Sig 395 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 no to że metale śmierdzą chyba z czegoś musiało się wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 No jest szanowany przez podobny im motłoch i wydziałowe pasztety..."bo grzeczny" Wadą metali nie jesto to, że są "niegrzeczni", dziewczyny nie zwracają na nich uwagi bo śmierdzą. ...stwierdzasz, czy leczysz kompleksy? Zresztą z mojej strony koniec offtopa. Zakrzepniętego, szarego betonu człowiek głową nie przebije. Stając obok takiego neandertalczyka faktycznie można wyleczyć kilka kompleksów. Spokojnie, nic nie mam do metali i moje wypowiedzi nie są bardziej serio niż te obrazki o subkulturach. Nawet rozmawiałem kiedyś z jednym metalem. Ale to, że to najmniej higieniczna subkultura to fakt. W koncu ile można mieć koszulek Kata, długie włosy trzeba codziennie myć (niektórym sie nie chce), a glany latem sprawiają, że człowiek poci się jak świnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 No jest szanowany przez podobny im motłoch i wydziałowe pasztety..."bo grzeczny". Nie znam żadnej fajnej du.py, która chodziłaby z jakimś księciem ciemności. No. Chciałbym jeszcze powiedzieć, że nigdy nie widziałem dobrze ubranego metala, ale prawdą by to nie było - raz (serio) się zdarzyło. I skończ siara zaczynać zdanie wielokropkiem kur.wa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Sedno jest w tym, ze jak widzi sie w lato czlowieka ubranego od stop do glow na czarno, mimo tego ze na przyklad przed 5-min bral prysznic i pachnie od niego mydelkiem Fa, dziewiecdziesiat procent ludzi dalej pomysli wtedy: "od tego to musi je.bac". Pozostale dziesiec procent to metale. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 (edytowane) Względnie? Jeśli na pozór dana osoba wygląda na czystą i pachnącą to wcale w rzeczywistości tak nie musi być. No ale postrzeganie ludzi przez pryzmat stereotypów było, jest i będzie miało miejsce. Edytowane 28 Czerwca 2009 przez ChevChelios Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 (edytowane) ...podobnie jak moje zaczynanie zdania wielokropkiem. Było. Jest. Będzie. Edytowane 28 Czerwca 2009 przez Siara_iwj Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Nie zawsze, pie.rdolisz teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Sedno jest w tym, ze jak widzi sie w lato czlowieka ubranego od stop do glow na czarno, mimo tego ze na przyklad przed 5-min bral prysznic i pachnie od niego mydelkiem Fa, dziewiecdziesiat procent ludzi dalej pomysli wtedy: "od tego to musi je.bac". Pozostale dziesiec procent to metale. Nie gustuję w hewimetalowym stylu ubioru, niemniej gdybym spotkał N. Gaimana na żywo (który nosi tylko czarne ciuchy), wcale nie pomyślałbym, że facet może śmierdzieć. Być może nawet poprosiłbym go o autograf! Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 generalnie chodzi o to, że komiczne jest, jak metal szydzi z typa, wklejonego przez becetola. Bo metal też jest zbrechtany na tamtej stronce ;] a co do tych prawie metali - potwierdzam, pełno tego na studiach, zwłaszcza technicznych. Jak widzisz typa w długich włosach, to możesz być pewien że słucha szantów i lubi programować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blok 6 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 (edytowane) a co do tych prawie metali - potwierdzam, pełno tego na studiach, zwłaszcza technicznych. Jak widzisz typa w długich włosach, to możesz być pewien że słucha szantów i lubi programować. potwierdzam, ale jeśli chodzi o szatanów, to przeważnie jakieś popularne gimnazjalne zespoły typu soad będą. na technicznych uczelniach w dużych ilościach występują ten koleś poniżej, na dole: ostatnio, jak ze mną tacy jechali pociągiem, to nawet nie musiałem czekać, aż zaczną rozmowę o sesji i belkach, czy też do momentu, w którym zaczęli puszczać rege z komórki, żeby wiedzieć, skąd się urwali. Sedno jest w tym, ze jak widzi sie w lato czlowieka ubranego od stop do glow na czarno, mimo tego ze na przyklad przed 5-min bral prysznic i pachnie od niego mydelkiem Fa, dziewiecdziesiat procent ludzi dalej pomysli wtedy: "od tego to musi je.bac". Pozostale dziesiec procent to metale. Nie gustuję w hewimetalowym stylu ubioru, niemniej gdybym spotkał N. Gaimana na żywo (który nosi tylko czarne ciuchy), wcale nie pomyślałbym, że facet może śmierdzieć. Być może nawet poprosiłbym go o autograf! ostatnio często chodzę w ciemnych dżinsach, brązowych butach i nieco rozpiętej czarnej koszuli. cóż, od teraz będę wiedział, że jestem brudasem i że mogę wzbudzać niesmak w autobusie. aczkolwiek, ostatnio wszystkich traktuję jedną miarą bez względu na to, jak się ubierają, tylko z idiotami nie gadam. Edytowane 28 Czerwca 2009 przez Blok Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 clockhouse lv fake levi's trampki na pole ide, pić wino soundtrack: Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Taki modern włóczykij.(gdzie jest kapelusz się pytam?) Pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Czy to ten sam plecaczek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 <aje> Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Nic dziwnego, żeś tego fita pstryknął na polu, gdzie w granicach 2km nie ma żywej duszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 ale shitowy plecak wow Cytuj Odnośnik do komentarza
koziou 0 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Czy moda dąży do tego żeby mężczyźni wyglądali podobnie do kobiet? Fryzurki,farbowanka, jakies q.rwa apaszki. AAAAAAAAARRRR!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 RAWWWWWWRR Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Czy moda dąży do tego żeby mężczyźni wyglądali podobnie do kobiet? Fryzurki,farbowanka, jakies q.rwa apaszki. AAAAAAAAARRRR!!!! masz dobry wzrok, skoro takie szczegoly udalo Ci sie dopatrzec na tej focie. Cytuj Odnośnik do komentarza
koziou 0 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 czy ja piłem do Twojej fotki? Pisalem ogolnie gościu Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Banny, Ty w ten skwar się tak ubrałeś... naprawdę jesteś hardkorem. To z Tobą koszulki powinni sprzedawać na allegro. BTW. Ręce w kieszeniach trzymasz jak rasowy gejuch. Noł ofense. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 ten plecak to dramat stulecia wygladasz jak cygan zbierajacy puszki do tego plecaka Cytuj Odnośnik do komentarza
koziou 0 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 AHAHAHAAHAHAHA! spadłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Banny, Ty w ten skwar się tak ubrałeś... naprawdę jesteś hardkorem. To z Tobą koszulki powinni sprzedawać na allegro. BTW. Ręce w kieszeniach trzymasz jak rasowy gejuch. Noł ofense. wlasnie jak wychodzilem bylo w miare, poznije jak przygrzalo (i wino i slonce) to myslalem ,ze padne, ale schowalismy sie w pobliskim lesie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
superment 6 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 klasycznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi