Skocz do zawartości

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

fakt, dziewiątek obserwujesz moje zycie i wszytsko wiesz najlepiej - gratuluje wniosków :)

tylko nie zaczynajcie tutaj tej napinki Foreboed i Lukasz, prosze :P

Walter_Cronkite - ciesze sie, ze moglem pomoc

swoja droga fajowe te teesy, ale 40 zł to dla mnie za duzo poki co.

dzis kupiłem sobie torbe adidasa vintage, skóra peka z niej eheh, nawet metka jest z zapisem do kogo nalezała- jakiś Szwed hehe :) <jest beka>

Opublikowano

tyle że galerianka banny zapewne odpier.dalał półgodzinne ceregiele przed lustrem żeby wyglądać "fajnie" i pokazać kolegom z forum jaki jest modny. do tego debilna, pozowana fotka jak do naszej klasy i zaje.bany pomysł z soundtrackiem. A Forebode po prostu wskoczył w szorty i tshirt, tak jak to robi zdecydowana większość normalnych facetów w okresie letnim. czaisz różnicę? więc jednak Fore może doradzać, bo to że wyciągnąłeś jedno zdjęcie (swoją drogą nadawałbyś się na aparatczyka PiSiorów) nie znaczy że ubiera się cały czas. i Ty chyba obcisłych koszulek nie widziałeś...

Ale mnie j.ebie czy on wskoczyl na moment w te koszulke czy ubral sie tak do pracy. Wazne jest, ze koszulka jest ZA obcisla, bo UWYPUKLA jego niedoskonalosci figury. Jesli ma sie opone na brzuchu to sie nosi tak luzne ciuchy zeby jej nie bylo widac. Jesli ja mialbym oblesny kaldun to z domu bym sie nie ruszal w bluzkach, ktore uwypuklaloby beben.

Forebode wrzucal tez inne zdjecia w jakiejs bluzie z kapturem. Podobne mozna bylo kupic w KDT. Ewidentnie nie ma gustu. Ocztwiscie mozecie juz zaczac go tlumaczyc, ze wbil sie w nia na moment a tak naprawde ubiera sie jak Lagerfeld, ale badzmy powazni.

Opublikowano

Moze i tak. EOT

Do H&M wchodza buty od projektanta z topu czyli Jimmiego Choo. Szkoda, ze tylko dla kobiet ;-(

Opublikowano

ja pier,dole, lukasz chyba dawno nie miał randki, zeby takie (pipi)y pisac ;]

Opublikowano

Kobiety

i pedały

Troche beka z ciebie, bo ty na allegro kupowales uzywane przepocone koszulki pilkarskie [`]

Opublikowano (edytowane)

Kobiety

i pedały

Troche beka z ciebie, bo ty na allegro kupowales uzywane przepocone koszulki pilkarskie [`]

Ókasz gej a Filgash bródas ;-[

edit: Tori gej ;-[

Edytowane przez Maiden
Opublikowano

3 rano... Wy spać nie możecie?

Co do pytania: ja mam parę ciuchów z H&M :)

Ja też mam i czuję się strasznie gejowaty z tego powodu :mellow:

Opublikowano

Używane > pedalskie

:potter:

H&M jest pedalski? Aha

W twoim przypadku nie chodzi, że używane. W twoim przypadku chodzi o to, że kupiłeś używaną koszulkę piłkarską czyli ciuch do treningów. Ktoś się w tym pocił, Bóg wie co robił, a ty się chwalisz, że taką szmate kupiłeś ;)

Opublikowano (edytowane)

+1

czort = gej. Maiden też gej bo też ma ;-[

Fixed

Edytowane przez Gość
Opublikowano

kupiłem tam sobie kiedys czapke na zime, taka zwykłą, i przyznam od tamtej pory myślę nad wsadzeniem sobie palucha w du,pe.

Opublikowano

Używane > pedalskie

H&M jest pedalski? Aha

no a nie ?

Napisał człowiek który gra w cukierkowate japońskie RPG'i gdzie głównymi bohaterami są emo - gaye : [

Opublikowano (edytowane)

Używane > pedalskie

H&M jest pedalski? Aha

no a nie ?

Napisał człowiek który gra w cukierkowate japońskie RPG'i gdzie głównymi bohaterami są emo - gaye : [

Co znaczy, że on też jest emo - gayem lub jest bohaterem jednego z tych erpegów : [

Edytowane przez tomsecret1993
Opublikowano

Używane > pedalskie

H&M jest pedalski? Aha

no a nie ?

Co znaczy, że on też jest emo - gayem lub jest bohaterem jednego z tych erpegów : [

Znaczy, że nie przeszkadza mu istnie gejowaty styl : [