Obsolete 973 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 gdzie mozna kupic taka koszulke Wyglada jak koszulka z linii Something Sacred Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 trash ma lepsze ;p To ten your nowy fit foundnąłeś w trashu, tak? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 a reszte postu nie raczyles przeczytac? :SAD Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Przeczytałem <_< <napinacz> Co nie zmienia faktu, że twój "fit" wygląda jak ze śmietnika wyjęty ;] Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Mogl do tego ubrac jeszcze ten Chinski plecak LV pasowal by idealnie 3 Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Ukyo - proszę nie krytykuj ubioru u innych osób. Nie ty. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 (edytowane) jeszcze jak bylo cieplo pod koniec sierpnia/poczatek pazdziernika ;p t-shirt bigstara jeansy ci.pki&baksy butki converse muzyka: disco polo Edytowane 26 października 2009 przez Redmitsu Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 hm jj jj levi's adidas ost: ADAM PORT - CHEMISTRY.MP3 Dobre! Bardzo fajnie. Sam niedlugo chce kupic siwe dzinsy, ale narazie przymierzam sie do kupna ocieplacza (szal-tuba) Krytyka Foreboda nie masz co sie przejmowac. Ktos kto ubiera przykuse koszulki uwypuklajacego jego kaldun nie moze miec gustu. 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 redmitusu ubranie ok, fota na dla pałacu kultury +50 do lansu Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 hm jj jj levi's adidas ost: ADAM PORT - CHEMISTRY.MP3 Dobre! Bardzo fajnie. Sam niedlugo chce kupic siwe dzinsy, ale narazie przymierzam sie do kupna ocieplacza (szal-tuba) Krytyka Foreboda nie masz co sie przejmowac. Ktos kto ubiera przykuse koszulki uwypuklajacego jego kaldun nie moze miec gustu. Oj skończcie już po nim jezdzić. Banny zrozumiał swoj błąd. Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 jeszcze jak bylo cieplo pod koniec sierpnia/poczatek pazdziernika ;p t-shirt bigstara jeansy ci.pki&baksy butki converse muzyka: disco polo Trochę kieszenie w spodniach wyglądają słabo, poza tym ok. A, i wyglądasz jak Masorz bez brody. Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Ja tylko dodam, ze jak ktos chce wygladac jak margines spoleczny, to nie musi ubierac sie w h&m czy levisie, mozna taniej (banny). I widze ze user lukasz probuje sie jeszcze delikatnie odgryzac, aby powrocic z twarza na forum konsolomaniakow, niestety nadal jest daremny, na tyle, ze nawet nie chce mi sie odpisywac. Cytuj
Gość Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Ja tylko dodam, ze jak ktos chce wygladac jak margines spoleczny, to nie musi ubierac sie w h&m czy levisie, mozna taniej (banny). I widze ze user lukasz probuje sie jeszcze delikatnie odgryzac, aby powrocic z twarza na forum konsolomaniakow, niestety nadal jest daremny, na tyle, ze nawet nie chce mi sie odpisywac. czyli H&M i levi's to sklepy dla marginesu? Dobrze wiedzieć. A jednak odpisujesz na jego post mimo, że Ci się nie chce Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Chodzilo o to, ze nie trzeba chodzic do drozszych sklepow (typu h&m lub levis), zeby wygladac jak lump. Mozna pojsc do pomocy dla powodzian lub do pierwszego lepszego second-handu i wygladamy tak samo Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 A to nie jest tak, że banny te ciuchy nabył właśnie w second, a może nawet third-handzie? