Opublikowano 7 lipca 200915 l to sa chyba jakies vansy ery/authentic moze byc ^_^ hahah ale masz za dlugie spodnie ;//
Opublikowano 7 lipca 200915 l no wlasnie tez wydawalo mi sie ze te vansy nie fitują, dzięki chłopaki ze mnie w tym uświadomiliście, nastepnym razem założe sandały!
Opublikowano 7 lipca 200915 l Autor no wlasnie tez wydawalo mi sie ze te vansy nie fitują, dzięki chłopaki ze mnie w tym uświadomiliście, nastepnym razem założe sandały!Ale w ramach rekompensaty zrób dla nas minę zenka ze złotopolskich masz potencjał
Opublikowano 16 lipca 200915 l a właśnie, co do spodni...nienawidzę tej dzisiejszej mody na wycierane/zagniatane nogawki albo jakieś chore "doszywki". w wielu sklepach nie da sie kupić klasycznych jeansów tylko jakieś "modne" gówna...a nie zawsze uśmiecha mi sie wywalać więcej kasy na jakąś lepszą firmę. sry za off
Opublikowano 16 lipca 200915 l Przecież spodnie się podwija jak w sklepie nie było odpowiednich na twoj wzrost. To przecież oczywiste.
Opublikowano 16 lipca 200915 l Autor Przecież spodnie się podwija jak w sklepie nie było odpowiednich na twoj wzrost. To przecież oczywiste. Podwijasz nogawki= zaoszczędzone 5zł za skracanie u krawcowej :potter:
Opublikowano 16 lipca 200915 l spodnie podwija się też dlatego, że ciemny denim farbuje buty, ale ten na zdjęciu nie wygląda na taki, co by farbował
Opublikowano 16 lipca 200915 l a właśnie, co do spodni...nienawidzę tej dzisiejszej mody na wycierane/zagniatane nogawki albo jakieś chore "doszywki". w wielu sklepach nie da sie kupić klasycznych jeansów tylko jakieś "modne" gówna...a nie zawsze uśmiecha mi sie wywalać więcej kasy na jakąś lepszą firmę. sry za off ścierane niekoniecznie ale zgniatane już lepiej. Klasycznych dżinsów nie chcę i nie nosiłem bo wtedy wygląda się jak emeryt.
Opublikowano 16 lipca 200915 l HDR Maker, czy cos takiego. A ja sie przejmuje komentarzem chlopaka, ktory starej torebke z lumpexu na plecach nosi... Spodnie podwiniete, bo nie toleruje skracania u krawcowej. Wszystkie spodnie ktore poddalem zabiegowi skracania idiotycznie ukladaly sie na butach. Wole podwinac, przynajmniej pod kolor koszulki pasi.
Opublikowano 16 lipca 200915 l ja mam spodnie jedne, które trzeba podwijać, tak są uszyte, imo ok wyglądają
Opublikowano 16 lipca 200915 l Autor Spodnie podwiniete, bo nie toleruje skracania u krawcowej.To kupuj pod rozmiar