Opublikowano 21 maja 200915 l pogromcamuch napisał(a): pierdo.licie, jakby zdjal ta kamizelke to nikt by go nie zauwazyl nawet, czyli normalnie. duzo lepiej wyglada niz el becelot ktory sie ubral jak baba na straganie, a buty to chyba ze star treka wypozyczyl. Hrubaz tez by wygladal normalnie, jakby zmienil spodnie na bardziej niegrzeczne, poobdzierane, zapial sweterek. No moim zdaniem, według mnie masz racje.
Opublikowano 22 maja 200915 l Autor Hrubaz się lepiej ubrał, niż to ostatnie dziwadło bannego. Banny, jedź do nu jorku i tam zostań
Opublikowano 22 maja 200915 l Na wybieg może iść ale tak jak na szarego człowieka z polskiej ulicy to ch,junia. bartiz 5 Edytowane 22 maja 200915 l przez ChevChelios
Opublikowano 22 maja 200915 l banny opierdolil ciezarowke z transportu dla powodzian? nie no luz, kazdy ubiera sie jak chce
Opublikowano 22 maja 200915 l patrzac na dwa ostatnie fity automatycznie załącza mi się kac-morderca, no padaka.
Opublikowano 22 maja 200915 l Nie zapominajcie, że Banny to artysta. Więc można mu wybaczyć :> ed. Z tego co mi się o uszy obiło to chyba plastyk. Edytowane 23 maja 200915 l przez Kania
Opublikowano 24 maja 200915 l W sumie jeszcze tutaj nie wrzucałem moich łachów... up: Diverse mid: jakieś giełdowe sztruksy down: Es Soundtrack PS: Tak, wiem, że wyglądam na 15-16 lat.
Opublikowano 24 maja 200915 l Figlarz napisał(a): PS: Tak, wiem, że wyglądam na 15-16 lat. 13-14 ale to już szczegół.
Opublikowano 24 maja 200915 l hahaha co przedszkole wydawało mi się że sztruksy umarły parę lat temu?
Opublikowano 24 maja 200915 l Ja pierd'ole, nastepna gwiazda tematu ;( Nie chce byc zlosliwy, ale wygladasz ogolnie jak uczniowie dojezdzajacy spoza miasta w moich czasach liceum. Edytowane 24 maja 200915 l przez Forebode
Opublikowano 24 maja 200915 l Figlarz, w tym momencie zburzyłeś całe wyobrażenie o Tobie. Twoje żarty przestaną mnie bawić. Fit fatalny
Opublikowano 24 maja 200915 l Jestem gimberem, który studiuje, ubieram się źle, mam chu.jowe żarty, ale słucham dobrej muzyki :potter: Dzięki FPE poznaję siebie !!! Nastepnym razem się poprawie
Opublikowano 24 maja 200915 l Wyglada w miarę normalnie, nie wiem czego chcecie. Szturksy są wygodne i na tym zdjeciu wygladają dobrze, buty średnie, bluza/longsleeve/cokolwiek w paski ojojoj nie bardzo. edit. Interpol ch'uj i Figlarz nie sluchasz dobrej muzyki. Edytowane 24 maja 200915 l przez _Be_
Opublikowano 24 maja 200915 l (((((((((((( Jeszcze sporo przede mną. Wrzucę jeszcze jakiś fit jak kupię coś na bazarze
Opublikowano 25 maja 200915 l Nesteroth napisał(a): hahaha co przedszkole wydawało mi się że sztruksy umarły parę lat temu? pie,rdolisz Dobre sztruksy nie sa zle