Skocz do zawartości

-:Pokaz jak sie nosisz:-

Featured Replies

Opublikowano

sora za jakosc, ale robione po ciemku :)

15duqdc.jpg

reserved

reserved

noname

nike

ost: brak :(

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 223,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Spodnie zmień na jednolite i guzik jeden odepnij.

Opublikowano

Podpisuje się pod tym co napisał Pieczarka.

Opublikowano

tragedii nie ma, nikt nie ulicy nie będzie raczej chichotał, ale na propsy nie licz

Opublikowano

zle ubrana koszula, może nawet o trzy rozmiary za duża, ale pewnie taka się z allegro trafiła

spodnie tragiczne, ale na plus buty nienajgorsze i plusik za skarpetki, ktore nie sa podciągniete aż za łydki*

*autentycznie. 55% typa podciaga skarpety za łydki xD pozostałe 45 nie może bo chodzi w "stopkach"

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Z tym noszeniem skarpet to bez kitu fakt, zawsze mam beke z takich ludzi na ulicy. Znam tez jednego kolesia co wyglada jakby w getrach zapieprzał. W ogole dla mnie do krotkich spodenek stopki to mus.

Opublikowano

Czasami w zimne dni lubię wyżej podciągnąć skarpety, jak i tak będą schowane pod nogawką. Normalnie to za kostkę, a podciąganie to faktycznie kicha. Jeszcze czarne skarpety do spodenek... :yucky: i białych butów... :sick:

Opublikowano

ja czasami noszę długi białe skary prawie do kolan jak się ubieram na białego gangstera meksykańskiego pochodzenia z przedmieści cleveland

Opublikowano

oni są z san andreas, czyli kalifornia. FAIL.

Opublikowano

a ja chciałbym się ubierać jak on

jesse-pinkman-aaron-paul.jpg

kupuj ciuchy w sklepie dla puszystych

Opublikowano

chodziło mi o wygląd, nie pochodzenie.

Opublikowano

gekonie - polo kupowalem w reserved i leży idealnie :)

w najblizszym czasie ogarne inny fit, bardziej sie przyloze, zebyscie mi mogle wiecej wytknąć :mellow:

Opublikowano

nie leży idealnie, bo jest za duże a i szkoda, że nie ma dodatkowych guzików na kołnierzu bo też byś je pewnie zapiął :teehee:

Opublikowano

Oni są z Polski, bo mają sandały i skarpety. FAIL.

Opublikowano

gekon - nie moja wina, ze mam taka posture a nie inna, a podnoszenie zelastwa mnie nie kręci i wygladam jak wygladam. i polo nie jest za duze ;] a co do guzikow - po to sa, zeby je zapinac wg wlasnego uznania co nie?

Opublikowano

Spodnie podciągnij.