Banny 2 656 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 H&M nie jest pedalski rzekłem Cytuj
Sig 395 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Używane > pedalskie :potter: H&M jest pedalski? Aha no a nie ? Napisał człowiek który gra w cukierkowate japońskie RPG'i gdzie głównymi bohaterami są emo - gaye : [ że niby ja emo gay ? Ty chyba jesteś tym spoconym metalem co chodzi w czarnych glanach w lipcu +30 stopni ? Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Niektorzy maja pralki w domu. To dziala! Wiesz, ja sie jaram, ze pierzecie sobie rzeczy, ale powiem wam szczerze, ze nie moglbym nosic czegos takiego po kims. Pol biedy dzinsy (kupilem kiedys od kolegi) ale koszulke do sportu? Takie koszulki sluza do tego aby miec sie w czym pocic. Bielizne tez kupujecie uzywana? W sumie mozna wyprac. 1 Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Używane > pedalskie :potter: H&M jest pedalski? Aha no a nie ? Napisał człowiek który gra w cukierkowate japońskie RPG'i gdzie głównymi bohaterami są emo - gaye : [ że niby ja emo gay ? Ty chyba jesteś tym spoconym metalem co chodzi w czarnych glanach w lipcu +30 stopni ? Zgadłeś! Leci +1 rep'a! Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Przyznaję, 90% ciuchow w HiM jest dla kobiet, ale mają tam fajne krawaty i marynarki. O dziwo jak sie nigdy nie ubieram w HiM tak dziś kupiłem tam bardzo fajny jesienno-zimowy płaszcz. Tylko tam mieli płaszcz pasujący to faceta przed 60 rokiem życia. Ogolnie ciezko w tym roku o ciuch zimowy, wszędzie pedalskie futerka. Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 A gdzie zdjęcie? Cytuj
Tori 12 Opublikowano 29 października 2009 Autor Opublikowano 29 października 2009 Forebode... serio z tą pralką Ci nie wyszło. Koszulki piłkarskie są z tkaniny termoaktywnej, co oznacza, że z góry są przeznaczone dla osób, które uprawiają sport, by odprowadzać pot na zewnątrz. Jakieś 98% osób kupuje ciuchy z tej tkaniny właśnie z przeznaczeniem treningowym, reszta siedzi w nich przed telewizorem w barze. Kupić od kogoś tego typu chiuch, to jak kupić noszone majtki, albo skarpety. Naprawdę trudno mi jest porównać co jest gorsze... Cytuj
Gość Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Przyznaję, 90% ciuchow w HiM jest dla kobiet, ale mają tam fajne krawaty i marynarki. O dziwo jak sie nigdy nie ubieram w HiM tak dziś kupiłem tam bardzo fajny jesienno-zimowy płaszcz. Tylko tam mieli płaszcz pasujący to faceta przed 60 rokiem życia. Ogolnie ciezko w tym roku o ciuch zimowy, wszędzie pedalskie futerka. Możesz jakieś fotki pokazać ??bo też może bym się skusił na niego Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Nie mam aparatu Panowie, wiem, że szkoda:( Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Ja do tej pory w H&M nie odnalazłem mitycznego stoiska męskiego. Może kiedyś się uda. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Stoisko męskie w H&M to nie mit. Widziałem je! Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Ja też widziałem. Znaczy w ogóle w tym całym H&M to byłem raz w życiu z kumplem, który szukał spodni dresowych. Nie rozglądałem się po sklepie, ale skoro nie można było tam znaleźć przyzwoitego dresu to co dopiero mówić o czymś innym. Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 30 października 2009 Opublikowano 30 października 2009 Forebode... serio z tą pralką Ci nie wyszło. Koszulki piłkarskie są z tkaniny termoaktywnej, co oznacza, że z góry są przeznaczone dla osób, które uprawiają sport, by odprowadzać pot na zewnątrz. Jakieś 98% osób kupuje ciuchy z tej tkaniny właśnie z przeznaczeniem treningowym, reszta siedzi w nich przed telewizorem w barze. Kupić od kogoś tego typu chiuch, to jak kupić noszone majtki, albo skarpety. Naprawdę trudno mi jest porównać co jest gorsze... Ale ja ogolnie nie rozumiem pewnej rzeczy. Znaczy sie jak kupuje sie koszulke pilkarska na allegro, to za kazdym razem przychodzi nam ciuch z metkami czy wygnieciony i je.biacy potem? Nie wiem, nigdy nie kupowalem to mnie ciekawi. Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 co do mitycznych stoisk męskich w H&M- w niektórych centrach handlowych (np w galerii mokotów) jest tylko dział damski, ew. dziecięcy Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 (edytowane) Co wy mówicie. Ja to nawet parę razy chciałem kupić coś z H&M, ale nie miałem pieniędzy. Edytowane 31 października 2009 przez Grzegosz Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Forebode... serio z tą pralką Ci nie wyszło. Koszulki piłkarskie są z tkaniny termoaktywnej, co oznacza, że z góry są przeznaczone dla osób, które uprawiają sport, by odprowadzać pot na zewnątrz. Jakieś 98% osób kupuje ciuchy z tej tkaniny właśnie z przeznaczeniem treningowym, reszta siedzi w nich przed telewizorem w barze. Kupić od kogoś tego typu chiuch, to jak kupić noszone majtki, albo skarpety. Naprawdę trudno mi jest porównać co jest gorsze... Ale ja ogolnie nie rozumiem pewnej rzeczy. Znaczy sie jak kupuje sie koszulke pilkarska na allegro, to za kazdym razem przychodzi nam ciuch z metkami czy wygnieciony i je.biacy potem? Nie wiem, nigdy nie kupowalem to mnie ciekawi. Gwoli ścisłości - koszulka była czyściutka, pachnąca, a przed założeniem wyprałem. Jestem zadowolony z zakupu, ot co. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Forebode... serio z tą pralką Ci nie wyszło. Koszulki piłkarskie są z tkaniny termoaktywnej, co oznacza, że z góry są przeznaczone dla osób, które uprawiają sport, by odprowadzać pot na zewnątrz. Jakieś 98% osób kupuje ciuchy z tej tkaniny właśnie z przeznaczeniem treningowym, reszta siedzi w nich przed telewizorem w barze. Kupić od kogoś tego typu chiuch, to jak kupić noszone majtki, albo skarpety. Naprawdę trudno mi jest porównać co jest gorsze... Ale ja ogolnie nie rozumiem pewnej rzeczy. Znaczy sie jak kupuje sie koszulke pilkarska na allegro, to za kazdym razem przychodzi nam ciuch z metkami czy wygnieciony i je.biacy potem? Nie wiem, nigdy nie kupowalem to mnie ciekawi. Figlarz kupil koszulke uzywana. Watpie czy uzywane rzeczy maja metki. 1 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 (edytowane) albo nie Edytowane 4 listopada 2009 przez banny Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 nie, jak znajde czas to wrzuce cos :-) Cytuj
--wojtas-- 609 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Zapewne zreflektowałeś się, że zmieniłeś ubrania, ale w dalszym ciągu pozujesz na tle obory. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 moja pseudopracownie nazywasz oborą? ;(((((((((( Cytuj
Carleone 31 Opublikowano 31 grudnia 2009 Opublikowano 31 grudnia 2009 tak się ubrałem na sylwestra <banny> Cytuj
marjano 161 Opublikowano 31 grudnia 2009 Opublikowano 31 grudnia 2009 NIE WYCHOOODZ TAAAAK UBRAAAAN... za pozno. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi