Opublikowano 7 sierpnia 201014 l sora za jakosc, ale robione po ciemku reserved reserved noname nike ost: brak Na gorze czarny tee lub polo i byloby do przyjecia.
Opublikowano 7 sierpnia 201014 l Ale to zapięcie wszystkich guziczkow po samą szyje jest mega xD nie ma to jak luzacki styl oO
Opublikowano 8 sierpnia 201014 l 2 guziki, ktore po zapieciu zostawiaja odpowiednia ilosc swobody <ok>
Opublikowano 8 sierpnia 201014 l Figlarz, całkiem spoko fit. Bez szału, ale nic nie odrzuca i do wyjścia na dwór w pińćsetstopniowy upał jak znalazł. Przypału nie ma <ok>
Opublikowano 9 sierpnia 201014 l bez rewelacji, bez obciachu, ale zapięcie na ostatni guzik nieco lipne, ale to ze ja nie zapinam nie znaczy że każdy musi...
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l Reserved Zara - szary T-shirt pod koszulą Cropp Adidas Edytowane 4 grudnia 201014 l przez jasiopatryk
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l hahahahahahah alter konto bannego? przecież tak idąc przez miasto można dostać w pape figlarz: myślałem że zje.biesz no ale oprócz koszuli całkiem fajny fit , znaczy koszula też ujdzie tylko ze nie pasuje do dołu
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l @up: Nie wiem gdzie ty żyjesz, że można za taki ubiór wpier.dol dostać. Na temat: Fit calkiem na plus, ale założył bym węższe buty. Nie lubie wąskich spodni z takimi szerokami butami, głupio to imo wygląda.
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l No czekam na hejty ludzi którzy sie właśnie tak ubierają dawajcie Gościu wygląda jak by miał wsiąść na ciągnik tylko buty brata ciotecznego który był w ju ken dens nałożył. Mam prawo do swojego zdania , wygląda jak lamus
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l No czekam na hejty ludzi którzy sie właśnie tak ubierają dawajcie Gościu wygląda jak by miał wsiąść na ciągnik tylko buty brata ciotecznego który był w ju ken dens nałożył. Mam prawo do swojego zdania , wygląda jak lamus chyba ty
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l chyba wy Co do fitu to załóż trochę szersze spodnie i nie wkładaj nogawek do butów.
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l Dla mnie okej. Sam bym sie tak nie ubrał, ale odpowiedziałbym ci "czesc" na ulicy. Zawsze to inny styl niż hopsiupy w spodniach XXXXXXXXXXXXXXL i krzywymi daszkami, czy też ofermy w koszulkach zespołów piłkarskich, posrebrzanym łancuszkiem i włosami na żel
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l chyba wy Co do fitu to załóż trochę szersze spodnie i nie wkładaj nogawek do butów. No wtedy by wyglądał normalnie , ale tutaj własnie chyba chodzi o kalesony i te rolki bez kółek
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l hahahahahahah alter konto bannego? przecież tak idąc przez miasto można dostać w pape figlarz: myślałem że zje.biesz no ale oprócz koszuli całkiem fajny fit , znaczy koszula też ujdzie tylko ze nie pasuje do dołu Spokojnie, nie mieszkam na wsi i nie u mnie nie ma takich problemów. chyba wy Co do fitu to załóż trochę szersze spodnie i nie wkładaj nogawek do butów. Niestety w tych butach nie da się nie włożyć nogawek do butów, są za wąskie u dołu.
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l (pipi) JAK SMIESZPODEJRZEWAC O ALTER KONTO MOJE SKANNNNNNNNNNDAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLL ogolnie ubrtalbym sie tak 3 lata temu
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l bardzo chu,jowy ubiór, na pewno masz grzywkę zaczesaną na bok, we wrocławiu sporo takich dzieciaków w wieku 14-17 popie,rdala w takim czymś, każdy ma taki sam fryz i mają w chu,j walniętych koleżanek które oczywiście chodzą w samym markowych ciuchach, królują bluzy adidasa i najki dunki, pijecie reddsy na wyspie słodowej i udajecie, że jeździcie na deskorolkach lub bmxach, tak, znam was ale z tego sie wyrasta, wy możecie umrzeć ale te laski czesto są ladne Edytowane 11 sierpnia 201014 l przez Carleone
Opublikowano 12 sierpnia 201014 l Szczymryj, wejdź w profil,zobacz ile mam lat, a potem p.erdol głupoty. Po za tym nie mam dunków i nigdy w życiu nie miałem reddsa w ustach (nie pije gówien dla kobiet). Edytowane 12 sierpnia 201014 l przez jasiopatryk
Opublikowano 12 sierpnia 201014 l 21 lat a wygląd gimnazjalisty, co to sie dzieje z tą polską młodzieżo tylko krzyża nie oddajcie ałuuuu