Skocz do zawartości

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Featured Replies

Opublikowano

Jakby to "coś" było twarzą to pewnie byśmy się tam hejtowali, a tak to przynajmniej legalnie jadę po tobie, bo tu nie trzeba swojego fitu pokazać.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 223 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Mam nową bluzę! :sorcerer:

16j3hci.jpg

@down: że mam fajne zdjęcie psa.

imho bluza wydaje sie git(tylko zapnij ja prosze co by ukryc ta nie specjalna koszulke),spodnie przxecietne i nie rzucajace sie w oczy( co w sumie mozna zaliczyc na plus)buty straszne....(przynajmniej schowaj sznurufki! xD )

Opublikowano

Pieczarka, czy w Siedlcach naprawdę panuje taka bieda i spowodowane nią bezguście ?

Byłem tam palcem po mapie i potwierdzam.

Opublikowano
  • Autor

Pieczara, zniszczyło mnie zdjęcie Twojego psa w czapce, które trzymasz w ramce. Jesteś czystokrwistym hardkorem.

Opublikowano

Pieczarka, czy w Siedlcach naprawdę panuje taka bieda i spowodowane nią bezguście ?

Przynajmniej nikt nie chodzi w ciuchach z gier. :thumbsup:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

to lawa cie nie zabila?

IMO bardzo dobrze, gora szczegolnie

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Nie jestem wielkim fanem kraty, ale to jeden z najbardziej ogarniętych fitów w tym temacie.

Opublikowano

Wszystko aż do butów bardzo ok. Buty starsznie... dziadkowe. Koszula i zegarek rlzują.

Opublikowano

Racja, bedzie trzeba cos nowego kupic, przegladam wlasnie temat "buty" i najbardziej mi DC Shoes rzucaja w oczy

Opublikowano

Buty właśnie bardzo fajne, stonowane. W temacie buty to znajdziesz same najki do kolan w 34940 kolorach tęczy

Opublikowano

Ogólnie dobrze. Tylko buty bardzo niebardzo. Może do jakichś materiałowych spodni albo lnianych to jeszcze, ale nie do tych. I te dżinsy mogłyby troszkę lepiej na Tobie leżeć.

Opublikowano

Od pasa w gore jest dobrze. Spodnie i buty troche jarmarkowe ale ogolnie po oczach nie bija wiec ok.

Opublikowano

zamiast tych spodni jakies slimy (slimy NIE rurki), jakieś luźniejsze buty i byłby idealny 'fit'

Opublikowano
dscn2394.jpg
Opublikowano

prowo albo prawdziwy debil

dam wyjaśniającego edita, żeby nie było: tu się wrzuca coś jak banny, czyli ściana i niby-pro-fit z lumpeksu że modny i w ogóle, a nie po prostu brzydkie ubranie

Edytowane przez qb3k

Opublikowano

Bardzo dobre spodnie. Wg mnie leżą idealnie. Reszta do kosza, przy czym buty bym najpierw spalił.

Opublikowano

No co ty, bardzo fajne buty. Chociaż lepsze by były Lacoste na rzepy.

Opublikowano
  • Autor

Ong bak pojechał konkretem! Szacun za koszulę.