Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 (edytowane) a, to luz :potter: Edytowane 7 Sierpnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Sztajniec, jesteś na coś chory? Masz dziwnie krótkie nóżki. Cytuj Odnośnik do komentarza
iJames 8 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Chu jowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 sora za jakosc, ale robione po ciemku reserved reserved noname nike ost: brak Na gorze czarny tee lub polo i byloby do przyjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Ale to zapięcie wszystkich guziczkow po samą szyje jest mega xD nie ma to jak luzacki styl oO Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 2 guziki, ktore po zapieciu zostawiaja odpowiednia ilosc swobody <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Figlarz, całkiem spoko fit. Bez szału, ale nic nie odrzuca i do wyjścia na dwór w pińćsetstopniowy upał jak znalazł. Przypału nie ma <ok> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość LoganOldschool Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 bez rewelacji, bez obciachu, ale zapięcie na ostatni guzik nieco lipne, ale to ze ja nie zapinam nie znaczy że każdy musi... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 (edytowane) Reserved Zara - szary T-shirt pod koszulą Cropp Adidas Edytowane 4 Grudnia 2010 przez jasiopatryk Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 hahahahahahah alter konto bannego? przecież tak idąc przez miasto można dostać w pape figlarz: myślałem że zje.biesz no ale oprócz koszuli całkiem fajny fit , znaczy koszula też ujdzie tylko ze nie pasuje do dołu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 @up: Nie wiem gdzie ty żyjesz, że można za taki ubiór wpier.dol dostać. Na temat: Fit calkiem na plus, ale założył bym węższe buty. Nie lubie wąskich spodni z takimi szerokami butami, głupio to imo wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 No czekam na hejty ludzi którzy sie właśnie tak ubierają dawajcie Gościu wygląda jak by miał wsiąść na ciągnik tylko buty brata ciotecznego który był w ju ken dens nałożył. Mam prawo do swojego zdania , wygląda jak lamus Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Żyje w Kolumbii. Tam za wiele rzeczy można dostać po pyszczku. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 No czekam na hejty ludzi którzy sie właśnie tak ubierają dawajcie Gościu wygląda jak by miał wsiąść na ciągnik tylko buty brata ciotecznego który był w ju ken dens nałożył. Mam prawo do swojego zdania , wygląda jak lamus chyba ty Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 nie bo ty Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 chyba wy Co do fitu to załóż trochę szersze spodnie i nie wkładaj nogawek do butów. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Dla mnie okej. Sam bym sie tak nie ubrał, ale odpowiedziałbym ci "czesc" na ulicy. Zawsze to inny styl niż hopsiupy w spodniach XXXXXXXXXXXXXXL i krzywymi daszkami, czy też ofermy w koszulkach zespołów piłkarskich, posrebrzanym łancuszkiem i włosami na żel Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 chyba wy Co do fitu to załóż trochę szersze spodnie i nie wkładaj nogawek do butów. No wtedy by wyglądał normalnie , ale tutaj własnie chyba chodzi o kalesony i te rolki bez kółek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 hahahahahahah alter konto bannego? przecież tak idąc przez miasto można dostać w pape figlarz: myślałem że zje.biesz no ale oprócz koszuli całkiem fajny fit , znaczy koszula też ujdzie tylko ze nie pasuje do dołu Spokojnie, nie mieszkam na wsi i nie u mnie nie ma takich problemów. chyba wy Co do fitu to załóż trochę szersze spodnie i nie wkładaj nogawek do butów. Niestety w tych butach nie da się nie włożyć nogawek do butów, są za wąskie u dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 (pipi) JAK SMIESZPODEJRZEWAC O ALTER KONTO MOJE SKANNNNNNNNNNDAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLL ogolnie ubrtalbym sie tak 3 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza
Carleone 31 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 (edytowane) bardzo chu,jowy ubiór, na pewno masz grzywkę zaczesaną na bok, we wrocławiu sporo takich dzieciaków w wieku 14-17 popie,rdala w takim czymś, każdy ma taki sam fryz i mają w chu,j walniętych koleżanek które oczywiście chodzą w samym markowych ciuchach, królują bluzy adidasa i najki dunki, pijecie reddsy na wyspie słodowej i udajecie, że jeździcie na deskorolkach lub bmxach, tak, znam was ale z tego sie wyrasta, wy możecie umrzeć ale te laski czesto są ladne Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez Carleone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) Szczymryj, wejdź w profil,zobacz ile mam lat, a potem p.erdol głupoty. Po za tym nie mam dunków i nigdy w życiu nie miałem reddsa w ustach (nie pije gówien dla kobiet). Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez jasiopatryk Cytuj Odnośnik do komentarza
Carleone 31 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 no wszedłem, grzywka się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 redds nie jest 'gwonem dla kobiet' Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 21 lat a wygląd gimnazjalisty, co to sie dzieje z tą polską młodzieżo tylko krzyża nie oddajcie ałuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi