Opublikowano 28 września 200915 l Kurna. Masorz musiał mnie zgasić akurat teraz, kiedy chciałem sobie pohejtować ;(
Opublikowano 28 września 200915 l Fail to jest miec wyciagnieta koszule przy marynarce. Nie mowiac juz, ze owa koszula ma maxymalnie chu.jowy wzor. I sie kur.wa rozepnij, nie jestes w garniturze tylko w jeansach z uje.banymi butami na dodatek. Sory, ale mam takie zboczenie zawodowe i mnie to po prostu boli.
Opublikowano 29 września 200915 l Wolałbym, żeby matka mnie przyczaiła jak pozuję nago do samowyzwalacza, niż jak pozuję w takim stroju.
Opublikowano 29 września 200915 l nadszedł czas zemsty... hejtujcie, przyznam szczerze ze głupio jakoś tak pozować do samowyzwalacza. Masz sparaliżowany palec wskazujący lewej dłoni?
Opublikowano 29 września 200915 l Autor I buty polem ubrudzone. xD Wielad, wiesz, że od 2 gimnazjum już chłopaki mają nawyk wkasywania koszul do marynarki?
Opublikowano 29 września 200915 l I buty polem ubrudzone. xD Wielad, wiesz, że od 2 gimnazjum już chłopaki mają nawyk wkasywania koszul do marynarki? "Wkasać" to takie piękne słowo
Opublikowano 24 października 200915 l hm jj jj levi's adidas ost: ADAM PORT - CHEMISTRY.MP3 Edytowane 24 października 200915 l przez banny
Opublikowano 24 października 200915 l buty inne włóż, to dam dyshkę Edytowane 24 października 200915 l przez mate5
Opublikowano 24 października 200915 l Trochę drwal stajli. Koszulę zamień na jakąś w kratkę i OST na Monty Python - I'm a Lumberjack
Opublikowano 24 października 200915 l Buty wieśniackie w negatywnym sensie i koszula źle skrojona albo za duża albo pod szyję za bardzo zapięta. Reszta na plus.
Opublikowano 24 października 200915 l koszula jest w krate, czarno-czerwona, ale taka drobna, dlatego nie widac :-) spodnie zwezane by mamcia <3
Opublikowano 24 października 200915 l Wyglądasz jakbyś zszedł z ciągnika i kierował się do budynków gospodarczych, żeby świniom dać jeść.