Opublikowano 21 lutego 201015 l Jakby to "coś" było twarzą to pewnie byśmy się tam hejtowali, a tak to przynajmniej legalnie jadę po tobie, bo tu nie trzeba swojego fitu pokazać.
Opublikowano 23 lutego 201015 l Pieczarka, czy w Siedlcach naprawdę panuje taka bieda i spowodowane nią bezguście ?
Opublikowano 23 lutego 201015 l Mam nową bluzę! @down: że mam fajne zdjęcie psa. imho bluza wydaje sie git(tylko zapnij ja prosze co by ukryc ta nie specjalna koszulke),spodnie przxecietne i nie rzucajace sie w oczy( co w sumie mozna zaliczyc na plus)buty straszne....(przynajmniej schowaj sznurufki! xD )
Opublikowano 23 lutego 201015 l Pieczarka, czy w Siedlcach naprawdę panuje taka bieda i spowodowane nią bezguście ? Byłem tam palcem po mapie i potwierdzam.
Opublikowano 23 lutego 201015 l Autor Pieczara, zniszczyło mnie zdjęcie Twojego psa w czapce, które trzymasz w ramce. Jesteś czystokrwistym hardkorem.
Opublikowano 23 lutego 201015 l Pieczarka, czy w Siedlcach naprawdę panuje taka bieda i spowodowane nią bezguście ? Przynajmniej nikt nie chodzi w ciuchach z gier.
Opublikowano 18 kwietnia 201014 l to lawa cie nie zabila? IMO bardzo dobrze, gora szczegolnie Edytowane 18 kwietnia 201014 l przez mate5
Opublikowano 18 kwietnia 201014 l Nie jestem wielkim fanem kraty, ale to jeden z najbardziej ogarniętych fitów w tym temacie.
Opublikowano 18 kwietnia 201014 l Wszystko aż do butów bardzo ok. Buty starsznie... dziadkowe. Koszula i zegarek rlzują.
Opublikowano 18 kwietnia 201014 l Racja, bedzie trzeba cos nowego kupic, przegladam wlasnie temat "buty" i najbardziej mi DC Shoes rzucaja w oczy
Opublikowano 18 kwietnia 201014 l Buty właśnie bardzo fajne, stonowane. W temacie buty to znajdziesz same najki do kolan w 34940 kolorach tęczy
Opublikowano 18 kwietnia 201014 l Ogólnie dobrze. Tylko buty bardzo niebardzo. Może do jakichś materiałowych spodni albo lnianych to jeszcze, ale nie do tych. I te dżinsy mogłyby troszkę lepiej na Tobie leżeć.
Opublikowano 18 kwietnia 201014 l Od pasa w gore jest dobrze. Spodnie i buty troche jarmarkowe ale ogolnie po oczach nie bija wiec ok.
Opublikowano 18 kwietnia 201014 l zamiast tych spodni jakies slimy (slimy NIE rurki), jakieś luźniejsze buty i byłby idealny 'fit'
Opublikowano 18 kwietnia 201014 l prowo albo prawdziwy debil dam wyjaśniającego edita, żeby nie było: tu się wrzuca coś jak banny, czyli ściana i niby-pro-fit z lumpeksu że modny i w ogóle, a nie po prostu brzydkie ubranie Edytowane 18 kwietnia 201014 l przez qb3k
Opublikowano 18 kwietnia 201014 l Bardzo dobre spodnie. Wg mnie leżą idealnie. Reszta do kosza, przy czym buty bym najpierw spalił.
Opublikowano 18 kwietnia 201014 l No co ty, bardzo fajne buty. Chociaż lepsze by były Lacoste na rzepy.