kanabis 22 419 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Mylisz sie, oni wyrywaja dziewczyny którę pisza wiersze i oddaja sie dopiero po ślubie. gdybym ubierał sie tylko dla siebie to chodziłbym w samych gaciach (bo tak jest wygodnie),dbam o siebie , ćwicze , jestm odważny i ubieram sie żeby podobac sie płci przeciwnej. O ile sie nie mylę to kobiety tez stroja się właśnie żeby nam sie przypodobac to oczywista oczywistosc Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 ale macie dyskusje chlopaki, btw, kurtka mi się gdzieś zapodziała :< zapomnialem: 8) 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 brzydkie buty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 ciuszki trochę za słabo wyeksponowane, więc ciężko coś powiedzieć kiedy zaczniesz nosić glany? zacząłeś słuchać brudasów Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 słuchałem brudasow kiedy Ciebei mama uczyla wiazac buty kolezko ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 nono, ciekawe. ja miałem kiedyś wieżę hifi podpiętą do tv z satelitą i nagrywałem na kasety kawałki sepultury, slayera, mety i innych brudasowych kapel z viva zwei. wtedy jeszcze mało kto w tym kraju wiedział o piratach i mp3, a internet wybierało się najczęściej przez 0202122 :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 (edytowane) to jestes ku,rwa starcem :potter: Edytowane 24 Czerwca 2010 przez banny Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 buty z pullnbear, czy tam xyde spodnei to ACNE ktos tam pytal to już ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Bardzo przeciętnie/ normalnie. Po Tobie można się spodziewać czegoś lepszego albo zupełnie zje'banego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 8) 8) 8) BUHAHAHAHAHAHAHAAAAHAHAHAHAHAHAHOIHOHOHOHOHOHOHHHIHIHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!! ...nie no, kur.wa. To tak, jak ja bym sobie dał The Kooks xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 tyle lat masz na karku, a pier,dol,isz jak 16stoletni brudas. przykre Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 To nie wiesz banny, że żeby takiej muzyki słuchać musisz pokłócić się z fryzjerem oraz wy(pipi) mydło i dezodoranty z domu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 tyle lat masz na karku, a pier,dol,isz jak 16stoletni brudas. przykre ...nie, luz, luz, zaraz ubiorę ciepłe kapcie i się ustatkuję... ...przy następnym ficie czekam na Gorgorotha xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 O samym ficie ciężko napisać cokolwiek konkretnego poza tym, że wydaje się nieco mało oryginalny, zbyt typowy. Przynajmniej jak na Ciebie. Tak więc - niestety, ale tym razem bez beki. Maybe next time. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Kazuo, moze teraz ty ? czy zmiekla ci palka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Nie chciałbyś dostać moją pałką przez łeb, możesz mi wierzyć. Jak już napisałem na początku - ja wrzucam swojego fita w momencie, kiedy Ty pochwalisz się tą swoją sławną obciachową fotą (tą którą usunąłeś). Albo po prostu kiedy najdzie mnie na to ochota, bo aparacik już jest, na razie tylko brak chęci do pozowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 (edytowane) Nie chciałbyś dostać moją pałką przez łeb, możesz mi wierzyć. Facet nigdy nie przechwala sie wielkoscia paly, gdy tak robi oznacza, ze ma kompleksy i chce sie podbudowac. Psychologii meskich kompleksow i syndromu "malego pisiora" nie przeskoczysz, w tym momencie powinienes spakowac manele i udac sie na przystanek woodstock zeby wraz z innymi skromnie obdarzonymi przez nature taplac sie w blocie i krzyczec "jestem mala swinka, oink oink". :confused: Edytowane 26 Czerwca 2010 przez 2razyjot Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 (edytowane) Dziękuję za wyjaśnienie panie psychologu, ale w zamierzeniu to miała być tylko żartobliwa odpowiedź na post banny'ego. Coś jeszcze? Edytowane 26 Czerwca 2010 przez Kazuo Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Nie chciałbyś dostać moją pałką przez łeb, możesz mi wierzyć. Facet nigdy nie przechwala sie wielkoscia paly, gdy tak robi oznacza, ze ma kompleksy i chce sie podbudowac. Psychologii meskich kompleksow i syndromu "malego pisiora" nie przeskoczysz, w tym momencie powinienes spakowac manele i udac sie na przystanek woodstock zeby wraz z innymi skromnie obdarzonymi przez nature taplac sie w blocie i krzyczec "jestem mala swinka, oink oink". :confused: Musisz być bardzo smutnym człowiekiem, żeby wypisywać takie rzeczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 on tylko kladzie pape Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Nie chciałbyś dostać moją pałką przez łeb, możesz mi wierzyć. Facet nigdy nie przechwala sie wielkoscia paly, gdy tak robi oznacza, ze ma kompleksy i chce sie podbudowac. Psychologii meskich kompleksow i syndromu "malego pisiora" nie przeskoczysz, w tym momencie powinienes spakowac manele i udac sie na przystanek woodstock zeby wraz z innymi skromnie obdarzonymi przez nature taplac sie w blocie i krzyczec "jestem mala swinka, oink oink". :confused: Musisz być bardzo smutnym człowiekiem, żeby wypisywać takie rzeczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 kazuo fita zapodal :OOO Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Weź mnie nie obrażaj, ok? Ja noszę tylko koszulki z Evanescence, a poza tym używam ciemniejszej szminki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 zatem idz pograc na plejstejszon Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Wprawdzie to nie poziom Forebode-Lukasz, ale MAMY BEEFA NA FORUM WRESZCIE, jEEES (pipi)AA!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi