gekon 1 787 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 No niestety, taka prawda i lukasz w tym momencie jest trochę nawet śmieszny z tym naskakiwaniem. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 fakt, dziewiątek obserwujesz moje zycie i wszytsko wiesz najlepiej - gratuluje wniosków tylko nie zaczynajcie tutaj tej napinki Foreboed i Lukasz, prosze Walter_Cronkite - ciesze sie, ze moglem pomoc swoja droga fajowe te teesy, ale 40 zł to dla mnie za duzo poki co. dzis kupiłem sobie torbe adidasa vintage, skóra peka z niej eheh, nawet metka jest z zapisem do kogo nalezała- jakiś Szwed hehe <jest beka> Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 tyle że galerianka banny zapewne odpier.dalał półgodzinne ceregiele przed lustrem żeby wyglądać "fajnie" i pokazać kolegom z forum jaki jest modny. do tego debilna, pozowana fotka jak do naszej klasy i zaje.bany pomysł z soundtrackiem. A Forebode po prostu wskoczył w szorty i tshirt, tak jak to robi zdecydowana większość normalnych facetów w okresie letnim. czaisz różnicę? więc jednak Fore może doradzać, bo to że wyciągnąłeś jedno zdjęcie (swoją drogą nadawałbyś się na aparatczyka PiSiorów) nie znaczy że ubiera się cały czas. i Ty chyba obcisłych koszulek nie widziałeś... Ale mnie j.ebie czy on wskoczyl na moment w te koszulke czy ubral sie tak do pracy. Wazne jest, ze koszulka jest ZA obcisla, bo UWYPUKLA jego niedoskonalosci figury. Jesli ma sie opone na brzuchu to sie nosi tak luzne ciuchy zeby jej nie bylo widac. Jesli ja mialbym oblesny kaldun to z domu bym sie nie ruszal w bluzkach, ktore uwypuklaloby beben. Forebode wrzucal tez inne zdjecia w jakiejs bluzie z kapturem. Podobne mozna bylo kupic w KDT. Ewidentnie nie ma gustu. Ocztwiscie mozecie juz zaczac go tlumaczyc, ze wbil sie w nia na moment a tak naprawde ubiera sie jak Lagerfeld, ale badzmy powazni. Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 może po prostu się tak ułożyła? Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Moze i tak. EOT Do H&M wchodza buty od projektanta z topu czyli Jimmiego Choo. Szkoda, ze tylko dla kobiet ;-( Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 ja pier,dole, lukasz chyba dawno nie miał randki, zeby takie (pipi)y pisac ;] Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Też mi się tak wydaję, zresztą, kto się ubiera w H&M?! Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Kobiety i pedały Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 ----> ókasz = pedał [ ' ] ;-[ Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Kobiety i pedały Troche beka z ciebie, bo ty na allegro kupowales uzywane przepocone koszulki pilkarskie [`] Cytuj
Tori 12 Opublikowano 29 października 2009 Autor Opublikowano 29 października 2009 3 rano... Wy spać nie możecie? Co do pytania: ja mam parę ciuchów z H&M Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 (edytowane) Kobiety i pedały Troche beka z ciebie, bo ty na allegro kupowales uzywane przepocone koszulki pilkarskie [`] Ókasz gej a Filgash bródas ;-[ edit: Tori gej ;-[ Edytowane 29 października 2009 przez Maiden Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Reprezentant biedy radzi: zachowujecie się jak bieda intelektualna. Cytuj
Gość Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 3 rano... Wy spać nie możecie? Co do pytania: ja mam parę ciuchów z H&M Ja też mam i czuję się strasznie gejowaty z tego powodu Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Używane > pedalskie :potter: Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 +1 czor = gej. Maiden też gej bo też ma ;-[ Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Używane > pedalskie :potter: H&M jest pedalski? Aha W twoim przypadku nie chodzi, że używane. W twoim przypadku chodzi o to, że kupiłeś używaną koszulkę piłkarską czyli ciuch do treningów. Ktoś się w tym pocił, Bóg wie co robił, a ty się chwalisz, że taką szmate kupiłeś Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Niektorzy maja pralki w domu. To dziala! Cytuj
Gość Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 (edytowane) +1 czort = gej. Maiden też gej bo też ma ;-[ Fixed Edytowane 29 października 2009 przez Gość Cytuj
Sig 395 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Używane > pedalskie :potter: H&M jest pedalski? Aha no a nie ? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 kupiłem tam sobie kiedys czapke na zime, taka zwykłą, i przyznam od tamtej pory myślę nad wsadzeniem sobie palucha w du,pe. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Używane > pedalskie :potter: H&M jest pedalski? Aha no a nie ? Napisał człowiek który gra w cukierkowate japońskie RPG'i gdzie głównymi bohaterami są emo - gaye : [ Cytuj
tomsecret1993 20 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 (edytowane) Używane > pedalskie :potter: H&M jest pedalski? Aha no a nie ? Napisał człowiek który gra w cukierkowate japońskie RPG'i gdzie głównymi bohaterami są emo - gaye : [ Co znaczy, że on też jest emo - gayem lub jest bohaterem jednego z tych erpegów : [ Edytowane 29 października 2009 przez tomsecret1993 Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 (edytowane) @banny Edytowane 29 października 2009 przez FARMEROS Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Używane > pedalskie :potter: H&M jest pedalski? Aha no a nie ? Napisał człowiek który gra w cukierkowate japońskie RPG'i gdzie głównymi bohaterami są emo - gaye : [ Co znaczy, że on też jest emo - gayem lub jest bohaterem jednego z tych erpegów : [ Znaczy, że nie przeszkadza mu istnie gejowaty styl : [ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi