Skocz do zawartości

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 222,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

no sorry Piotrze, ale to Ci nie wyszło ;p mogłes ubrać tą koszulke fenderową

Opublikowano

wiesz kotek, biała koszulka z tlenionymi spodniami się ostro gryzie. Ogółem to za pierwszym komentarzem plugawego nie wiedziałem o co chodzi ;d

Opublikowano

koniecznie zmien koszulke i popraw buty(wyje.baj lub schowaj sznurufki xD) marynarka przejdzie..widzialem bardziej przesadzone

edit:

ekhmm to tylko moje zdanie ;]

Edytowane przez BieŃ

Opublikowano

Trzeba to dać na tą stronę z najgorszymi fitami

Edytowane przez Reiko

Opublikowano

sznurówki z reguły chowam, tutaj przyodziałem buty na szybkiego, ale uwaga trafna. Aczkolwiek nie wiem o co tobie chodzi czappi, buty są prawie nowe, masz problem ze wzrokiem? ;d

btw. jakbym wypisał wszystkie firmy z metek to połowa komentarzy byłaby inna, to jest właśnie zabawne ; D

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Z czystej ciekawosci musze cie o to poprosic..mozesz podac te firmy? :happy:

Opublikowano

spoko, proszę:

marynarka jack & jones

koszulka reebok

spodnie TH

buty converse

a tym czasem się odłączam, miłego hejtowania xd

Opublikowano

Widze tu zły wpływ bannego:| I przyduża marynarka z lekka nie pasuje do pidżamy.

Opublikowano

koper jaki wsiur, rodzice sie na BANK wstydza, ale nie powiedza bo kochaja syna.

Opublikowano

spoko, proszę:

marynarka jack & jones

koszulka reebok

spodnie TH

buty converse

Czyli na oko fit tak za pięć stów. Cóż, mogłeś je lepiej spożytkować. Np. wyrzucić.

Opublikowano

do tego fitu bardziej by pasowaly relaksy, najlepiej czerwone

Opublikowano

spoko, proszę:

marynarka jack & jones

koszulka reebok

spodnie TH

buty converse

Myślisz, że jak wypiszesz marki to to coś zmieni? Te ciuchy mogły by być nawet z najbardziej limitowanej edycji Hermesa, a i tak były by (pipi)owe. Nawet nie wiem od czego zacząć. Paskudna i za duża marynarka, spodnie i koszulka pasujące jak świni siodło, brzydkie i nie dopasowane buty. Jednym słowem: ch.ujnia, jesli tak wyjdziesz na ulicę to chociaż ludzie się pośmieją :thumbsup:

Opublikowano

koszulka nadaje się do spania

marynarka do pieca

poczekajmy jeszcze na bannego - on może mieć inne zdanie na ten temat i pewnie otworzy nam oczy.

Opublikowano

koper , pewnie nie możesz sie w szkole od dziewczyn opędzic , taki ładnie ubrany przystojniak ahh

istockphoto_5202256-cute-nerd-guy-and-girl-in-love-holding-a-heart.jpg

Opublikowano
tw. jakbym wypisał wszystkie firmy z metek to połowa komentarzy byłaby inna, to jest właśnie zabawne ; D

No faktycznie. Po tym jeszcze bardziej Cie pojechali:)

Znaczy, że jednak ubierając sie w firmowe ciuchy mozna wyglądać bardzo zle, ale nic w tym dziwnego, bo znam wiele osób, które ubieraja sie w lumpeksach i wyglądaja naprawdę elo. Nie chce tu nikogo obrazić, ale pamiętaj, że posty wyżej mogą Ci kiedyś uratować życie.

Opublikowano

te napisy na marynarce to wiocha nie do przebicia ale jak już to koszulka biała by pasowała, w ogóle to chyba randomowo ciuchy z szafy wyciągales?

Opublikowano

Z całą odpowiedzialnością stwierdzam, że nawet słynny fit Hrubaza to przy tym ucieleśnienie dobrego smaku.