Opublikowano 29 kwietnia 201014 l Nikt nie będzie fitu komentował tylko ścianę w pokoju. A fit jest fajny, niby bez rewelacji, ale wygląda naprawdę dobrze i kolorystycznie fajnie współgra. Mam prawie identyczne spodnie:) edit: haha zgadłem Edytowane 29 kwietnia 201014 l przez Gość
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l chłopcze troche pracy trzeba by zrobić taki efekt na ścianie ( heeh;p) co do ciuchow - coraz czesciej minimalizm wybeiram spodnie z hm model sliq
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l A teraz to żeś sie poniżył;/ Zbluzgało kilka osób i już usunął fotke zanim ja zobaczyłem
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l Jaki leszcz. Na kiego kasujesz zdjęcie, skoro i tak jutro znowu je wrzucisz? Edytowane 29 kwietnia 201014 l przez Kazuo
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l Ja widziałem. Jak na bannego to nie było jakoś specjalnie wieśniacko, zwykła szara koszulka, siwe spodnie i granatowe kapcie z przedszkola.
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l Jaki leszcz. Na kiego kasujesz zdjęcie, skoro i tak jutro znowu je wrzucisz? zebys sie pytal
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l Te kapcie, podane jakiś czas temu, co później poszła fota jakichś przedszkolaków..?
Opublikowano 30 kwietnia 201014 l Już jest jutro. Wrzucasz te zdjęcie czy może obleciał Cię strach przed wyśmianiem?
Opublikowano 30 kwietnia 201014 l podobno miales spier,dala,c do kącika monster hunter czy inne mangi ??
Opublikowano 30 kwietnia 201014 l podobno miales spier,dala,c do kącika monster hunter czy inne mangi ?? No już spier,dal,am, tylko pokaż najpierw to zdjęcie. Wstydzisz się pewnie jak cholera, nie?
Opublikowano 30 kwietnia 201014 l Banny nie daj się prosić Przeoczyłem foto, a chętnie bym się pośm... tfu ocenił.
Opublikowano 30 kwietnia 201014 l Nie było się z czego śmiać, bardzo normalny, stonowany, prosty fit zapodał
Opublikowano 30 kwietnia 201014 l Nie chcę tego słyszeć od Ciebie. Sry ale ja dobrze się ubieram ;/ * Na dniach wrzuce fita w slimach wranglerach i nowej koszuli * Nie sugeruj się poprzednim zdjęciem Edytowane 30 kwietnia 201014 l przez OmgCat