikowano 21 maja 200915 l pierdo.licie, jakby zdjal ta kamizelke to nikt by go nie zauwazyl nawet, czyli normalnie. duzo lepiej wyglada niz el becelot ktory sie ubral jak baba na straganie, a buty to chyba ze star treka wypozyczyl. Hrubaz tez by wygladal normalnie, jakby zmienil spodnie na bardziej niegrzeczne, poobdzierane, zapial sweterek.