Opublikowano 30 kwietnia 201014 l To, że masz jedną sztukę dobrych spodni i jedną dobrą koszulę nie znaczy, że się dobrze ubierasz :potter: Prawdopodobnie w szafie banny'ego każdy z nas znalazłby coś, co wg. niego jest zaje.biste, ale 90% ciuchów by mu nie spasowało. Także uzasadnienie Twojego posta jest bezpodstawne. I tak wiemy, że jesteś gitarzystą gimberem, który chodzi w moro do warzywniaka pani Jadwigi po bułki. I do kościoła też. <hejter> ON TOPIC - banny wrzuć zdjęcie
Opublikowano 30 kwietnia 201014 l ja (pipi)ie przecież mowią że nic nadzwyczajnego nie było o_o kazuo, dawaj swoją, forum domaga się beki
Opublikowano 30 kwietnia 201014 l Ok, w niedz. albo pon. coś wrzucę. Jak będzie beka to będzie, ale obiecuję, że obędzie się bez usuwania fotek.
Opublikowano 30 kwietnia 201014 l Ok, w niedz. albo pon. coś wrzucę. Jak będzie beka to będzie, ale obiecuję, że obędzie się bez usuwania konta. fixd
Opublikowano 30 kwietnia 201014 l Prawdopodobnie w szafie banny'ego każdy z nas znalazłby coś, co wg. niego jest zaje.biste Nie.
Opublikowano 1 maja 201014 l no dla Ciebei siara nie mam glanów do kolan wczoraj przybalowałem ,dzis się lecze, takze jestem póki co disconnected. pozdr. btw mam dobry humor (Tori broda rządziła... wiem.. hahaha )
Opublikowano 5 maja 201014 l Czekam, aż mi brat odda pożyczony aparat, nie będę przeca pstrykał z gównianej komórki. Ale (ye) banny ewidentnie speniał, co nie?
Opublikowano 5 maja 201014 l Czekam, aż mi brat odda pożyczony aparat, nie będę przeca pstrykał z gównianej komórki. Ale (ye) banny ewidentnie speniał, co nie? chłopcze, skończ
Opublikowano 9 czerwca 201014 l Wpadnę jutro i zobaczę Mój kumpel też ma te trampki tylko, że różowe( nie, nie jest gejem).
Opublikowano 9 czerwca 201014 l wiec zapewne jest pedałem banny : całkiem spoko <ok> Edytowane 9 czerwca 201014 l przez Figlarz