Skocz do zawartości

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  2razyjot napisał(a):
  kotlet_schabowy napisał(a):
Co by nie powiedzieć o ciuchach Ukyo, nie wyglądają na pewno pedalsko.

Nie o to biega, koles nawija do drugiego, ze w dredach mu lepiej bylo; wchodzisz na jego profil a tam fota fifti senta po kapielach w wybielaczu + podrabiany roleks, ogarniasz temat?

Nie ogarniam, co ma piernik do wiatraka : typ zarzuca drugiemu, że wygląda pedalsko, i odzywają się głosy "hoho, spójrz najpierw na siebie". Nie widzę analogii, dlatego napisałem to co napisałem. Co innego, jakby Ukyo napisał "Cegla, wyglądasz chooyowo".

lukasz napisał(a):
(...)

No, jeśli dla ciebei sens ubierania się polega tylko na tym aby broń Boże nie wyglądać pedalsko to faktycznie z Ukyo jesteście do przodu. Jako następny outfit sugeruję coś takiego:

(...)

Dziwne wnioski wyciągasz, ale spoko, nie rozkręcam dyskusji.

Opublikowano (edytowane)

aaaa faktycznie zapomniałem na tym zdjęciu wciągnąć brzucha :( spodnie Zara jak wszystko oprócz koszuli :)

Z tego co widzę po wcześniejszych stronach powinien być tu jeszcze soundtrack?

szanty_kol_s.jpg

Edytowane przez norbiteos
Opublikowano
  banny napisał(a):
(img)

hm

armani (lump)

trampki

poki nie mam jakis ciezkich butkow to te trampy daja rade imo :]

soundtrack

(img)

podeszwy trampków pod kolor ściany :potter:

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

buty (pipi)owe, spodnie bardzo przecietne i brzydkie, jedynie koszula taka nawet nawet ale w sumie bym nie nosil

ogolnie 5/10

zawsze lepsze to niz brudas fit czy szoksy i dres cnie?

Opublikowano

Cegła i Banny na plus.

A ten pan na ostatnim zdjęciu ma chyba za małą koszulę- oponkę mu widać. No i ogólnie nie na mój gust- nie lubię 'pantoflarzy'.

• 2 tygodnie później...