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 (edytowane) Banny kur.wa jesteś moim bogiem. Od dawna szukam tego tiszertu "Zombie śmieciarz". Kupejem jom. A fit spox nie przejmuj sie opiniami internetowych hejtersów. Pasuje dla artysty sprzedającego swoje obrazy na allegro czy gdzieśtam na rynku czy coś. Sam mam szare dzinsy. Dostajesz +. Tylko skończ z czerwonymi koszulami bo to od razu złe wspomnienia z przyszłości przywołuje. Edytowane 27 października 2009 przez Walter_Cronkite Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 27 października 2009 Opublikowano 27 października 2009 Ja tylko dodam, ze jak ktos chce wygladac jak margines spoleczny, to nie musi ubierac sie w h&m czy levisie, mozna taniej (banny). I widze ze user lukasz probuje sie jeszcze delikatnie odgryzac, aby powrocic z twarza na forum konsolomaniakow, niestety nadal jest daremny, na tyle, ze nawet nie chce mi sie odpisywac. Wiadomo, ja jestem spiety, bo odpisuje na kazdy post na moj temat i tlumacze sie innym gdzie mieszkam, co robie i z kim chodze. Forebode, jesli uwazasz, ze moj post byl daremny to spojrz na to zdjecie: I powiedz gdzie sklamalem? Czy ta przykusa koszulka nie uwypukla twoich niedoskonalosci fizycznych? Odpowiedziec sobie mozesz sam w duchu, bo chyba wszyscy znaja odpowiedz. Ja mowie tylko i wylacznie o faktach, nie odnosze sie do twojej inteligencji czy urody. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 27 października 2009 Autor Opublikowano 27 października 2009 Niezły fit, Gok do białego tiszertu poleca różaniec. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Ja tylko dodam, ze jak ktos chce wygladac jak margines spoleczny, to nie musi ubierac sie w h&m czy levisie, mozna taniej (banny). I widze ze user lukasz probuje sie jeszcze delikatnie odgryzac, aby powrocic z twarza na forum konsolomaniakow, niestety nadal jest daremny, na tyle, ze nawet nie chce mi sie odpisywac. Wiadomo, ja jestem spiety, bo odpisuje na kazdy post na moj temat i tlumacze sie innym gdzie mieszkam, co robie i z kim chodze. Forebode, jesli uwazasz, ze moj post byl daremny to spojrz na to zdjecie: I powiedz gdzie sklamalem? Czy ta przykusa koszulka nie uwypukla twoich niedoskonalosci fizycznych? Odpowiedziec sobie mozesz sam w duchu, bo chyba wszyscy znaja odpowiedz. Ja mowie tylko i wylacznie o faktach, nie odnosze sie do twojej inteligencji czy urody. Oponka gracza - HC gamer! Leci +1 rep'a! Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 (edytowane) Przykro mi, ze nie podobam sie fizycznie lukaszowi. Edytowane 28 października 2009 przez Forebode Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Mnie się za to podobasz :* Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Przykro mi, ze nie podobam sie fizycznie lukaszowi. Masz problem z czytaniem ze zrozumieniem na elementarnym poziomie. Moze w swoim banku w USA odzwyczailes sie od polskiego. Forebode, wyraznie napisalem, ze nie oceniam twojej urody, bo ta jest subiektywna (jak pokazuje nawet te zdjecie jednak kogos znalazles) tylko stwierdzam fakt, ze masz obcisla koszulke, ktora uwypukla niedoskonalosci twojej figury. Skoro wiec sam nie umiesz sie ubrac czemu masz doradzac bannemu? Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 tyle że galerianka banny zapewne odpier.dalał półgodzinne ceregiele przed lustrem żeby wyglądać "fajnie" i pokazać kolegom z forum jaki jest modny. do tego debilna, pozowana fotka jak do naszej klasy i zaje.bany pomysł z soundtrackiem. A Forebode po prostu wskoczył w szorty i tshirt, tak jak to robi zdecydowana większość normalnych facetów w okresie letnim. czaisz różnicę? więc jednak Fore może doradzać, bo to że wyciągnąłeś jedno zdjęcie (swoją drogą nadawałbyś się na aparatczyka PiSiorów) nie znaczy że ubiera się cały czas. i Ty chyba obcisłych koszulek nie widziałeś... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi