Opublikowano 19 lutego 201015 l no sorry Piotrze, ale to Ci nie wyszło ;p mogłes ubrać tą koszulke fenderową
Opublikowano 19 lutego 201015 l wiesz kotek, biała koszulka z tlenionymi spodniami się ostro gryzie. Ogółem to za pierwszym komentarzem plugawego nie wiedziałem o co chodzi ;d
Opublikowano 19 lutego 201015 l koniecznie zmien koszulke i popraw buty(wyje.baj lub schowaj sznurufki xD) marynarka przejdzie..widzialem bardziej przesadzone edit: ekhmm to tylko moje zdanie ;] Edytowane 19 lutego 201015 l przez BieŃ
Opublikowano 19 lutego 201015 l Koszulka może być ale w nie w tym ficie. Nie pasuje do reszty. A buty by trza było umyć albo wymienić na nowe.
Opublikowano 19 lutego 201015 l Trzeba to dać na tą stronę z najgorszymi fitami Edytowane 19 lutego 201015 l przez Reiko
Opublikowano 19 lutego 201015 l sznurówki z reguły chowam, tutaj przyodziałem buty na szybkiego, ale uwaga trafna. Aczkolwiek nie wiem o co tobie chodzi czappi, buty są prawie nowe, masz problem ze wzrokiem? ;d btw. jakbym wypisał wszystkie firmy z metek to połowa komentarzy byłaby inna, to jest właśnie zabawne ; D Edytowane 19 lutego 201015 l przez KopEr
Opublikowano 19 lutego 201015 l Z czystej ciekawosci musze cie o to poprosic..mozesz podac te firmy? :happy:
Opublikowano 19 lutego 201015 l spoko, proszę: marynarka jack & jones koszulka reebok spodnie TH buty converse a tym czasem się odłączam, miłego hejtowania xd
Opublikowano 19 lutego 201015 l Widze tu zły wpływ bannego:| I przyduża marynarka z lekka nie pasuje do pidżamy.
Opublikowano 19 lutego 201015 l koper jaki wsiur, rodzice sie na BANK wstydza, ale nie powiedza bo kochaja syna.
Opublikowano 19 lutego 201015 l spoko, proszę: marynarka jack & jones koszulka reebok spodnie TH buty converse a tym czasem się odłączam, miłego hejtowania xd Czyli na oko fit tak za pięć stów. Cóż, mogłeś je lepiej spożytkować. Np. wyrzucić.
Opublikowano 19 lutego 201015 l spoko, proszę: marynarka jack & jones koszulka reebok spodnie TH buty converse a tym czasem się odłączam, miłego hejtowania xd Myślisz, że jak wypiszesz marki to to coś zmieni? Te ciuchy mogły by być nawet z najbardziej limitowanej edycji Hermesa, a i tak były by (pipi)owe. Nawet nie wiem od czego zacząć. Paskudna i za duża marynarka, spodnie i koszulka pasujące jak świni siodło, brzydkie i nie dopasowane buty. Jednym słowem: ch.ujnia, jesli tak wyjdziesz na ulicę to chociaż ludzie się pośmieją
Opublikowano 19 lutego 201015 l koszulka nadaje się do spania marynarka do pieca poczekajmy jeszcze na bannego - on może mieć inne zdanie na ten temat i pewnie otworzy nam oczy.
Opublikowano 19 lutego 201015 l koper , pewnie nie możesz sie w szkole od dziewczyn opędzic , taki ładnie ubrany przystojniak ahh
Opublikowano 19 lutego 201015 l tw. jakbym wypisał wszystkie firmy z metek to połowa komentarzy byłaby inna, to jest właśnie zabawne ; D No faktycznie. Po tym jeszcze bardziej Cie pojechali:) Znaczy, że jednak ubierając sie w firmowe ciuchy mozna wyglądać bardzo zle, ale nic w tym dziwnego, bo znam wiele osób, które ubieraja sie w lumpeksach i wyglądaja naprawdę elo. Nie chce tu nikogo obrazić, ale pamiętaj, że posty wyżej mogą Ci kiedyś uratować życie.
Opublikowano 19 lutego 201015 l Ciuchy same w sobie nie są złe, tylko po prostu beznadziejnie zmixowane.
Opublikowano 19 lutego 201015 l te napisy na marynarce to wiocha nie do przebicia ale jak już to koszulka biała by pasowała, w ogóle to chyba randomowo ciuchy z szafy wyciągales?
Opublikowano 19 lutego 201015 l Z całą odpowiedzialnością stwierdzam, że nawet słynny fit Hrubaza to przy tym ucieleśnienie dobrego smaku.