Opublikowano 19 lipca 200915 l ...jak juz pisał Masorz, nie pogrążaj się, dzieciaku. Edytowane 19 lipca 200915 l przez Siara_iwj
Opublikowano 19 lipca 200915 l Dzieciaku xD ...Masorz, ta? ...Co dwa brudasy, to nie jeden... ...Nie denerwuj sie tak,... bo sie spocisz.... Edytowane 19 lipca 200915 l przez komar737
Opublikowano 26 lipca 200915 l yol yol zimno i w ogole jesień jack&jones jacket h&m necklace altamont tee levi's jeans lee shoes ku^wa te buty wygladaja jakby obcas mialy w rzeczywistosci to podrobka wallabees Edytowane 26 lipca 200915 l przez banny
Opublikowano 26 lipca 200915 l Wrzucałeś już kiedyś coś takiego. Buty brzydkie, jak takie zimowe trapery z auchana.
Opublikowano 26 lipca 200915 l Czy to ten sam plecaczek? Banny dlaczego nosisz Chinskie podrobki ?? toz to szczyt lamerstwa lansowac sie podrabianymi szmatami/plecakami/portfelami -__- Troche male tzn daleko jestem ale i tak zapodam Czapeczka - New Era Podkoszulek - Converse Bluza - Adidas Classics Spodnie - Diesel Buty - Adio Shaun White OST nie ma bo slucham tylko czarnuchów
Opublikowano 26 lipca 200915 l lol, nie nosze go, kupiony na resell Ta ehe: Kurwa się nie chce załadować obrazek: http://img145.imageshack.us/img145/7019/xx...xxxkarolus2.jpg Edytowane 26 lipca 200915 l przez Ader
Opublikowano 26 lipca 200915 l Banny dalej nie wytlumaczyles sie z damskieg lanserskiego marki LV wyprodukowanego w Chinach ...
Opublikowano 26 lipca 200915 l Banny dalej nie wytlumaczyles sie z damskieg lanserskiego marki LV wyprodukowanego w Chinach ... lol, nie nosze go, kupiony na resell
Opublikowano 27 lipca 200915 l Czesc. Jestem tu nowy. A to mój strój: Wygladasz troche jak menager pizzerii albo innego makdonalda. Co to za bluzka wystaje spod tej blekitnej koszuli z podciagnietymi rekawami? o_O
Opublikowano 27 lipca 200915 l BZZZ moj sensor gejowstwa wykryl rozowy kolor na koszuli znajdujacej sie na meskim ciele
Opublikowano 27 lipca 200915 l Wyglądasz z twarzy jak Jacek Łągwa. Fajna koszula i to pod spodem, pasuje kolorystycznie. Banny- spoko ciuch, ale te buty mi się trochę nie widzą :]
Opublikowano 27 lipca 200915 l Autor Gdyby nie zasłonił twarzy, to nie bylibyście tak uprzejmi wobec niego...